Persze, hogy érdekel
Valamit csinálnom kell ezzel. Lehet, hogy szimplán rossz szokásom. Mostantól odafigyelek mit művelek az asztalnál.
Ez olyasmi lehet, mint az egér használata a gépnél. Elég természetellenes pozícióban van a csuklónk órákon át.
Arctonik keresésben vagyok, no nem szükségből, hanem mert kipróbálnék valami újat.
Kedvenceim a GG Liquid Hydration és a Son&Park Beauty Water.
Tud valaki ezekhez hasonló, nem ragacsos, jól hidratáló de teljesen beszívódó tonikot amit egy zsírosabb bőr is elvisel magán? Az illatmentesség előny de nem feltétel.
Kiegészítés: igazából kíváncsi vagyok, hogy ki milyen tonikot használ. Évek óta a LH-t használom, és nem vagyok képben, hogy mik vannak a piacon mostanában amik jók.
Nekem az Innisfree Green Tea EX tonere most a kedvenc. Ez szinte géles állagú.
Most a Dr. Belmeur Advanced Cica Tonerét használom. Ez folyékonyabb állagú.
https://kremmania.hu/kremek/thefaceshop-dr-belmeur-advanced-cica-toner
Mindkettő szuperül nyugtatja az arcmosás után húzódó bőrömet (kombinált, vízhiányos, mitesszeres, hegesedésre hajlamos arcbőröm van).
Az Uriage mistjét is imádom, de az szinte folyékony krém, szerintem neked sok lenne.
Régen imádtam a Cosrx AHA/BHA tonerét, de a tretinoin mellé nem most merem bevállalni.
Érdekes, nekem kombinált bőröm van, a G&G nekem ragacsos.
Lusta vagyok tonikot használni, az Avene termálvizét fújom (sose fogy el), egyébként ez van itthon:
Én a GG-t és a Skintegra Nectar-t használom felváltva. Talán utóbbit hidratálóbbnak érzem, de annyira nem, amennyivel drágább. Még egy teljes dobozzal van, szerintem nem veszem utána újra. Egyébként én ezeket gyakrabban használom smink fölé, mert szépen elveszik a púder porosságát.
Most a Beauty of Joseon Itt van tonere a favorit. Vízszerű, jól beszívódó, hidratál. No meg érett bőrre ajánlják, ematt választottam, nagyon elégedett vagyok vele.
Az ok szerintem hormonális. Anyukámnak kreolos-olivás bőre van (ez csak nyáron derül ki mindig) és neki nem csak a könyöke, hanem az alsó karcsontja hosszantában is pigmentálódik. Bórsavas vazelinnel, vazelinnel vagy Loriden A-val keni. Így nem szárad ki és a pigmentáció is elmúlik.
Tonikként a Nivea száraz és érzékeny bőrre való Tonikját/arcvizét használom. https://kremmania.hu/kremek/nivea-aqua-effect-apolo-arctonik-szaraz-erzekeny-borre Sajnos illatos és csak a Müllerben kapni. Nem vagyok pattanásos vagy zsírosodásra hajlamos, így nem tudom, hogy azokkal a tulajdonságokkal hogyan működik.
Nekem egész évben sötétebb a könyököm és pont nyáron kevésbé feltűnő, mert a környéki bőr hozzábarnul egy kicsit.
Az a Loriden-A ütős cucc. Ennyire azért nem zavar, hogy ilyen erőteljes kenőccsel menjek neki. A bórsvas vazelin jobban hangzik. Gondolom lehet gyengébbre készíteni a bórsav koncetrációját.
Legkedvencebb (bazi drága): https://kremmania.hu/kremek/estee-lauder-micro-essence Majd ha nyerek a lottón újra megveszem.
Most egy pénztárcakímélőbb van: https://kremmania.hu/kremek/snp-peptaronic-serum Ezt szérumnak nevezik, de toner állagú, picit zselés, könnyen szívódó, több rétegben is akár. Sajnos hamar elfogy a weben (Notin. és Marianyó).
Én ezt a Klairs illatmentes tonikot használom most már évek óta esténként.
Reggel a Hylamide mistet, de azt már nem gyártják.
Nem tudom, hogy a bórsavas vazelint kiadják-e még a gyógyszertárban. Úgy tudom, csak ott lehetett kapni. Pár éve betáraztam, mert nyáron hajlamos a bikinivonalam begyulladni, illetve a kidörzsölődött combomra, esetleg bepállásra is szuper.
Lorinden A-ra visszatérve, tegyük hozzá, hogy anya nagyon erős ekcémával küzd, amit semmivel nem tudott kiváltani és ezt javasolták neki.
Szegény! Egy gyengébb ekcéma is nagyon vacak tud lenni, hát még egy szteroidra nem reagáló
Van függőleges egér:
Én nem értek hozzá, de az egyik kollégámnak van valami ízületi baja, ő úgy esküszik rá, hogy hozza-viszi magával minden nap az ilyesmilyét.
Igen ismerem, épp gyűjtök rá én is jókat hallottam róla.
Nekem ilyen párnácskám van nagyon szeretem.
MAC Prep + Prime Highlighter, Bright Forecast, világos bőr esetén inkább Radiant Rose
Nyx HD korrektor, a színre nem emlékszem most fejből, de valószínűleg bőr árnyalattól függően más-más
NYX color correcting paletta - ez tégelyes, viszont nagyon szép a barack színe
Inglot Under Eye Concealer - ezt nem próbáltam még
Én ezt használom:
Vízkönnyű, arcmosás után használom.