Nem tudom, hogy lehet-e még kapni, de nekem ez volt egyedül igazán “hűha”: https://kremmania.hu/kremek/blend-a-med-3d-white-luxe-glamour-fogkrem
Dohányzom, kávézom, ősztől tavaszig a tea is rendszeres, szóval van mivel megküzdenie (mondjuk ettől függetlenül nem durván sárgák a fogaim, de azért nem hollywoodi mosolyom van ), egyedül ennél volt látványos változás.
A hidrogén-peroxid tartalma miatt használom ezt:
Colgate max white
Nekem szinten tartja a fogaim színét, sok kávé és tea fogyasztás mellett.
A fehérséget Crest tapasszal értem el.
@koalace
Nekem az Opalescence https://kremmania.hu/kremek/egyeb-opalescence-whitening-toothpaste
fogkrém vált be.
Nekem meg ez vált be, pedig nem kávézom, nem dohányzom
https://www.dm.hu/blanx-fogkrem-kave-nikotin-folt-ellen-p8006320054763.html
Ha szereted a nem csípős, lágyabban mentolos ízt, akkor ez is bejöhet. Incur-pincur dörzsikék vannak benne, szinte nem is érezni, nekem sincs vele bajom, pedig más abrazív fogkrémektől kivoltak a fogaim (khm…Mediblanc). Esetleg kezdőnek is jó, aztán átállni valami optikai hatásúra.
Helló! Várandós barátnőm nevében kérnék tanácsot: jól bevált, érzékeny, száraz bőrre használható, jól hidratáló arckrémet és testápolót keres. Nekem zsíros bőröm van, így csak elméletben tudom, mi lenne neki jó, tapasztalatom nincs pl. testesebb arckrémekkel.
Köszi!
Nekem is kombinált a bőröm, testesebb testápolókat sem ismerem, de itt hátha van jó tipp (vagy majd jönnek a lányok):
Itt sokféle testápoló fellelhető:
Ugyanezt írtam volna, kávéfüggőként ezek a megmentőim. Tapasz alkalmanként, fogkrém állandóra.
Egy honapja szültem, a nagy pocakos korszakom igy nyarra esett. Ettol fuggetlenul teljes szivbol tudom ajanlani ezt a testapolot. Nagyon kellemes, mousse-os allaga van, illatmentes, jol hidratal es nagyon jol beszivodik - emellett olcso is Nyilvan genetika is, de nem lett egy striam se, szepen visszament a hasam is. A tudfürdö verziojat egy honapja fedeztem csak fel, azt is imadom, sminklemosasra is tökeletes (cerave-t csereltem erre, sokkal jobban szeretem annal).
Arckremem a Nomakeup markatol van, ez sztem Magyarorszagon nem kaphato, de amugy is inkabb nyarra lenne jobb. (A testapolonak van arckrem parjavis, azt tervezem legkozelebb beszerezni, elvileg nagyon jo).
Huvosebb idoben (terhesseg elejen) pedig ezt hasznaltam, szinten csak jot tudok rola mondani
Lányok, használ/használt valaki közületek szemhéjmatricát? Amit a fedett vagy lógo szemhéj “crease” részére kell tapasztani és megtartja egy ideig, és úgy néz ki, mintha dupla szemhéja lenne az ember lányának, mint fiatalon. Az érdekel, hogy érdemes-e erre költeni, ha alkalomszerűen használnám, mennyire megbízható és melyik márka vált be?
Vagy ha gondolkoztok rajta, hogy vegyetek, akkor melyiket?
Köszi!
Én a matricát nem próbáltam, de van egy műszempilla-ragasztós módszer is. Ha az már alapból van otthon, egy próbát megérhet. (Oké, nekem nem vált be, de innen legalább tudom hogy a matrica se fog - túl alacsonyan van a szemöldökcsontom ehhez az egész mizériához)
Óh, nem gondoltam, h a szemöldökcsont helyzete fontos Köszi, hogy leírtad a tapasztaltakat!
Dermedic termékek kipróbálását ajánlanátok?
Vagy felejtős és csak hype?
Ha igen, mely termékekkel érdemes kezdeni?
Köszönöm szépen!!!
Én csak a testápolóit ismerem, azok nagyon bejöttek (száraz bőröm van).
Nézegettem az INCI-jeit, de sokban találtam DMDM Hydantoin-t, ami formaldehid kibocsátó tartósítószer.
Kézkrém jó volt, ezen felbuzdulva vettem arcra való hidratálót. Hű, úgy csípett mint a fene, soha többé. Azóta kerülöm a márkát.
Ezt a hidratálójukat használom, én nagyon szeretem. Tavaly télen szépen rendben tartotta az arcomon lévő, hidegre megjelenő ekcémámat. Nyáron csak ritkán kentem, de most ősszel megint sűrítettem.
Melyik volt az a csípős hidratalo?
Már nem emlékszem, bevittem kézkrémnek a munkahelyre. Majd holnap megnézem.
Köszönöm szépen!
Tulképp csak akkor fontos igazán, amikor probléma - az én esetemben igencsak közeli neandervölgyi ősökre utalóan alacsonyan vannak. Vagymi.
Viccet félretéve: ugye rejtett szemhéj és rejtett szemhéj között van különbség. Ha van hely a “fold” és a szemöldökcsont között, akkor lehet új mélyítővonalat rajzolni és van hely a matricának is. Ha nincs (mindjuk nálam), akkor felejtős a technika.
Juteszembe, nem tudom hogy tudod-e, de ha tényleg akarsz matricát venni, fontos hogy kétféle van: az egyik csak az egyik oldalon ragad, a másik mindkettőn. Amennyire én tudom, az egyoldalú az a kelet-ázsiai monolid típuson kívül senkinek sem jön be.