Ajánlást kérek!

Nem tudjátok, hogy a Notino üzletekben szokott lenni parfümszóró? Gondolkozok a rendelésen, de az holnapra nem érkezne meg. Viszont ha van az üzletben (Arena) akkor ott helyben megvenném.

Nem emlékszem tisztán, sajnos, csak arra, hogy szinte minden volt az Arénában, mikor arra jártam. Telefonon érdeklődnék a helyedben :slight_smile:
DM-ben 5 ml-es létezik, legalább is online írják.

1 Likes

Köszi. Azért nem akartam onnan venni, mert a vélemények nem olyan jók róla. Bár a notinosról semmit sem tudok. Szóval a boldog tudatlanság vezetett, hogy azt vegyem meg :joy:.

1 Likes

Douglas-ban is mindig látok. Hasonló a Notinoshoz.

1 Likes

Teljesen jó minőségű a notinós, a napokban vettem át a rendelésem. (A DM-ben kaphatót nem ismerem.) Hármat vettem, ezt a rózsaszínt már megtöltöttem az Armani City Glam utánzattal. Eleinte azt hittem, hogy nem csinál semmit, annyira halk volt, aztán észrevettem, hogy már félig tele van a fiola. :slight_smile:
Sajnos, amikor ott jártam azt nem néztem, hogy a boltban is kapható-e.

3
1
2

2 Likes

Köszi a beszámolót. Volt a boltban is szerencsére. Így ha megérkezik a Divain rendelés, akkor én is tesztelem. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Szívesen, és jó tudni, hogy a boltban is van, ezt az infót meg én köszönöm!
Milyen illatokat rendeltél? Majd feltétlenül számolj be, nagyon kíváncsi vagyok! :smiley:

Elfogyott a retinol krémem. Nagy vígan kerestem a francia online oldalt, ahonnan ehet recept nélkül rendelni, erre ki van írva, hogy csak fanciaorszàgban élők tudnak rendelni. 😵‍💫 Gondolom, jó pàr országból rendeltek folyamatosan, így most leszoktatják őket. Egy kérdés: találtam a cosrx - től 1%- os krémet, vajon ez olyan koncentrált lehet, mint a gyógyszertàri? Mit gondoltok? És a szérumok? Amiken 2,5% àll? Azok gyengébbek? Tapasztalatok? Köszönöm. Dm- es szérumot pròbàlta màr vki? Bakuchiollal?
Screenshot_20231018_083805_Chrome
Screenshot_20231018_084315_Chrome
Screenshot_20231018_085104_Chrome
Screenshot_20231018_195404_Google

Nekem csak a Baleával van a közelmúltból tapasztalatom: vaskos krém, de azért el lehet viselni. A retinolszármazék tartalma elenyésző a bakuchiol viszont 2%, ami más termékekben max. 1 % szokott lenni. Nem irritál (engem), ha 2 naponta alkalmazom. Érdekes, hogy bár a bakuchiol nem olyan erős cucc, mégis van a krémnek simító, egységesítő hatása és talán a pórusokra is van egy kis finomító befolyása. Olcsó, ez is jó tulajdonsága. Viszont nem ér fel egy 1%-os retinolos cucchoz. Lepkef.ng ahhoz képest.

1 Likes

Mit használtál előtte?

Amióta megújult a Lancome Ultra Wear alapozó, bajban vagyok, mi lesz, ha elfogy az utolsó üveg Lys Rosém. Az új változatban az ennek megfelelő szín nem ugyanilyen, sárgásabb. Nekem a Lys rosé is picit besárgul, amikor felkenem, de púderrel tökéletes lesz. Nem merem megvenni az új 220C-t, kézen próbálva annyira más volt a kettő. Keresem az utódját, ami tartós mint egy EL Double Wear, de nem olyan maszkos hatású. Nem szeretnék visszatérni ahhoz, elszoktam már a bombabiztos alapozótól. Mire váltsak, aminek van az Ecru-höz hasonló árnyalata?

https://kremmania.hu/kremek/egyeb-janssen-retino-a-0-025-cream

Igen, ez már haladó, KM piacon van, más márka ugyan, de van eladó tretinoin.

Ajjaj, én vettem, de nem merem felkenni, nagyon érzékeny a bőröm, félek, hogy kiüt. De szép lenne piros hámló fejjel menni dolgozni.

1 Likes

Először csak kis részen próbáld ki! Én sem merem teljesen az arcomra kenni, csak a T zónában szoktam meg a cisztás patikra. Serdülőként szép bőröm volt, a bátyámnak ellenben katasztrófa, helyettem is megkapta. Most meg :grimacing:. Gyönyörűen leszárítja, lehùzza őket, amit nem étek, ha szárít, akkor hogyan jò a ráncokra? Fiamnak volt többször hónaljban nagy cisztás gyulladása, a végén sebészet lett belőle. Legutóbb rákentem vastagon, ragtapasz rá, és azt is helyre hozta. Nem értem, miért nem írják fel ha kérem, csak a kortizonos cuccot.

Nekem az a Balea krém nagy kedvencem. Viszont. Bár a bakuchiol hasonló eredményeket ad mint a retinol, a hatásmechanizmusa állítólag teljesen más mint a retinolszármazékoké, ezért én semmiképp nem tenném egy sorba a többi általad említett termékkel. Én nem is tekintem aktívnak, mint a vitaminokat, hámlasztó savakat meg a hialuront, nekem inkább a q10-zel meg a matrixyl-lel van egy csoportban: hatni hat, de vita van róla hogy mennyire. Mondjuk ez csak az én véleményem.

4 Likes

Sziasztok!
Lehet vicces kérés, ám máshová nem tudtam fordulni vele :grinning: Szempilla göndörítöre keresek javaslatokat, ugyanis a kedvenc és jól működő kb. 10 év után szétesett. Sajnos elég sok göndörítő konkrétan semmit nem csinál, és nem szeretnék 10et össze vásárolni mire egy beválik, minden tippnek örülnék :upside_down_face:

1 Likes

Nekem a Rossmann saját márkás és az essence kuka volt, a catrice göndörítője viszont bevált. Már vagy két éve nyúzom és teljesen jól működik.

1 Likes

Nekem mezei ebelines van évek óta, régen adtak hozzá tartalék gumit is.

Lehet jó kiindulási pont lenne tudnunk, hogy eddig mit használtál. :slight_smile:
Mit tudott amit a többi nem, miket vársz egy ilyen eszköztől?

Nekem per pillanat egy Douglas saját márkás van, teljesen jól elvagyok vele, de ő összesen a második szempillagöndörítőm, szóval sok viszonyítási alapom nincs.

Igaz! Egy random sarki kínai göndörítőt vált be. Volt előtte rossmanos, catrices, valamilyen körömápoló márka (meg nem mondom mi), de tulajdonképpen az volt a baj, h semmit sem csináltak. Nem tudom, hogy ilyenkor a formája vagy az íve a baj vagy a gumija 🤷. Egyébként hosszú, de egyenes pilláim vannak. Hátha nem kell shu uemuraba invesztálnom :grinning: bár állítólag az a göndörítők legje

1 Likes