Ajánlást kérek!

@dunaimano Köszi a biztatást, annyira dícséritek, hogy mindenképp lecsapok pár darabra. :slight_smile:

@Kokapu Egy zseni vagy, köszönöm szépen a tippet! :relaxed: KI is próbáltam egy RT púderecseten és tényleg működik, sokkal jobb lett. :slight_smile:

3 Likes

Olyan van, hogy semleges tónus? Én esküszöm, az vagyok, gondolom az a neutral tone megjelölés.
Se nem meleg tónus, se nem hamvas, az ereim a csuklómon kékek, de éppenhogy. Ha túl hideg színnel festem magam, elüt, de a meleg árnyalatok is. Kb. olyan semleges bronzert használok magamra, mint a Tilbury Filmstar-ja. Minden erősebb már túl erős. Néha olyan túlfestettnek látom magam, ha meglódul az ecsetem, ha meg alulfestett vagyok, jön a “de sápadt vagy” szöveg.
@zalla, én imádom a kontrasztot, nem véletlenül szeretem magamon a feketét a hófehér bőrömhöz, kék szememhez, szőke hajamhoz.

3 Likes

Örülök, hogy bevált! Azért vegyél nyugodtan KAP ecsetet (nekem még a régi szemre valóakból vannak, és nagyon szeretem őket), de ha szereted ezeket az RT-ket is, akkor még nem kell őket emiatt nyugdíjazni. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Igen, van olyan.
Béna vagyok a színtípusokhoz, de szerintem az, hogy “határértéken” vannak a színeid, nagyobb teret hagy mindenben és könnyebb játszani is az árnyalatokkal.

1 Likes

Pont ugyanezt mondta a videóiban Justine Leconte. Hogy ez egy spektrum, és aki a semlegesbe zónába esik a hideg-meleg vonalon, az több mindent hordhat.
Plusz a spektrumon el is mozdulhat az ember pl. nyáron, ha barnul/pirul.

1 Likes

A bőrünkben vannak sárgás, pirosas, és zöldes pigmentek is. Én pl elvileg hideg típus vagyok, de annyira a zöldes pigmentek dominálnak, hogy a pirosas alapozók és a sárgásak is elütnek. A MAC-nek tudom, hogy van olivás is, de még magamon nem próbáltam.

1 Likes

Még egy szavazat a Geek and Gorgeous Hydration Station-re: minden benne van ami hidratál, az érzékeny bőr is jól bírja, könnyen beszívódik, és elérhető áron van. (Jó, ez utóbbi relatív.)

1 Likes

Köszönöm szépen!
A G&G krémje nem hagy ragadós érzetet maga után?

Van egy Hannah Louise Poston nevű youtuber, ő is nagyon világos bőrű, és nekem tök reveláció volt, amikor arról beszélt, hogy egy csomó alapozó, hiába a megfelelő színmélység (nem túl sötét, nem túl világos), egyszerűen túl “szaturált”, azaz túl sok benne a sárgás vagy rózsaszínes színpigment. Tökre magamra ismertem, mert én is neutrálisnak gondolom magam, de az arcomon van némi rozacea, és hihetetlen nehéz jó alapozót találni. A meleg színek túl sárgásak-narancsosak, a hidegek túl pinkek, a “semlegesnek” tituláltak pedig barackosak. Igazából vmi olyasmi kéne, amiben több a fehér pigment és kevesebb a szín, plusz még balanszban is van. Bárcsak lenne foundation bar, ahol ki lehet kevertetni a megfelelő színt! :smiley:

1 Likes

Mindenképp nyugdíjazom őket, csak így szívesebben adom oda valakinek, aki hasznát veszi majd. :slight_smile:

Végül erre a szettre csaptam le, alapból van rá 10% kedvezmény és a mostani akcióval még 20% lejött belőle, így majdnem 12000 Ft-al lett olcsóbb. :slight_smile: Illetve szem és arcecsetek is vannak bőven benne.

5 Likes

Tudom, hogy későn szólok :slight_smile: esetleg még van abban a webshopban krém, amit ajánlottál? :slight_smile:

többfelé próbálkoztam azóta és mindenféle krémekkel, hát szívok rendesen :frowning:

Csajok, ha most nem esik le az arcom, amíg megtalálom az utódot, akkor soha. :frowning:

Mindennél azt érzem, hogy kb minőségi éhezést szenved a bőröm. Marad egy csúszós filmréteg, ami alatt érzem, hogy kínlódik és feszül és ezek a piros, száraz, hámló foltok is megjelennek. Teljesen ugyanaz az érzés, ami miatt nem tudok alapozót sem használni.

Megneztem, van. :slight_smile:
Jelenleg 7071.30 Ft es erre jon meg egy 1515.82 Ft-os postakoltseg.
Ird meg, hogy hany darabot szeretnel, megveszem, aztan intezunk majd minden mast!

1 Likes

Nagyon köszönöm! Írtam pm :slight_smile:

1 Likes

Én is gondolkodtam ezen, de végül saját szettet raktam össze. 3 arcecset, a többi szem. Alig várom :blush:

2 Likes

A MACnek külföldön van egy fehér Face&Body-ja. Azzal pl. lehetne kevergetni, bármilyen MAC alapozóval biztos jól működik (más márkával még nem próbáltam).

1 Likes

Nagyon izgi, remélem mindketten szeretni fogjuk őket. :heart_eyes:

A 20%-hoz van valami kuponkód?

Igen, a TAVASZ20 :slight_smile:

2 Likes

Nem tudom, hogy ki kereste, mindegy is, csak szólok, hogy a Notino oldalán van újra a Clinique Even Better-jéből MINI a legvilágosabb árnyalatokból 5000 Ft körüli összegért, van rá kód is.

Ránéztem a batch kódokra, ami ott van a Notino-n, az egyik 2016-os, a másik 2017-es gyártású. :thinking: