Ajánlást kérek!

Marionnaud, bedobsz mellé vmit, mondjunk egy vattakorongot és -30%
Szerintem Douglas max. 20% lesz.

IMG_20221211_103604

IMG_20221211_104017

6 Likes

@Gloria szuper kedves vagy, köszönöm szépen!!!:heart:
Meg is rendeltem. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

azta, de szuper vagy… :grinning:

1 Likes

Milyen fényes, porállagú pirosítót ajánlotok? :slight_smile: világ életemben mindig matt volt, de most, hogy a Catrice Kaviar Gauche palettában kotorászom (az egyik, sötétebb pirosító fényes), megtetszett :smiley:

Jó minőségűt szeretnék, de olyat, amit nem úgy kell kikaparnom a pan-ből, mint a Bourjois potokat.

Köszi :slight_smile:

1 Likes

Olcsóbb árkategóriában a Catrice oil infused pirosítót nagyon szeretem. Nagyon pigmentált és aranyló fénye van.
Majdnem ugyanez a szín a MAC Mineralize ‘petal power’ árnyalata. Erre FB zsibin csaptam le és bár még nem érkezett meg, a netes swatchok nagyon meggyőzőek.
Szintén MAC-től friss szerzeményem az Extra dimension ‘into the pink’. Ez nem olyan durván pigmentált, de szép fényes ez is.

Azért is szeretem a fényes pirosítókat, mert nem vagyok nagy highlighteres, így ezek nekem 2 az 1ben termékek.

(Jajj én imádom a Bourjois kollekciót, hála égnek nem kövesedtek be :hugs:)

2 Likes

Én is a Catrice oil infused pirosítót mondanám, high end-ből pedig a Nars Orgasm árnyalat (vagy másik hasonló nevű pirosító tőlük :rofl:)

1 Likes

Nekem ez jutott az eszembe:

> idézetblokk

1 Likes

Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani ehhez hasonló szemhéj sticket: https://kremmania.hu/kremek/catrice-eyeshadow-stix
Évekkel ezelőtt vettem, imádtam, egész nap tartott 40 fokban is, könnyű volt vele dolgozni, ráadásul utazáshoz sem kellett teljes palettát vinni, elég volt ez egy satírozó ecsettel.
Már amikor megszűnt, akkor bántam, hogy nem vettem többet, ma reggel pedig az a féltve őrzött darabom is megadta magát, a maradék kb egy centi három darabra törve kiesett belőle :cry:
Lehetőleg drogériás árfekvésű legyen, nem nagyon van keret high end cuccokra mostanában :sweat_smile:

Nekem egyből ez a termék jutott eszembe, van belőle pár színem és nagyon szeretem őket, tartósak is. :slight_smile: Bár én minden alá teszek szemhéjalapot, szóval ezt sem teszteltem anélkül.
https://kremmania.hu/kremek/pupa-made-to-last-long-lasting-stick-eyeshadow

2 Likes

Még egy szavazat a Pupára, a világosakat szemhéjalapnak használom, lerobbanthatatlan.

3 Likes

Szintén a Pupát ajánlom, úton van nálam is az utánpótlás :grin: Nagyon tartós, könnyen kezelhető, alapnak is szuper. Bizonyos időközönként szokott lenni 25-30% kedvezmény lenni, szóval ha nem sürgős, akár még olcsóbban be tudod szerezni

1 Likes

Köszönöm szépen mindenkinek, akkor azt hiszem, megvan az utód :smiley: Nem sürgős igazából, úgyhogy figyelem majd az akciókat, köszi a tippet :blush:

2 Likes

Sziasztok!
Az Armani Eye Tint-hez hasonló krémes/folyékony szemfestéket keresek valamilyen sötétbarnás árnyalatban (valami ilyesmit), de per pillanat kong az agyam az ürességtől és nem jut eszembe semmi. (Tom Ford kizárva, mert kifolyik tőle a szemem, Chanel szintén, mert pillanatok alatt beszárad.)
Bármilyen árkategória jöhet, totál nem bánom azt sem ha nem kerül vagyonokba.
Köszönöm! :heart:

Először a CT Eyes to Mesmerize krémes szemhéjfesték ugrott be, de @Mse -nek nem tetszett.
Aztán a Colourpop Jelly Much jutott eszembe, de itt a szín nemigen jó, ez icy mauve és nincs az általad linkelthez hasonló árnyalat ebben a termékkategóriában:

Hudától esetleg a legalsó?
Screenshot_20221223-174608_Chrome

A Stila folyékony szemfestékei jutottak még eszembe.

Köszönöm, a Hudának és Stilának utánanézek! :heart:
A CT-től félek, mert elvileg Tom Ford kreálta neki vagy ő TF-nek, már nem tudom, de van kapcsolódás, és ha ugyanaz a formula, akkor kifolyik attól is a szemem.
A ColourPop meg azt hiszem csak USA-ból beszerezhető (javítsatok ki ha tévedek), és nekem nincs most idegzetem külföldről rendelni. :smiley:

1 Likes

Huda nekem is van, elég tartós (bár szegényt ezer éve nem használtam).
A beszerzési hellyel nem foglalkoztam, csak végigkotortam az emlékeimben a krémes/folyékony szemfestékeket illetően. Sajnos igen, csak Amerikából rendelhető.

1 Likes

Esetleg Lisa Eldridge egyik Liquid Lurex árnyalata? Úgy rémlik, mintha láttam volna belőle barnát :thinking:

1 Likes

Makeup.hu -ról vagy podabeauty-ról rendelt már valaki? Mik a tapasztalatok? :slight_smile:

Makeuprol többször is, kifogástalan volt amit kaptam, gyorsan el is jutott hozzám, jó kis akciók vannak.
VS testpermetet, Lancaster csomagot és Payot BB- t vettem eddig tőlük.

1 Likes

Makeup.hu-ról szintén többször is, mindig minden rendben ment, a termékekkel se volt semmi gond.

1 Likes