Teny, hogy az arcom nem szurke-feher (hala Istennek!), de minden mas reszem, amit ritkan lat a nap, az durva tud lenni. A labaim rendesen vilagitanak. Ott nagyon jol jon az onbarnito.
@Amadea, biztos, hogy te sem vagy hullaszinu! A hajas kepeden latszott piciket az arcod is, nem tunt hullaszerunek.
De, hullaszínű (bocs, halogén szürke) az arcom is, csak csalok a sminkkel.
Amikor a fodrászhoz mentem, a Holika Holika Aqua Petit BB kréme volt rajtam, az is javít egy kicsit az összképen, mert, bár idomul a bőrhöz, normál bőrszíne van és elvesz a fehérségemből.
Én a “De sápadt vagy” megjegyzést kapom meg mindig, pedig a szőke-kek szemű extra tejföl emberek szerintem világosabbak nálam, csak valószínűleg nálam nagyobb a kontraszt a szem-és hajszínem miatt.
A lábam nekem is hulla, lassan megnyitom én is az önbarnító szezont, építgetek egy kis színt.
A kontraszt biztos közrejátszik! Sötét haj-sötét szem? Szerintem tök jó kombináció.
(Bezzeg nálam… az a szőke haj, amit a mezei ember seszín barnának mond, szürke szemöldök és nagyon sötétbarna szem.)
Az a fodrász srác, aki anno rábeszélt a hajfestésre, azt mondta, hogy “tök jó semleges színű hajad van” - annyira nem vettem bóknak.
Uuu, pedig szerintem is nagyon szep a semleges/szurke/hamvas/seszinu haj.
(Amugy az nem lehet, hogy pont a festett arnyalatok miatt hat szurkenek az arcborod?
Azok alapjan, amiket leirtal, hidegebb tonusu borod es hajad lehet. Talan a festett hajszined picit melegebb es mindebbol szuletik egy olyan disszonancia, amitol az arcborod szurkenek hat. )
Ha a te fejeden lenne, hidd el, hogy nem látnád annak.
Nem, a festett balayage szőke tincsek is hideg tónusúak. Sajnos originál szürkésfehér vagyok.
Akinek van tapasztalata: mi a véleményetek a KAP ecsetekről? Elsősorban szemhéjpúder ecseteket nézegetek náluk. Most KAP napok lesznek, így gondolkodom a kipróbálásukon.
Köszönöm!
Ez engem is érdekelne.
Odáig vagyok az ecseteikért, a szem-és arcravalóakért egyaránt. Sokkal puhábbak a most kapható fehérszőrűek, mint a régebbi feketék. Tényleg élmény velük simogatni az arcot és a szemhéjat. A szemfestékek szépen kijönnek belőlük (mezei Balea samponnal tisztítom őket), eddig nem színeződtek el és a formájukat is tartják.
A loose állagú pirosítókat és bronzereket is nagyon ajánlom.
Ez nagyon jól hangzik. Van pár nagyon régi RT ecsetem (10+ évesek), amiket lehet lecserélek a mostani akció során, egyelőre a kosaramban várnak rám, aztán 13-án eldöntöm, hogy mi legyen (amikor az akció kezdődik).
Szegénykék, megszolgálták az idejüket!
Az biztos! Amúgy most sincs semmi bajuk maga az ecseteknek, de a nyelük szörnyen néz ki.
Az enyemen is ott van, csak barna verzioban. En tenyleg szeretem.
Nem gondoltam volna, hogy lepattog róla a festék.
A képek sokszor nem a valóságot adják vissza, de nekem nem tűnt seszínűnek a hajad.
Nekem még a régi kialakítású ecseteim vannak tőlük. Nem a festék pattogott le, hanem a fekete gumis vagy nem tudom milyen rész lett nagyon ragacsos és koszos, régóta idegesít. Csak mivel az ecsetekkel semmi gond nincs, évek óta nem tudtam rávenni magam, hogy kidobjam őket. (Most is lehet inkább ingyen felajánlom valakinek, aki nem teheti meg, hogy pl. ecseteket vegyen, simán le lehetne ragasztani azt a részt rajtuk és tökéletesen használhatóak, én is napi szinten nyúzom őket.)
Szerintem ehhez képest nagyon jó lesz a KAP, ne gondolkodj rajta. Bár nekem nincs ecsetem tőlük, de fogdostam már az ecseteiket. Egy pár RT ecsetem van nekem is, a fiók alján fetrengenek, mert ugyan jók-jók, az essencekhez képest végképp minőségi ugrás, de azért még mindig az ecsetek belépőszintje. A KAP ezzel szemben bármelyik professzionális sminkes kezében megállja a helyét.
Körömlakklemosós vattával töröld át a gumis részt, szépen lejön róla, és nem fog ragadni. Nekem pár körömlakkom kupakja adta meg így magát, teljesen jók lettek utána.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A páromat végre rávettem, hogy használjon arckrémet, már csak találnom kellene egy olyat, ami könnyen beszívódik és inkább vizes bázisú. Én pont az ellenkezőjét használom, így kicsit gondban vagyok, melyik is lenne számára a megfelelő.
Nem küzd aknéval, különösebb bőrproblémája nincs. Csak szimplán egy hidratáló kellene.
Tudnátok ezekkel a paraméterekkel ajánlani?
A párom a Geek and Georgeous Hydratation Station-ját használja, szereti.
Illetve ezt is szerette: