Ajánlást kérek!

Én tavaly ezt használtam. Jó volt, de szerintem gyakrabban kellett újrakenni, mert hamarabb lejön, mint a stiftes:

Screenshot_2023-05-01-11-03-07-115_de.dm.meindm.android

De ilyet is használtam már, szerintem rendben van. Ne az ajakápolóknál keressétek, hanem a fényvédőknél.

Screenshot_2023-05-01-11-03-21-957_de.dm.meindm.android

5 Likes

Nagyon aterzem a problemad. :neutral_face: Szinte csak fenyvedos ajakapolokat hasznalok, es megis allandoan leegnek az ajkaim. Gondolom lenyalogatom par pillanat alatt vagy nem tudom.

1 Likes

Tavaly azt hiszem, hogy @Gloria írta, hogy a megfelelő fényvédelemhez vagy 8 rétegben kellene kenni.

2 Likes

:scream:
Na jo, akkor ezt el is engedem. Egy reteg utan mar csak csuszkal a stift az ember szajan.

Kicsit off, de ha mar szobajott, kivancsi vagyok ti is szoktatok-e igy jarni:
gyakran olyan szinten leeg/kifujja a szel a szam, hogy a felsoajkam egy az egyben 1db. herpessze valik. Mas is szokott igy jarni? :thinking:

A sundance ajakápolóval csak az a baj hogy keserű mint a fene. Aki erre érzékeny, annak nem ajánlom.

1 Likes

Hmm, ezek szerint nem nyalogatom, mert nem éreztem. :grinning:

1 Likes

Labello sun protekt spf 30. Sàrga színű. A bátyámnak vettem, mert a szája az erős napsütéstōl tele lesz herpesszel? Sebekkel és megdagad- nap allergia lenne? csak a szája , máshol max. leég a bőre. Szörfözik és akkor ugye teljes napsütés. Ettől a labellotól nem történt s seb, se hòlyagok, semmi. Talán tudtam segíteni.

1 Likes

https://www.dm.de/labello-lippenpflege-sun-protect-lsf-30-p4005900560339.html

2 Likes

Hú, nagyon aranyosak vagytok, lesz miből válogatnom. :slightly_smiling_face:
Köszönöm! :hugs:

1 Likes

Nekem az alsó ajkam szokott indokolatlanul cserepesre száradni, és sajnos egyszer konkrét árkot rágtam, ami miatt nagyon csúnya ilyenkor. Nekem az segít, ha az arcápolási rutinomat konkrétan kibővítem a számra is - hámlasztót és szérumokat is szoktam rákenni. Viszont soha nem tapasztaltam az általad leírt “napkárt”. Amúgy én kifejezetten kerülöm a fényvédős ajakápolókat, nálam ez ilyen kattanás sajnos.

2 Likes

https://kremmania.hu/kremek/labello-hydro-care-ajakapolo-spf15
Én ezt kenem mostanában és egészen megszerettem.
Íze az nincs, jól ápol és nem hagyja kiszáradni a számat. Ha egy kicsit kifújta a szél és pirosodna akkor egy nap alatt helyrehozza.

3 Likes

Sziasztok! Tartós krémes szemhéjfestéket keresek pasztell/világos színekben, drogériás vagy picit magasabb árfekvésben (10 e alatt), olyat, amit kis hazánban is egyszerű beszerezni. Mit ajánlotok?

Ezek jutottak hirtelen eszembe, az első kettő tuti tartós, és hát persze leárazáskor a MAC Paint Pot-ja a legjobb alternatíva 10 ezer alatt:

Esetleg ők? Bár nem próbáltam.

Szuper! Nagyon köszi. :slight_smile:

Sziasztok! Tudna esetleg valaki ajánlani olyan vattalapot, aminek nem válik le a felső rétege? Azzal szoktam felvinni a tonikot, és utána mindig észreveszem, hogy az arcomon maradnak az apró vattaszöszök, ami miatt ismét arcot kell mosnom :confused: (mikroszálas, nem egyszer használatos pamacsom van, de most kifejezetten eldobható verziót keresek)

Milyen tonikot használsz? Az nem lehet megoldás, ha közvetlenül az arcodra öntöd/tenyérből pacsmagolod/fújod? A vattapamacs egy csomó hatóanyagot beszív szerintem.

2 Likes

A koreai vattalapok vagyon vékonyak, pont tonikhoz lettek kitalálva, nem szívják magukba annyira a folyadékot és nem szöszös a végeredmény.

Pl. ez:
XXL_p0071137186

2 Likes

Szoktam néha úgy, hogy a tenyerembe öntöm, de sajnos nagyon béna vagyok, és mindig kifolyik belőle :sweat_smile::sweat_smile: köszönöm az ajánlást, kipróbálom:)

Ha nagyon folyékony tonik, esetleg próbáld meg egy spray flakonba áttölteni, közvetlenül arcra fújni, majd kézzel elsimítani ha szükséges. Ha szükséges, meg is ismételheted.

Segítetek?
Cerave termékeket honnan rendeltek?

1 Likes