Nem vagyok biztos benne, hogy nekem való, de lehet, hogy megpróbálkozom vele, van dekorkozmetikai kupon a dm-ben.
Van Kiko rúzsom, szimpla fekete tokja van (igen, lusta dög vagyok megnézni), szeretem őket.
Mik a kedvenc, bevált arcszérumaitok és szemkörnyékápolótok?
Milyen bőrre, problémára?
Az enyém pl mitesszerekre hajlamos kombinált, nekem a G&G Bha bejött. Vagy a Bioderma Sèbium Global. Vagy ha extra hidratálásra lenne szükségem, most épp egy MediPeel Cindella van kéznél. Ezek elvileg szérumok. De emellett mèg krémezni is szoktam
Köszönöm lányok, hogy segítettetek
Én nem használok szemkörnyékápolót, az éjszakai krémet kenem.
Nincs bevált szérumom, aktuális kedvenceim vannak a bőröm állapotának megfelelően. Most épp az Almost1.618 Retinal krémszéruma nagyon zseniális, most arra “éhezik” a bőröm.
Kedvencem a Missha C vitaminos azt vettem eddig a legtöbbször és újabban a GG B Bomb niaciamidos is bekerült a rutinomba.
Szemkörnyékápoló külön nincs, régebben volt, hogy vettem szemránckrémet, de most inkább a mindent kenek mindenhova lett a bevált gyakorlat.
Önbarnítóval kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Baratnőm tavaly műtötték a bőrével, tiltólistás a nap és a szoli neki.
Gondoltam betársulnék mellé, hogy akkor önbarnítózzunk, mert én is fehér vagyok jelenleg mint a fal.
Olyan terméket keresünk ami csak egy enyhe színt ad, testápoló formában. Tudtok segíteni?
Amiket eddig próbáltam :
Dove - sárga lettem tőle, ragadt és büdös volt
St. Tropez - arcra való krém, világos árnyalatban, ez nagyon jó volt, lassan fejti ki a hatását , nem büdös , enyhe színt adott.
Collistar cseppek- ez sem volt rossz, csak kevergetni kellett , mert önmagában ha felcsaptam az arcomra akkor szoliszökevény lettem egyből.
Márti barátnőm próbálta az Avon és a NuSkin krémjeit, az egyik büdös a másik meg narancsos csoki lett , ezeket biztos nem vesszük újra.
Amiket nézegettem az a Palmer’s es a Bondi Sands testápolók, esetleg ezzekkel van valakinek tapasztalata?
Nekem ez jutott az eszembe:
https://www.dm.hu/nivea-testapolo-q10-firming-bronze-p9005800326696.html
Szerintem ezzel is érdemes próbát tenni, https://kremmania.hu/kremek/bioderma-photoderm-autobronzant-onbarnito-spray radír, hidratálás és nagyon szép az eredmény
Köszönöm szépen, inkább krém az amit keresünk, mert nem vagyunk túl gyakorlottak.
Az arcomra vettem a Müllerben a sajátmárkásat, nem volt vele problémám.
Köszi felírom a listára
Szerintem a Lancaster márkát is nézzétek meg, ők nagyon az (ön)barnításra fókuszálnak. Mondjuk az az egy önbarnító amit tőlük használtam tipikus önbarnító szagú volt, de én még nem találkoztam olyannal, aminek nem lenne ilyen a szaga.
Igen , láttam tőlük gélt azt még tudnánk keverni sima testápolóval és jókat is írtak róla.
Az arcra való színezett naptejük hatalmas kedvencem, most is van belőle idehaza.
Testre vagy arcra szeretnetek majd hasznalni?
Nekem ez valt be eddig a legjobban. Nem barnit latvanyosan, inkabb csak ad egy enyhe szint. Esetemben a halogen szurkebol lesz egy feheres-barnas bor. Epp csak egy egeszseges szint ad. Nagyon jo hidratalonak is (sot elsosorban inkabb annak, masodsorban onbarnitonak).
"Halogén szürke"
Jelen!
Nekem is a saját tükörképem ugrott be erről a színről, amikor elképzeltem, hogy milyen árnyalat lehet.
Testre , az arcomnak mindig ad egy kis színt a naptejem és a BB- m, barátnőm meg sminkel.
Köszi, Ziaja is felírva, jajj de fog örülni, hogy van miből válogatni, mit vegyünk.
Ezek szerint legalább ketten megszorongatnának a Hófehérke-versenyen, bár @mlnda a képei alapján “egészséges” fehérnek tűnik, nem hullaszínűnek, mint én.
A te színedtől is ijedtek már meg?
Az a fehér árnyalat vagyok, ami komolyan szürkébe hajlik, kicsit irigylem a meleg tónusú, fehérbőrű lányokat (főleg a vörös hajúakat).
A szemem alatti karikákról inkábv ne is beszéljünk.