@dunaimano Köszi a biztatást, annyira dícséritek, hogy mindenképp lecsapok pár darabra.
@Kokapu Egy zseni vagy, köszönöm szépen a tippet! KI is próbáltam egy RT púderecseten és tényleg működik, sokkal jobb lett.
@dunaimano Köszi a biztatást, annyira dícséritek, hogy mindenképp lecsapok pár darabra.
@Kokapu Egy zseni vagy, köszönöm szépen a tippet! KI is próbáltam egy RT púderecseten és tényleg működik, sokkal jobb lett.
Olyan van, hogy semleges tónus? Én esküszöm, az vagyok, gondolom az a neutral tone megjelölés.
Se nem meleg tónus, se nem hamvas, az ereim a csuklómon kékek, de éppenhogy. Ha túl hideg színnel festem magam, elüt, de a meleg árnyalatok is. Kb. olyan semleges bronzert használok magamra, mint a Tilbury Filmstar-ja. Minden erősebb már túl erős. Néha olyan túlfestettnek látom magam, ha meglódul az ecsetem, ha meg alulfestett vagyok, jön a “de sápadt vagy” szöveg.
@zalla, én imádom a kontrasztot, nem véletlenül szeretem magamon a feketét a hófehér bőrömhöz, kék szememhez, szőke hajamhoz.
Örülök, hogy bevált! Azért vegyél nyugodtan KAP ecsetet (nekem még a régi szemre valóakból vannak, és nagyon szeretem őket), de ha szereted ezeket az RT-ket is, akkor még nem kell őket emiatt nyugdíjazni.
Igen, van olyan.
Béna vagyok a színtípusokhoz, de szerintem az, hogy “határértéken” vannak a színeid, nagyobb teret hagy mindenben és könnyebb játszani is az árnyalatokkal.
Pont ugyanezt mondta a videóiban Justine Leconte. Hogy ez egy spektrum, és aki a semlegesbe zónába esik a hideg-meleg vonalon, az több mindent hordhat.
Plusz a spektrumon el is mozdulhat az ember pl. nyáron, ha barnul/pirul.
A bőrünkben vannak sárgás, pirosas, és zöldes pigmentek is. Én pl elvileg hideg típus vagyok, de annyira a zöldes pigmentek dominálnak, hogy a pirosas alapozók és a sárgásak is elütnek. A MAC-nek tudom, hogy van olivás is, de még magamon nem próbáltam.
Még egy szavazat a Geek and Gorgeous Hydration Station-re: minden benne van ami hidratál, az érzékeny bőr is jól bírja, könnyen beszívódik, és elérhető áron van. (Jó, ez utóbbi relatív.)
Köszönöm szépen!
A G&G krémje nem hagy ragadós érzetet maga után?
Van egy Hannah Louise Poston nevű youtuber, ő is nagyon világos bőrű, és nekem tök reveláció volt, amikor arról beszélt, hogy egy csomó alapozó, hiába a megfelelő színmélység (nem túl sötét, nem túl világos), egyszerűen túl “szaturált”, azaz túl sok benne a sárgás vagy rózsaszínes színpigment. Tökre magamra ismertem, mert én is neutrálisnak gondolom magam, de az arcomon van némi rozacea, és hihetetlen nehéz jó alapozót találni. A meleg színek túl sárgásak-narancsosak, a hidegek túl pinkek, a “semlegesnek” tituláltak pedig barackosak. Igazából vmi olyasmi kéne, amiben több a fehér pigment és kevesebb a szín, plusz még balanszban is van. Bárcsak lenne foundation bar, ahol ki lehet kevertetni a megfelelő színt!
Mindenképp nyugdíjazom őket, csak így szívesebben adom oda valakinek, aki hasznát veszi majd.
Végül erre a szettre csaptam le, alapból van rá 10% kedvezmény és a mostani akcióval még 20% lejött belőle, így majdnem 12000 Ft-al lett olcsóbb. Illetve szem és arcecsetek is vannak bőven benne.
Tudom, hogy későn szólok esetleg még van abban a webshopban krém, amit ajánlottál?
többfelé próbálkoztam azóta és mindenféle krémekkel, hát szívok rendesen
Csajok, ha most nem esik le az arcom, amíg megtalálom az utódot, akkor soha.
Mindennél azt érzem, hogy kb minőségi éhezést szenved a bőröm. Marad egy csúszós filmréteg, ami alatt érzem, hogy kínlódik és feszül és ezek a piros, száraz, hámló foltok is megjelennek. Teljesen ugyanaz az érzés, ami miatt nem tudok alapozót sem használni.
Megneztem, van.
Jelenleg 7071.30 Ft es erre jon meg egy 1515.82 Ft-os postakoltseg.
Ird meg, hogy hany darabot szeretnel, megveszem, aztan intezunk majd minden mast!
Nagyon köszönöm! Írtam pm
Én is gondolkodtam ezen, de végül saját szettet raktam össze. 3 arcecset, a többi szem. Alig várom
A MACnek külföldön van egy fehér Face&Body-ja. Azzal pl. lehetne kevergetni, bármilyen MAC alapozóval biztos jól működik (más márkával még nem próbáltam).
Nagyon izgi, remélem mindketten szeretni fogjuk őket.
A 20%-hoz van valami kuponkód?
Igen, a TAVASZ20
Nem tudom, hogy ki kereste, mindegy is, csak szólok, hogy a Notino oldalán van újra a Clinique Even Better-jéből MINI a legvilágosabb árnyalatokból 5000 Ft körüli összegért, van rá kód is.
Ránéztem a batch kódokra, ami ott van a Notino-n, az egyik 2016-os, a másik 2017-es gyártású.