Ajánlást kérek!

Hamarosan Glamour-napok, szerintem akkor biztosan lesz olyan üzlet, ahol 20% kedvezmény lesz rá. Akár az EL-nél is.

2 Likes

Köszi! Végül a Notino-tól megrendeltem. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Meg is jött a szérum, a kódja NA1, 2021 októberi gyártmány. Akkor ez még okés, ugye?

IMG_20230927_172333

Ha a 36 hónap shelf life-ból indulunk ki, akkor is és a 13 hónapos időszak elmúltával, akkor is, igen. Gondolom mostanában bontanád és nem akarod tartogatni.

1 Likes

Köszi!

Karácsonyig szeretném tartogatni, mert tulajdonképpen arra vettem magamnak. :sweat_smile:
A dobozon annyi van még, hogy felbontás után 2 évig jó.

Úgyhogy szerintem ez még belefér.

1 Likes

Aha! Boldog karácsonyt! :grinning_face_with_smiling_eyes:

Én sem csinálok nagy ügyet, ha kicsit kicsúszik a lejáratból valami és utána bontom fel. Sőt, van, hogy bontott és lejárt holmit is használok, amíg úgy érzem, nem változott a tartalma.

Remélem beváltja a reményeidet a szérum!

2 Likes

Én egyébként úgy emlékszem, hogy a felbontás utáni lejárat még a shelf life végétől érvényes - a shelf life egyfajta eladhatóságot jelent. Ha így nézzük, akkor meg még bőven jó. :slight_smile:

2 Likes

Ha már egy másik topikban azon merengtem, hogy még a körömlakkokkal is játszhatjuk a női orosz rulettet, megkérdezem, hogy:
kinek melyik a kedvenc piros rúzsa? (Ha használtok.)

Ugyanis rájöttem, hogy ami piros rúzsom van, az átshiftel pinkbe, vagyis nekiláttam a mission impossible-nek: megkeresni a rajtam tökéletes piros rúzst!

3 Likes

Én unalmas leszek: MAC Ruby Woo :smiley:

De viszonylag ritkán hordom, a sötétebb, bordósabb árnyalatok jobban állnak, azokat jobban magaménak is érzem. A kedvenceim a MAC Diva és D for Danger, illetve az Isadora Perfect Matt Rendezvous Red.

3 Likes

Tökéletes alatt mit értesz @Amadea ? Tökéletes, mint tökéletes piros = se nem kékbe se nem narancsba hajló vörös? Vagy az a vörös árnyalat, ami a legjobban tetszik?

Nekem a tökéletes piros a Rare Beauty Soft Matte Lip Creamjének az Inspire árnyalata. Temptalia szerint mérsékelten meleg, közepes színmélységű vörös árnyalat.
Az én ajkaimon a neutrális vörösek mind pinkes/rózsaszínes árnyalatba hajlanak. Ez a szín viszont pont annyira kompenzálja az ajkaim eredeti tónusát, hogy a végeredmény neutrális piros legyen.

A kedvenc vörös árnyalatom Lisa Eldridge Velvet Dragonja. Ez egy picit visszafogottabb, sötétebb téglás vörös. Sokkal hétköznapibb, hordhatóbb, mint a hagyományos pirosak.

2 Likes

Az enyém is mind, de már nem érdekel, mióta rájöttem, hogy semmilyen igazán piros nem áll jól (vagy utálom magamon, mert nem én vagyok). Így aztán kedvenc “piros”? MAC Relentlessly Red. :slight_smile:
Bocsi, ezzel nem segítettem, csak azt akartam mondani, hogy nem feltétlenül kell erőltetni a dolgot. Én megtettem, egy csomó pénzem bánja, és csak az derült ki, hogy felesleges volt.

2 Likes

Gondolom, akkor neked az állagával sincs gondod.
Rajtam rettenetesen néz ki.:see_no_evil: Még a MAC Red hagyján, de az is átmegy pinkbe.

Igen, ami nem megy át se narancsba, se pinkbe - nyilván ez teljesen egyéni, csak éppen megéltem a zen állapotot, akkor szoktak ilyen rendkívül mély, rendkívül fontos dolgok eszembe jutni.:smiley:(=nemcsak a munkával és a sürgős tennivalókkal van tele a fejem és még ki is aludtam magam).
Gondoltam, megkérdezlek titeket. Egy kisebb dm pirosrúzs-készletét és a Müllerét már szétmaszatoltam a kézfejemen.
Köszi szépen! Végigmustráltam a LE rúzsokat, de csak óvatosan, mert elég sokat elfogadnék közülük.
Érdekes, az Inspire nekem elég narancsosnak tűnik (de ez a telefon beállításaitól is függ).

