Ajánlást kérek!

Köszi! Jó tudni, hogy arra vonatkozik az a szám.

Nekem most Kindle Oasisem van, tavaly vettem, én nagyon szeretem. Van rajta két nyomógomb, amivel lehet lapozni és elég nagy képernyője van eleve.

1 Likes

Lányok, gyönyörű fésülkődő asztalunknak nem lesz helye a lakásban (nem adjuk el, @Blanky -tól vettük, csak lemegy egyelőre a tárolóba), így vissza leszek szorítva a fürdőbe a sminkcuccaimmal. Kevés helyem lesz, egy polcocska, így durván szortíroznom kell, mit adok el, mit nem.
Lényeg a lényeg, ti inkább a Krémmánián, vagy a Vinted-en adjátok el a sminkcuccaitokat, amikre nincs szükségetek?

1 Likes

Én először a fórumon kezdeném :wink:.
Nem vagyok egyébként otthon a vinteden, de feltételezem hogy nem olcsóbb a szállítás ott sem, mint a krémmániás piacosoknak küldeni. Viszont egy szépségápolásra pozícionált zsibin jobban pörögnek a sminktermékek, többet lehet kérni értük (műértő közösség, vagy mifene :upside_down_face:).

3 Likes

Én is Zalla tippjét követném @Mse. Pont a hozzáértők miatt :slight_smile:

Egyúttal itt kérdezem, hogy ismertek vagy használtok-e olyan pirosítót, ami alapozó/bb krém nélkül is tartósan megmarad egy előkészítés nélküli (csak hidratált és/vagy fényvédős) bőrön? Folyékony vagy krémes formulát keresek, púder alakban nem.

3 Likes

Hm???

1 Likes

Igazatok van, köszönöm. Hetek ( :frowning: ) kérdése, összeszedem magam és szelektálok.
A Vintedre sem vagyok képes feltenni a ruháimat, pedig nincs sok, amitől megválnék.

1 Likes

Még egy szavazat a fórumra, szerintem a legműértőbb felvevőpiac itt van. :smiley: :wink:

2 Likes

Köszi! :rose:
Uh, húzós az áruk. Persze nem írtam milyen a keret és csak itthon beszerezhető érdekel, bocsi :sweat_smile: A Nars van a Notinon legalább.

Huhhhh, MAC Glow Play Blush?

Nem tudok sokat, majd esetleg a többiek hoznak tippeket, rajtam kb. minden pirosító-bronzer tartós, amit használtam.

1 Likes

Köszönöm, mindenképp hasznos tippek! :smiley:

Egy szavazat a Rare beautyre. Van pár darabom, lerobbanthatatlan.

1 Likes

A fenébe :laughing:
Láttam a zsibin néhány példányt…

A Lovebrands.hu-ről nem rendel valaki mostanában? Betársulnék egy pír erejéig. 5000 Ft alatt nem szállítanak, de nekem nem kell annyi cucc.

Vintedre feltettem néhány ruhadarabot. 3 perc sem telt el,már két adathalász betámadott.
Azonkívül szerintem furák az árak, egy hibátlan Springfield ingemért 2000 huft kértem volna,1600 huf volt az átlagár,amit javasoltak.
Ezek miatt el is ment a kedvem az egésztől, inkább töröltem még aznap.

Ha smink, szerintem is inkább itt, krémmánián.

2 Likes

Én eddig csak vásároltam, és minden, amit vettem, imádás.

1 Likes

Ez azért biztató. Örülök,hogy sikerrel jártál. :slightly_smiling_face:

Egy 33-as lábú nőnek egy kincsesbánya, a lengyel bőripar online turkálója. :smiley:

3 Likes

Ajánlanátok drogériás fényvédős ajakápolót?
Az arcom bírta a napon a kiképzést, de az ajkaim leégtek :expressionless:
Köszönöm! :slightly_smiling_face:

Csak a Carmexet tudom, de az csak SPF15-ös.

1 Likes