Uriage termálvizes arcpermet? Régen használtam, de úgy emlékszem, nem ragadt.
Én is az Uriage-ra szavazok. Nyaranta nagyon kellemes érzés és a sima arcbőrre fújva nagyon puha erzetet adott
Uh, köszi.
A G&G permet zseniális a panthenol miatt, a ragacsosságáért elnézem neki, de nappalra nem bírom az állagát.
https://shop.vintagebeauty.hu/vintage-beauty-gyogynovenyes-borapolo-permet-arcra-es-testre-669
Isteni illata van és nem ragad.
Az Uriage-ra pedig még egy szavazat!
Nekem ragad…ráadásul szárít is, ha a számra vagy a környékére megy. Olyan sebes tud lenni tőle az ajkam, hogy az fogalom és annyira szeretném egyébként, mert jó tudna lenni…
Még az obligát Fix+ jutott eszembe, de szörnyen köpköd a fúvókája, meg a Nyx Bare with Me, de az meg alkoholos.
A Liquid Hydration nekem is nagy szerelem. Kézzel bemasszírozva se működik rajtad?
Ha az ár és az illatanyag nem annyira számít.
Fantasztikus a fújókája, igazi ködöt készít. Hidratálni nem tud szerintem, de a frissítő funkciót ellátja.
Köszi az ajánlásokat!
@Amadea, a Liquid Hydration nagy kedvencem, iszonyatosan jól működik, csak elkövettem azt a hibát, hogy kipróbáltam az Omorovicza permetet (@umpalumpa, az tényleg a best, csak hát az ára…), és az annyira tökéletes, hogy keresem a dupe-ját. Esti rutinhoz a G&G imádás, reggel sajnálom áttörlésre használni.
A KAP permeten gondolkodtam, mert ugye az is panthenolos, de még nem volt hozzá szerencsém, ezért keresésben vagyok.
Ezek a permetek is felkeltették a figyelmem:
Van belőle uborkás, levendulás még.
Imádom a termálvizeket, ezért csekkolom az ajánlásaitokat.
Még ez jutott eszembe:
https://tinamu.hu/hu/termekek/deciem-niod/superoxide-dismutase-saccharide-mist
Ő sem a legolcsóbb, de 240 ml a szokásos 100-150 helyett. Egy egész flakonnal elhasználtam tavaly, és nem ragadt, abban biztos vagyok, viszont nagyon jól hidratált.
Sziasztok! Valaki esetleg tud olyan műanyag hajcsavarót ajánlani, aminek sima a felülete (mint a melegedős hajcsavaróknak szokott lenni)?
Sajnos csak olyat találok amin kis tüskék vannak, vagy tépőzáras, viszont mindkettőbe bele szokott akadni a hajam
Ilyesmi?
Ezen van lefogó is vagy miaszösz, nem kell hozzá csipesz. De a minőségéről fogalmam sincs.
A tüskésről kamaszkori -számomra- horror történetem van: . Fiatalabb barátnőm anyukája be akart vágòdni, és hullámos hajat varázsolni a tüskés kütyükkel a hosszù sűrű hajambòl. Hiába mondtam, hogy anyumnak is van , és az enyémbe beeragad, mint a bogáncs. Áàà dehogy ő majd tudja. Csajok, egyenként tépegette ki a hajamból , én meg zokogtam, a fájdalomtòl és hogy a " hajkoronám" felét kitépi. persze tùlélte a hajam és a hiùságom is. De valahányszor meglátom, ez a sztori ugrik be.
Pont olyat vettem nem rég mint az első, mert kép alapján jónak tűnt, de azon is vannak kis tüskék A második fajtával még nem is találkoztam, utána nézek tüzetesebben! A harmadiktól pedig azért tartok hogy vajon az a pattintós része nem hagy-e nyomot a hajban köszi az ajánlásokat!
Juj, szerintem erről kb mindenkinek horrorba illő emléke van, csoda hogy van egyáltalán még kereslet rá igaz időnként én is elővettem őket, hogy na majd most szépen kivarázsolom a hajamból, de mindig sírás lett a vége
És ha maradnál az oldschool minden fodrászkellékesnél kapható fém csavaróknál? Többféle méretben van és csak 1 csipesz kell hozzájuk , gyönyörű fényes , tartós hullámokat csinálnak. Garantáltan tüske és beakadásmentesek.
Még nem próbálkoztam vele, de akkor azzal is kísérletezni fogok, köszönöm!
Pont ez jutott eszembe, de előttem leírtad rögzítés hullámcsattal vagy a jó öreg befőttes gumival
Érdekes, hogy nekem meg a tépőzáras vált be. A sima felületűeket mire feltekertem, rögzítettem leszakadt a vállam annyit csúszkáltam, bénáztam vele. A kampósakból meg csak minden másodikat kellett csipeszelni. Kifésültem a hajamat mielőtt becsavartam és nem volt bajom a kiszedéssel.
Hosszas rábeszélés után úgy tűnik sikerült meggyőzni a párom, hogy használjon fényvédőt, mert pigmentfoltok és anyajegyek kialakulására hajlamos bőre van. Mivel az arcára is kenné, megkért, hogy olyat keressek neki, ami könnyű, nagyon gyorsan beszívódik és semennyire nem fénylik, nem ragad, nem zsíros. Tudtok ilyet ajánlani?
És lehetőleg alkoholmentes legyen és min. 50 ml kiszerelésű.
Elég lehetetlenül hangzik, de hátha…
Az Evy picit ragad ugyan az elején, de azzal biztos nem fog pepecselni.
Beauty of Joseonra gondoltam hirtelen, de még arra is írják, hogy picit fényes.
Nagyon köszönöm előre is.