Ajánlást kérek!

Köszönöm, ezt esélyes, hogy kipróbálom! :slight_smile:

Ki milyen púdert használ szem alá korrektor fixálására? :slightly_smiling_face:
Korábban nem volt ezzel gondom, de az utóbbi időben a korrektor gyakran beül a kis ráncocskákba, a púder pedig még ront is rajta…
Kíváncsi lennék, ki mit használ, ajánl! :blush:

Köszönöm szépen!

1 Likes

Hourglass Veil porpúder ecsettel vagy szivaccsal betapogatva az extra tartósságért

1 Likes

Hourglass Ambient Lighting ‘Diffused Light’ színben. (Egy palettán belül van és másra nem használom per pillanat csak erre.)
Én csak ujjbeggyel felveszem és elsimítom a bőrömön. Abszolút nem ül be a ráncokba, viszont a színe miatt picit világosítja azt a területet és egy kis fényt is ad.
(Színtől függően egy Guerlain Meteorites kompakt púder is jó lehet erre a célra.)

3 Likes

Hű, köszi! Megvan ez a púder, de teljesen elhanyagoltam. Attól tartottam, túl fényes nekem, de legközelebb kipróbálom szem alá, köszi az ajánlást! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Én is ugyanezt használom, és nagyon bevált. :heart_eyes:

2 Likes

Hű, ezt nekem is ki kll próbálnom :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

1 Likes

Nyak és dekoltázs környékre Ti mit használtok? :blush:

Nekem nincs külön krémem erre, bármit amit az arcomra felkenek azt konkrétan mellbimbóig kenem . Szérum, krém, pakolás, aromavíz, fényvédő( azt csak a ruha kivágásáig). Kozmetikusnál pedig mindig úgy kérem a kezeléseket, hogy arc+ nyak+ dekoltázs.

3 Likes

Én is ugyanazt, amit az arcomra, egyformán kezelem mindkét területet.

2 Likes

És ami a tenyeremen marad azzal még a kézfejem felső részét is végighúzom, neeeeem lesz itt öregedés kérem szépen :slight_smile:

6 Likes

Úgy-úgy! És az alkar is kap a 30%-os AHA-ból, hogy szép sima legyen. :face_with_hand_over_mouth::relaxed:

3 Likes

Oda csak testápolót meg nyàron fényvédőt kenek. Nekem azóta extra puha ott a bőr amióta szappant használok, vérvételkor az asszisztens odahívott még 2 hölgyet, hogy ezt látniuk kell , pattan rólam vissza a tű, mintha gumibaba lennék :rofl:

6 Likes

Kicsit lusta vagyok ebből a szempontból, mert mindent, ami az arcomra jut, nem kenem nyakra és dekoltázsra. Testápoló (télen olajjal dúsítva), fényvédő, ez még megy.
A tretinoint kenem dekoltázsra és kézfejre is.
Ha van olyan hámlasztó, ami valahogy kiszorult a rutinból, ellocsolom a testemre.
Nemrég szereztem be a Body + Me AHA savas tusfürdőjét (cleanserét, ahogy a márka nevezi) és a retinalos testápolót, kb. két hete használom őket.

2 Likes

érdekel majd a véleményed a Body and Me-ről…

Én is mindig ugyanazokat a dolgokat kenem az arcomra, mint a többi területre.

1 Likes

Én is valahogy így szoktam.Testápoló, fényvédő megy a dekoltázsra, nyakra, egyébként maradék hámlasztók, szérumok. Retinoid féléket még szoktam dekoltázsra kenni, ha épp úgy jön ki az adag, de egyébként azt sem nagyon.

2 Likes

Már gondolkodtam rajta, hogy kellene venni egy gyengéd retinolos szemkrémet, mert oda nem merek arcra való retinolszármazékot kenni (egyszer, nagyon régen kísérleteztem vele és csúnyán elkezdett hámlani).
Egy TO retinolt (az egyik szkvalánosat) is vettem, hogy belekeverjem a testápolóba, persze izgatottságomban inkább megkezdtem a Body+Me darabját…

1 Likes

Nem használom őket mindennap. A cleanserrel jóban leszünk, már zuhanyzás közben érzem, hogy puhább tőle a bőröm, jó kis géles állaga van, a pumpás kiszerelést imádom.
Megfordult a fejemben, hogy arcra is bevetem.
Felváltva használom a Bioderma olajtusfürdővel, mert mindennap nem akarom a kis habtestem hámlasztani, hiába csak lemosóról van szó.
(Főleg, hogy a By Wishtrend mandulasavas hámlasztóját is testre locsolom.)

A retinalos testápoló nagyon könnyű állagú, ennek ellenére kicsit erőteljesebb bedolgozást igényel, mert különben fehér csíkokban, vidoran üldögél a bőröm felszínén. Múlt héten éreztem, hogy húzódik a bőröm, ezért elővettem egy szeretett Dermedic Cicatopy testápolót. Szóval magában a retinalos Lilutalálmány nem elég nekem testápolásra, de nem is akarnám mindennap retinallal kenni magam. Egyébként nem irritál, a nyakamat se.

Nálad hogy működnek a Body+Me termékek?

Bemásolom, amit a krémmánián írtam az anti-age darabról:

Extra érzékeny bőrömre teljes biztonsággal vettem meg, az összetevők pazarok. Előtte a PC lila családját használtam, aminek egy-két darabja nagyon nehezen szívódott meg. Ez viszont igen. Nagyon puha, selymes bőrt eredményezett. Illatmentes, ezt tudtam, de szeretem az illatos testápolókat. Nem tudom, hogy hosszú távon meg tudom-e szokni az illatmentességet.
Szerintem szuper termék, a kérdés, hogy nem lesz-e sok nyáron, de most, az ekcéma utáni regenerálódáshoz jól jött.
A többi terméket még nem próbáltam ki. :slight_smile:
Egyébként szerintem nyáron ez a testápoló már ülni fog a bőrömön.

2 Likes