Ú de jó tipp!
Abból kiiundulva, hogy már próbáltam kicsi, megmaradt szappanokból nagyot készíteni, lehet, hogy sikerülne.
A mikrós olvasztást még nem csináltam, én gáztűzhelyen oldottam meg. Ezen a linken a szappan-újrahasznosítás recept látható. Arra emlékszem, hogy az én kész masszám napokig száradt. Remélem a samponoddal is összejön.
Köszi, megpróbàltam megolvasztani tegnap a mikróban ès jelentem a sampon hősi halált halt, pedig direkt csak 10 màsodpercre raktam be
Affene, előbb is eszembe juthatott volna recept!
Gondolom nem veszed újra…
Legalább legközelebb tudni fogom mi a teendő.
Biztos nem veszem ùjra, 4 hajmosàs alatt szètmàllott az egèsz a kezemben
Ez ránézésre is jó illatú nyamm! Majd mesélj hogy viselkedik!
Ő volt a bűnös akit most dobtam ki
Ó, mellé…
Akkor vigye a szél!
Az ilyen szanaszét mállott szappanokat - ha lesz legközelebb - akkor próbáld meg beletenni egy ilyen… harisnya anyagú zokniba (vagy akár a szakadt harisnya is megfelelhet), aztán kösd el jó szorosan cérnával. Akár már a kezdetektől is. Picit macerásabb lesz, de legalább el tudod használni
Help, lányok-fiúk! Olyan vízzel lemosható gél vagy hab állagú arctisztítót keresek 10 ezer alatt, amit szappan helyett, akár a zuhany alatt is tudok használni. Rosaceás, érzékeny, nyáron zsíros, télen húzódó bőröm van.
Elsőre ez ugrott be:
https://kremmania.hu/kremek/balea-med-ultra-sensitive-waschgel
Nekem konkrétan ez a zuhanyzós arctisztítóm reggelre. Kicsit folyósabb állagú, mint a G&G vagy az Elyn’s Lab lemosó (azok is jók egyébként, csak kicsit drágábbak), de pont emiatt zuhany alá még jobb is (könnyebben leviszi a víz). Az én bőröm nem annyira érzékeny, zsíros nyáron, télen normál. Nem irritált a lemosó, nem húzódott utána a bőröm.
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem… segítsetek, légyszi.
Nagyon régóta vágyom az EL Advanced Night Repair szérumra, nézegettem, honnan lenne érdemes megvenni/rendelni.
A hivatalos EL oldal van 15% kedvezmény első rendelésre, ez nem rossz! Másik opcióként a Notino-t néztem ki, akciós most + ajándék termékek is járnak hozzá. Szoktam innen rendelni, de ilyen nagy értékben nem igazán. Szerintetek eredeti és nem régen gyártott szérumot árulnak? Vett már valaki közületek ilyen szérumot tőlük?
Esetleg más opció, ahol érdemes megnéznem?
Nagyon köszönöm!
Én nagyon szeretem a g&g jelly jokerét, zuhanyozáskor használom, van kezdődő rosaceám. Nagyon kellemes állaga van, úgy érzem, kíméletesen old le mindent (maradék smink, fényvédő), és nem szárít.
Visszanéztem az összes vásárlásomat a Notino-n és én csak csomagban vettem ilyet, de önálló termékként is megvenném most, mert szerintem elég népszerű már, nagyon nyomja a Lauder és sokan vásárolják, tehát kipörgetik a készletet. Ha pedig mégsem így lenne, akkor batch kódot tudsz ellenőrizni és jogosan reklamálhatsz.
Szerk: Viszont, ha saját oldalukon vásárolt egy 50 ml-est, akkor ajándékneszi is jár hozzá.
Köszönöm a segítséged!
Az ajándék nesszeszert hol találom az EL oldalán? Az alábbi akciót találtam, de ez pont nem érvényes a szérumra. 😵💫
Óh, bocsi, ez lett volna az ajandék neszi, de nem néztem at apróbetűst! 🫤 Ne haragudj!
Akkor inkább a Notino. Ott 3 kis ajandék valasztható.
Semmi gond!! Köszönöm, lehet, hogy akkor tényleg a Notino lesz a befutó.
Douglas-t is néztem, de az 50 ml-es jobban megéri a Notino-n.
Köszi, ez szimpatikus!
Köszi, utánaolvasok!