Én tavaly ezt használtam. Jó volt, de szerintem gyakrabban kellett újrakenni, mert hamarabb lejön, mint a stiftes:
De ilyet is használtam már, szerintem rendben van. Ne az ajakápolóknál keressétek, hanem a fényvédőknél.
Én tavaly ezt használtam. Jó volt, de szerintem gyakrabban kellett újrakenni, mert hamarabb lejön, mint a stiftes:
De ilyet is használtam már, szerintem rendben van. Ne az ajakápolóknál keressétek, hanem a fényvédőknél.
Nagyon aterzem a problemad. Szinte csak fenyvedos ajakapolokat hasznalok, es megis allandoan leegnek az ajkaim. Gondolom lenyalogatom par pillanat alatt vagy nem tudom.
Tavaly azt hiszem, hogy @Gloria írta, hogy a megfelelő fényvédelemhez vagy 8 rétegben kellene kenni.
Na jo, akkor ezt el is engedem. Egy reteg utan mar csak csuszkal a stift az ember szajan.
Kicsit off, de ha mar szobajott, kivancsi vagyok ti is szoktatok-e igy jarni:
gyakran olyan szinten leeg/kifujja a szel a szam, hogy a felsoajkam egy az egyben 1db. herpessze valik. Mas is szokott igy jarni?
A sundance ajakápolóval csak az a baj hogy keserű mint a fene. Aki erre érzékeny, annak nem ajánlom.
Hmm, ezek szerint nem nyalogatom, mert nem éreztem.
Labello sun protekt spf 30. Sàrga színű. A bátyámnak vettem, mert a szája az erős napsütéstōl tele lesz herpesszel? Sebekkel és megdagad- nap allergia lenne? csak a szája , máshol max. leég a bőre. Szörfözik és akkor ugye teljes napsütés. Ettől a labellotól nem történt s seb, se hòlyagok, semmi. Talán tudtam segíteni.
Hú, nagyon aranyosak vagytok, lesz miből válogatnom.
Köszönöm!
Nekem az alsó ajkam szokott indokolatlanul cserepesre száradni, és sajnos egyszer konkrét árkot rágtam, ami miatt nagyon csúnya ilyenkor. Nekem az segít, ha az arcápolási rutinomat konkrétan kibővítem a számra is - hámlasztót és szérumokat is szoktam rákenni. Viszont soha nem tapasztaltam az általad leírt “napkárt”. Amúgy én kifejezetten kerülöm a fényvédős ajakápolókat, nálam ez ilyen kattanás sajnos.
https://kremmania.hu/kremek/labello-hydro-care-ajakapolo-spf15
Én ezt kenem mostanában és egészen megszerettem.
Íze az nincs, jól ápol és nem hagyja kiszáradni a számat. Ha egy kicsit kifújta a szél és pirosodna akkor egy nap alatt helyrehozza.
Sziasztok! Tartós krémes szemhéjfestéket keresek pasztell/világos színekben, drogériás vagy picit magasabb árfekvésben (10 e alatt), olyat, amit kis hazánban is egyszerű beszerezni. Mit ajánlotok?
Ezek jutottak hirtelen eszembe, az első kettő tuti tartós, és hát persze leárazáskor a MAC Paint Pot-ja a legjobb alternatíva 10 ezer alatt:
Esetleg ők? Bár nem próbáltam.
Szuper! Nagyon köszi.
Sziasztok! Tudna esetleg valaki ajánlani olyan vattalapot, aminek nem válik le a felső rétege? Azzal szoktam felvinni a tonikot, és utána mindig észreveszem, hogy az arcomon maradnak az apró vattaszöszök, ami miatt ismét arcot kell mosnom (mikroszálas, nem egyszer használatos pamacsom van, de most kifejezetten eldobható verziót keresek)
Milyen tonikot használsz? Az nem lehet megoldás, ha közvetlenül az arcodra öntöd/tenyérből pacsmagolod/fújod? A vattapamacs egy csomó hatóanyagot beszív szerintem.
A koreai vattalapok vagyon vékonyak, pont tonikhoz lettek kitalálva, nem szívják magukba annyira a folyadékot és nem szöszös a végeredmény.
Pl. ez:
Szoktam néha úgy, hogy a tenyerembe öntöm, de sajnos nagyon béna vagyok, és mindig kifolyik belőle köszönöm az ajánlást, kipróbálom:)
Ha nagyon folyékony tonik, esetleg próbáld meg egy spray flakonba áttölteni, közvetlenül arcra fújni, majd kézzel elsimítani ha szükséges. Ha szükséges, meg is ismételheted.
Segítetek?
Cerave termékeket honnan rendeltek?