2 Likes

Csak kíváncsi vagyok, nem kapkodom el a dolgot.:wink:
Az egész úgy indult, hogy tőlem szokatlan módon egy visszafogott, füstös nude szemsminket készítettem (biztos fronthatás volt), mondván, kipróbálom a szolid szem-hangsúlyos száj kombinációt és hát mi mással, mint piros rúzzsal. Csakhogy olyanom nincs!
(Ha látná egy pasi a gyűjteményem és hallaná, amit mondok, biztos hanyatt vágódna, de hát szegények alig látnak pár színt…)
Alapvetően pinkes, rózsaszínes nude vonalon mozgok, ill. szeretem a sötétebb, lilásabb árnyalatokat is. Volt egy rövid magenta korszakom is, aztán beláttam, hogy szörnyen néz ki rajtam.:see_no_evil:
Szerencsére a halvány nude rúzsokkal való próbálkozásom kérészéletű volt, a tükör, a rúzs és én is megijedtünk, milyen szép vízihulla effektet sikerült elérnünk 0,2 másodperc alatt.

4 Likes

Huhúúúú :slight_smile: jó kérdések :slight_smile: na már most, arra jutottam sok évnyi próbálkozás után, hogy rajtam a tipikus piros rúzs borzalmas. Nagyanyám azt mondaná (bár mostanában ilyet nem pc mondani), hogy annak idején az ukrán k…k néztek úgy ki, mint én piros rúzzsal :smiley: mondom ezt úgy, hogy két színű rúzst nem próbáltam még magamon: feketét és sárgát :smiley: Van ugyan MAC D for danger-em, de ki fogom dobni vagy elajándékozom. Egyrészt nagyon sötétnek indul rajtam, amolyan vámpírkirálynő leszek vele, aztán valahogyan pinknek kopik :woman_shrugging: Így maradtam a MAC Devoted to chilinél, a CB96-nál, illetve a Relentlessly Rednél, valamint a Max Factor Colour Elixir Soft Matte Raspberry Haze árnyalatánál :slight_smile: A nude-októl @Amadea -hoz hasonlóan 0,2 mp alatt avanzsálok háromnapos vizihullává. A vicces az, hogy a MAC Velvet Teddy-je, amiért sokan ölnek, rajtam szintén vizihulla hatást kelt, de a Mehr is. Holott a Twig valami fantasztikus :smiley:

1 Likes

Valószínűleg tényleg az. De én úgy látom, kell, hogy ennyire narancsos legyen, különben pink lesz az eredmény. Anno ezt a Pat McGrath Elsonjai mellett tanultam meg. Megvettem az elsőt, nagyon pinkes volt. (Temptalia szerint kissé hűvös piros, gondoltam is, hogy oké, én vagyok béna, azt hittem neutrális.) Aztán a másodikat, ami a “tökéletes vörös”, leírás alapján ez is kicsit narancsos. Ez is kicsit pinkbe hajlott rajtam. :flushed:

2 Likes

Érdekes, hogy kin milyen árnyalatok működnek, mint piros rúzs.:slightly_smiling_face:
Temptalia swatchai rúzsok terén sajnos nekem használhatatlanok.

1 Likes

Nem, sőt, kifejezetten szeretem az állagát, könnyebben tudok dolgozni vele , mint a krémesebb formulákkal. Rajtam szerintem nem néz ki rosszul, nem mai kép, de itt az van rajtam:

P_20210803_174401

Egyébként a MAC Liptensity Mulling Spices árnyalata ha lehet még tökéletesebb volt, de ott pont a krémes állagot nem tudtam elviselni, épp nemrég ajándékoztam el. Nekem arra kell nagyon figyelni, hogy ne legyen picit se narancssárgás, mert azok borzalmasan állnak sajnos, ahogy a korall és a meleg rózsaszínek is.

12 Likes

Aaahh de gyönyörű szád van! Ez a piros neked van kitalálva!

3 Likes

Gyönyörű! Viszont lehet a fények miatt, de ez nekem pinkes… :thinking:

Vagy csak az üldözési mániám? :upside_down_face:

2 Likes