Egy Natasha Denona palettát rendeltem a podabeauty-ról, teljesen rendben megjött.
Én is rendeltem mindkét helyről. Gyorsak, podabeauty-ról is 2 napon belül megérkezett.
DM-es, rossmannos, mülleres, stb. itthon fellelhető hiperszuper fátyolmaszkot keresek. Ti mit használtok?
Nem csodaszer, de elég jó. Én ezt szeretem: Újdonság a dm-nél dm Magyarország - dm.hu Online Shop Nekem!
Olcsó, elérhető, jó.
Csodákat nem tesznek, de szeretem őket használni:
Schaebens C vitaminos fátyolmaszk
Salthouse Totes meer therapie anti hautsress fátyolmaszk
Balea Kender fátyolmaszk.
Dmből a its skin hyaluronsavas maszk és a csiganyálas,barna tasakos szuper, a Rossmann kenderese is nagyon jó,de azt mostanában nem látom. A Hélia D 3 lépéses maszkjai is jók,de én egy nap csak a szérumot + a maszkot használom,a 3.lépés krémet másnap.
Ez nagyon jó.
Csak az a titok, hogy sokáig kell fennhagyni ezeket a maszkokat, nem 20 percig, az pocséklás. Én minimum 60 percig hagyom őket magamon.
A héten pont ezt használtam, nekem is tetszik. A tasakban lévő maradék szérumot kicsalogatom egy üres üvegcsébe.
Kiborítottam az egyetlen púderem… (pedig egy fél életre elég lehetett volna) Most aztán érzékelem, hogy mekkora hátrány, ha nincs tartalékom…
Szerncsére holnap még szabin leszek, és nyakamba veszem a várost; tudnátok ajánlani, ráncokba nem beleülő (40+), szép finishű púdert?
Uhhh…átérzem. Por vagy préselt púdert keresel? Átmenetileg a hintőpor is megoldást tud jelenteni, ha van otthon.
Préseltből(kőpúder) a Max Factor Creme Puff-ot ajánlom. Sima por púderből én meg voltam elégedve a Trend it up loose powder-rel, bár ez utóbbit keveset használtam (nem is tudom, lehet-e még kapni.
Porpúdert szeretnék, jó lenne, ha nagyon finomra őrölt lenne, “nomakeup” hatású, nem kell, hogy teljesen matt legyen, lehet enyhén bőrfényű… Lehet, hogy ilyen nem is létezik
Az IT Cosmetics Bye Bye Pores porpúdere https://www.douglas.hu/p/it-cosmetics-bye-bye-pores-porpuder-031537 vagy kőpúdere https://www.douglas.hu/p/it-cosmetics-bye-bye-pores-kopuder-031535 is jó lehet, nekem az előbbi van és szeretem. Színtelen, szagtalan
Köszi szépen, a leírás alapján is ígéretesnek tűnik. Délelőtt bemegyek a Douglas-ba és megnézem élőben.
23 éves férfiak számára milyen arctisztítót,arcradirt és arcápolot, szemkörnyek ápolót ajánlotok?
Esetleg tudsz segíteni bőrtípus/bőrprobléna téren? Mi a keret?
Láttatlanban én a Geek& Gorgeous termékeket ajánlanám. A termékeik hatékonyak mindenféle fakszni nélkül (a férjemet ki lehetne zavarni a világból a színes-szagos arcápolókkal). Könnyen beszerezhetőek a drogériából és csődbe se visznek. Van egy rutinvarázsló is, ami segít kiválasztani a terméket: https://rutin.skinsmart.hu/
Hasonló megfontolásból jók lehetnek a The Ordinary, The Inkey List, Revox márkák termékei is.
A Sensainak van ez: Sensai TRANSLUCENT LOOSE POWDER Fényvisszaverő mattító púder online | DOUGLAS
Én ugyan fiatalabb vagyok (30 körül), de nagyon szeretem, ezer évee elég adag, kicsit a Laura Mercier-re emlékeztet (abból van egy mini kiszerelésűm ami még így is hatalmas adag, egy életre el vagyok látva most)
Én rendeltem, teljesen rendben volt.
Én is a Geek & Gorgeus-t ajánlanám, a drogériából simán beszerezhetők minőségi termékek:
Tudtok nekem ajánlani olyan arcpermetet, ami nem ragacsos, csak frissít?
A Liquid Hyratation azért elég rendesen ragad.