Köszi, azt sem tudtam, hogy kétféle ragacs van
Nekem van vhol vmelyik beauty boxban volt. Egyszer próbáltam, de zavart ,èreztem a szemhéjamon , és többet nem használtam. Majd elő keresem.
Újra kipróbálod?
Én eddig azt sem tudtam hogy egyáltalán van erre valami ilyen cucc… de most érdekelni kezdett a dolog
Azt hiszem én kihagyom, elég vacak értékeléseket olvastam az olcsóbbak esetében. Drágát meg nem akarok venni. Marad az eredeti
Tudtok csajok olyan testvajat ajánlani, ami olyan masszív állagú, mint a The Body Shop-é, de nem olyan csillagászati az ára?
Nem baj, ha rendelni kell a netről. Köszi!
A TBS-t nem ismerem, segítenél?
Egy tömbben van?
Krémes verzióban hatásban/illatban /árban az I love … termékei verhetetlenek
Kissé drágább de télen nem bírom ki, hogy ne ezt kenegessem a Pupától:
Nagyon erős parfümös illatuk van az én orrom bírja, de vakrendelést nem javaslok.
Köszönöm lányok! Megnézegetem őket közelebbről.
Mind jobb ár a TBS-hez képest, ami már nagyon elszállt. Az is tégelyes amúgy
Sziasztok, HELP! Kicsit ‘túltoltam’ a tretinoint és a PC retinolt… Szememnel körbe eleg piros, taskas lett a bőr, viszket is (nem vakarom). Tudtok vmi extra gyors hatasos krémet vagy bármit erre a balesetre? Köszönöm szépen!
A Biodermának van egy szemre való kréme, az egy kolléganőm szemét nagyon kicsapta valami allergia pár éve - arra nem emlékszem, hogy mi, de viszketett és nagyon vörös volt neki, ez szépen lehúzta.
Lehet neked is beválhat, szerintem tudsz kérni mintát is a gyógyszertárban:
https://www.bioderma.hu/termekeink/atoderm/intensive-eye
Köszönöm!!!
LRP Cicaplast vagy G&G Happier Barrier
Cica ment es Uriage cerat anti irritation is. Meg Uriage Xemose olajos permet.
"Szerencsére ma megyek piercinget szúratni, babaváró buliba, baratnős talira, legjobbkor toltam túl a retinolt…
Én pl ilyenek miatt nem használok savakat vagy marós dolgokat. Az utolsó akcióm az volt, h múlt vasárnap az its skin hialuronsavas textilmaszkját pakoltam magamra és sikerült megégetnem a szemem alatt. Eddig is tudtam, hogy nem tervezek ilyeneket, most már tuti. Jobbulást. Én most tutira kerülném a sminket a helyedben jó pár napig és csak valami panthenolt vagy ilyesmit használnék.
Esetleg egy kis aloe vera gélt is kenhetsz.
Bioderma Cicabio, Innisfree Green Tea termékcsalád.
Megtalàltam a wonderstripes szemhéj matricàkat. Lehet, hogy kipróbálom ùjra. Vékony és közepes nagysàgban van a csomagban.
majd mesélj milyennek találtad
Sziasztok, Miss Dior EDP 30 ml parfümöt szeretnék vásárolni. Szerintetek hol lehet “jóárasítva” hozzájutni nem bontottan?
Lesz még Douglas Night szerintetek?
https://kremmania.hu/kremek/dior-miss-dior-edp
Köszönöm szépen!