@aalexaa Jaj hát aki ilyen meséből előlépett szépséges Hófehérke, annak csodásan áll az a szín, ezt tényleg neked találták ki, de biztos sok más piros/vörös is jól áll. 
@Amadea A kíváncsiságot abszolút meg tudom érteni, nálam szinte folyamatos ez az állapot. 
Akkor egyébként pont fordítva vagyunk, mert a pinkes nude színek belőlem csinálnak vizihullát, a sötétebb, lilás színektől úgy nézek ki, mint egy zombi, a magenta viszont abszolút az én színem, attól életre kel az arcom. 
@anon21269124 A Velvet Teddy nekem sem működik, úgy nézek ki vele, mint aki a 90-es években felejtette magát. Mehr ugyanúgy. A Twig-et már ki sem próbáltam, pedig lehet, hogy kellett volna. 

Úgyhogy én minden reggel rohangálok a kistükörrel mint a mérgezett egér, hogy minden fényben lecsekkoljam magam 

A körömformád szintén 

), akkor azt folyékony rúzzsal érem el. Nekem a Huda Liquid Matteja vált be. Durva az illata, de extrém tartós.
A nude-osabb, természetesebb színeknél nem különösebben érdekel, hogy kopik vagy nem, de az erőteljesebb színektől elvárom, hogy ne két ivás után tűnjenek el. Jellemzően a MAC-nél találtam két olyan színt (Relentlessly Red és a Flat out fabulous), amiket felkenve nem is nagyon izgatom magam, hogy utánkenem vagy nem, mert reggel felteszem és megfeledkezem róluk. De annyira szépen kopnak és olyan jól bírják a napot, hogy legkorábban délután 3-kor jut eszembe, hogy kéne kezdeni velük valamit. És még akkor is ott vannak.
A pirosak vagy bordósak jellemzően ott sem. Mindig arra jutok, hogy le kéne állnom a rúzsokkal, mert semmi értelme 8 színt tartani 5 márkától, ha úgysem használom el és a tartósságot tekintve is vannak kifogásaim. De mit tegyek, ha imádom őket?