Köszi! Jó tudni, hogy arra vonatkozik az a szám.
Nekem most Kindle Oasisem van, tavaly vettem, én nagyon szeretem. Van rajta két nyomógomb, amivel lehet lapozni és elég nagy képernyője van eleve.
Lányok, gyönyörű fésülkődő asztalunknak nem lesz helye a lakásban (nem adjuk el, @Blanky -tól vettük, csak lemegy egyelőre a tárolóba), így vissza leszek szorítva a fürdőbe a sminkcuccaimmal. Kevés helyem lesz, egy polcocska, így durván szortíroznom kell, mit adok el, mit nem.
Lényeg a lényeg, ti inkább a Krémmánián, vagy a Vinted-en adjátok el a sminkcuccaitokat, amikre nincs szükségetek?
Én először a fórumon kezdeném .
Nem vagyok egyébként otthon a vinteden, de feltételezem hogy nem olcsóbb a szállítás ott sem, mint a krémmániás piacosoknak küldeni. Viszont egy szépségápolásra pozícionált zsibin jobban pörögnek a sminktermékek, többet lehet kérni értük (műértő közösség, vagy mifene ).
Én is Zalla tippjét követném @Mse. Pont a hozzáértők miatt
Egyúttal itt kérdezem, hogy ismertek vagy használtok-e olyan pirosítót, ami alapozó/bb krém nélkül is tartósan megmarad egy előkészítés nélküli (csak hidratált és/vagy fényvédős) bőrön? Folyékony vagy krémes formulát keresek, púder alakban nem.
Hm???
Igazatok van, köszönöm. Hetek ( ) kérdése, összeszedem magam és szelektálok.
A Vintedre sem vagyok képes feltenni a ruháimat, pedig nincs sok, amitől megválnék.
Még egy szavazat a fórumra, szerintem a legműértőbb felvevőpiac itt van.
Köszi!
Uh, húzós az áruk. Persze nem írtam milyen a keret és csak itthon beszerezhető érdekel, bocsi A Nars van a Notinon legalább.
Huhhhh, MAC Glow Play Blush?
Nem tudok sokat, majd esetleg a többiek hoznak tippeket, rajtam kb. minden pirosító-bronzer tartós, amit használtam.
Köszönöm, mindenképp hasznos tippek!
Egy szavazat a Rare beautyre. Van pár darabom, lerobbanthatatlan.
A fenébe
Láttam a zsibin néhány példányt…
A Lovebrands.hu-ről nem rendel valaki mostanában? Betársulnék egy pír erejéig. 5000 Ft alatt nem szállítanak, de nekem nem kell annyi cucc.
Vintedre feltettem néhány ruhadarabot. 3 perc sem telt el,már két adathalász betámadott.
Azonkívül szerintem furák az árak, egy hibátlan Springfield ingemért 2000 huft kértem volna,1600 huf volt az átlagár,amit javasoltak.
Ezek miatt el is ment a kedvem az egésztől, inkább töröltem még aznap.
Ha smink, szerintem is inkább itt, krémmánián.
Én eddig csak vásároltam, és minden, amit vettem, imádás.
Ez azért biztató. Örülök,hogy sikerrel jártál.
Egy 33-as lábú nőnek egy kincsesbánya, a lengyel bőripar online turkálója.
Ajánlanátok drogériás fényvédős ajakápolót?
Az arcom bírta a napon a kiképzést, de az ajkaim leégtek
Köszönöm!
Csak a Carmexet tudom, de az csak SPF15-ös.