Ajánlást kérek!

Sajnálom, ez olyan bosszantó dolog :confused: Melyik fényvédő volt a ludas?

Lányok, megvan valakinek ez a gyönyörűség? Nagyon gondolkodom rajta, gyönyörűek a swatchok.

1 Likes

Evy Kids. Megpróbálkozok majd fehérítővel varázsolni valamit :roll_eyes:

1 Likes

A fehérítő nekem nem jött be. A Vanish szappan igen, azzal sikerült némelyiket megmentenem. Drukkolok, hogy neked is sikerüljön :slight_smile:

1 Likes

Nagyon köszönöm a tippet, kipróbálom! :blush:

1 Likes

Nagyon szívesen, én is itt kaptam a tippet a többiektől :blush:

Ha már foltok. Tudom, nem ez a megfelelő topik, de újabb gonoszkodó fényvédő a listán: a Garnier over makeup spray ( https://kremmania.hu/kremek/garnier-ambre-solaire-over-makeup-super-uv-fenyvedo-spray ) is foltokat hagy… most éppen “csak” három felsőm esett áldozatul :rofl: Egyébként szerintem jó ez a spray, nem dobom ki, csak figyelmesebb leszek.

1 Likes

Skinsmart hűségprogram kódot tudna nekem valaki adni? Kicsúsztam a 90 napból. Köszönöm.

1 Likes

@Gloria nem tudom ez jó e.
Screenshot_20230701_150308_Chrome

1 Likes

Kedves @koalace, működik, köszönöm. :kissing_heart:

1 Likes

Szuper!:slightly_smiling_face: Örülök!

1 Likes

Véletlenül került a felsődre a sprayből, vagy direkt használtad arcon kívül is?

Én ma használtam először, de csak arcra. Egyelőre nagyon pozitívak a tapasztalataim (nem sminkre fújtam).

Nem mertem megvenni, mert rossz értékelései vannak az oldalon , aki esetleg váltani akar annak ajánlom a La Roche ugyanilyen spray fényvédőjét, egy hónapja használom minden hétköznap délután smink fölé, ez a “ hazamenős “ fényvédőm.
Nagyon jól porlaszt a flakon, hűsít- frissít a permet, mivel nem sültem le mellette így hatékony is.
Ruhákat nem fogta meg és még mindig van benne, szerintem elég lesz csak még 1x újravennem a nyár folyamán, eredetileg havi 1 darabbal számoltam.

1 Likes

Véletlenül került oda, bár volt olyan, hogy a karomra és a nyakamra is fújtam. Szóval fene se tudja, de gyanúsan ő a ludas.
Eddig nem gondoltam arra, hogy le kéne vegyem a felsőmet az újra fújáshoz, de megpróbálom majd úgy is.

1 Likes

Tavaly őt használtam, de nekem annyira erős volt az illata, hogy ugyan elhasználtam, de nem akartam újra venni. Semmi más bajom nem volt vele egyébként :slight_smile:

1 Likes

Igen az illata az valóban erős, amíg fújom addig vissza szoktam tartani a lélegzetem, majd gyorsan távozok a helyszínről. Öt lépéssel odébb már tiszta a levegő :grinning:

Megjelent az arcomon pár barna pigmentfolt, mit tudnátok ezekre ajánlani? Leginkább szérumok érdekelnének, de bármi más is jöhet.

Pigmentfoltokra próbáltam pigmanormot, ami olyan durva mellékhatással járt, hogy nem volt ideje bizonyítani, hogy mire lenne képes, drágább/olcsóbb szérumokat, amik önmagukban nem hoztak látványos javulást. Ami nekem nagyon bevált, az a téli időszakban pár alkalomnyi IPL kezelés (hat alkalom, két szezonra elosztva). Utána karbantartás / megelőzés jelleggel minden reggel G&G C vitaminos szérum, este hámlasztó (G&G cheer up), nyáron spf50-es, télen spf30-as fényvédő minden nap, vallásosan. Egy picike folt maradt az egyik orcán, de az olyan halvány, hogy csak én látom, és mire ősszel mehetnék IPL-re vele, mindig el is tűnik. Lekopogom, eddig így nem jött vissza a többi, pedig jártam tengerparton is, és nyaranta általában elég sokat vagyok napon.

6 Likes

Az én trükköm a Pigmanorm krém, napfénymentes időszakban heti 1x felkenve, 0-ra sikálta le a foltjaimat.
Ezen kívül tudom ajánlani a lézert, jó eredményeket lehet vele elérni, szintén őszi időszaktól használva kúraszerűen.
Legújabb felfedezésem a Nivea Cellular Luminous termékcsalád, a nappali és éjszakai krémjüket hónapok óta használom, van szérum is belőle, mutatom:

Éjszakára még szoktam a Nivea Luminous krémhez keverni GG B-bomb niaciamidos szérumot, nagyon jó a hatása.
Valamint heti 1x, bármilyen krémbe ami a kezem ügyébe akad, lehet testápoló is elkeverek egy jó nagy adag C vitamin port amíg jégkása állagú nem lesz és felviszem az érintett területre, 2-3-4-5 percig rajtahagyom, lehet érezni, hogy csipked, aztán letörlöm és úgy mosom le. Azonnal Neogranormon megy rá, esti szertartás egyébként, jellemzően pénteken követem el. A hatása elképesztő, szinte leradírozza a foltokat, nekem sokat segített és fillérekből megvan.
Nyári alapfelszereltség nálam az 50 faktoros fényvédő és kalap/ sapka , ezeket nagyon ajánlom, hogy ne legyenek még barnábbak és ne terjedjenek szét a foltok.

8 Likes

Ez a varázslat műkődhet olyan foltokon is,mint pl lábon korábbi sérülés után maradt barna folt?