Milyen szállítással szoktad kérni?
Nekem mindig minden rendben ment.
Én is nézhetem?
Hogyne.
Futár viszi kint. Itthon régebben a posta hozta, de akkor még lehetett rendelni külföldről sarcolás nélkül.
Évente 3-4 szer szoktam iherb-ről rendelni, soha nem volt vele gond.
A vám kért papírokat a kézbesítés előtt?
Szerintem nem kell vámolni, mert az áfát ki kell fizetni rendeléskor. Simán kihozza futár, nincs papírmunka.
Köszönöm, bőség zavara, ezt most kihagyom így, hulla vagyok.
Kint nem hozták ki, pedig minden költséget előre fizettem az iherb oldalán. A csomagban nincs számla pontos összegel. Mindjárt gyanús lett nekik.
Ne haragudj, hogy csak most szólok, nem kérek én se most semmit! Köszönöm a kedves felajánlást!
( A kurkuma-kivonatos kapszula jó lenne, ha nem szednék olyan gyógyszert, ami a véralvadást csökkenti, így nem merek orvossal való egyeztetés nélkül szedni.)
Semmi baj!
Sziasztok!
Megyek Balcsira és konstatáltam, hogy gyakorlatilag csak arcra/dekoltázsra van fényvédőm…
Tehát SOS testre való naptejet keresek, mert az Evy-t sajnálom testre (drága).
Fontos szempont:
- alkoholmentesség
- drogériás, vagy patikai, rendelni nincs időm
- nem fogja meg a ruhát
- vízálló legyen lehetőség szerint
- 50 spf
- az sem baj, ha nem ragad, mint a gépzsír mindenem tőle.
Köszönöm szépen!
Árkádba ha be tudsz szaladni akkor a Pupát ajánlom, most akcióznak is .
Nekem a 30- as nagyon bevált.
Nem fogja meg a ruhákat? Idén ez lett a legfontosabb szempontom, miután tavaly csúnyán megjártam
Nem fogta be se a fürdőrucim se a ruháimat pedig serényen kenegettem magam.
Óóó, de szuper. Teszek vele egy próbát akkor
Nekünk most ez van:
https://kremmania.hu/kremek/sundance-ultra-szenzitiv-napozo-spray-ff50
Minimálisan ragad, de pl. közel sem annyira, mint az EVY. A gyerekek ruháját nem fogta be. Az enyémről nem tudok nyilatkozni, mert mindig elfelejtem lekenni magam vele…
Köszi, ezzel pont szemeztem.
Sundancere még 1 szavazat! Könnyen beszívódik, nem irritál, nem Fagott be nekünk se ruhát se törülközőt.
Nekem a naptej van nem a spray, az is jò.
Én pont ezen a héten