Ajánlást kérek!

Sziasztok! Én az alu-mentes deo használóktól kérnék tippet: ugyebár izzadok az alu mentes deók mellett csak a szagot semlegesítik. Ez tök jó, magának a hónaljamnak sosincs rossz szaga a nap végére. Viszont: ahogy izzadok, és benedvesedik a ruha a hónaljamnál, annak iszonyatos “nedves-izzadt anyagszaga” szokott lenni. Nem csak régi ruháknál ráadásul, hanem újaknál is. A ruha alatt nekem pedig egyáltalán nincs szagom, így nem tudom hogy ezt hogy előzhetném meg, alus deóra nem akarok visszatérni. Ráadásul először stiftet használok, aztán spray a bőrömre+ ruhára. Már azt is próbáltam hogy a felső hónalj részére fujok a parfümömből de akkor marad az a kellemetlen csapzott szag :frowning: Tud valaki valami megoldást ajánlani?

Nem deo, de szerintem jó a Balea hónalj párnája. Vagy hogy hívják. :slight_smile: Olyasmi, min egy kis tisztasági betét, rá kell ragasztani a ruhára.

2 Likes

Próbáltátok már a sima A-vitamin olajat?

1 Likes

Igen, én GAL-t szedek. Nagyon szépen megnőtt, megerősödött, bedúsult a hajam.
20221026_140825

9 Likes

Sziasztok! Most anyukám számára szeretnék ajánlást kérni, hátha esetleg ismertek valakit aki tud ajánlani.
Szóval eddig a blendadent antibakteriális műfogsorrögzítőjét használta, mert annak jó vékony a applikátor része de manapság sehol nem kapni. Esetleg valami olyan ragasztót tudtok, aminek egész vékony a szája? Most random vett egy másikat a márkától de annak jóval vastagabb és azt nem szereti :pensive: köszi!

Ezt a ragacsot nem lehet fecskendőbe áttölteni és abból kinyomni, persze csak mindig annyit, amennyit épp használna? De lehet, hogy hülyeséget írok, nemtom…

Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Van egy Guerlain púderem, alig használtam, de “bekeményedett”, alig vesz fel valamit az ecset :disappointed_relieved:. Hogy tudnám megmenteni?! Köszönöm

Tartós megoldást én sem tudok, de ha a cellux ragadós felével átmész rajta, akkor egy ideig megint jó lesz. Az letépi a felső bekeményedett réteget. (Én is Guerlain púderrel próbáltam, tényleg működik. :slight_smile: )

3 Likes

Köszönöm! Tényleg működik. De több Guerlain púdert tuti nem veszek. :grimacing:

Szívesen! :slight_smile:
Mostanában többször olvastam róluk, hogy bekeményednek, de mondjuk van egy 04-es árnyalatú Meteorites kompaktom amit kb.1 éve vettem és tökéletes. Lehet, hogy inkább a Terracottákra jellemző, nekem legalábbis egy olyannal gyűlt meg a bajom. (Van viszont egy ősrégi Terracotta kompaktom, amit csak a szentimentális értéke miatt őrzök még, és semmi baja, semmi keményedés nincs a tetején.)

Terracotta Light-om van, másfél éve nyúzzuk egymást, majdnem napi szinten. Nem vettem észre még keményedést :thinking: lehet, ezután jön? :thinking:

1 Likes

Elég random dolognak tűnik nekem, de nem tudom, mitől függ. Ha eddig nem csinálta, szerintem már nem is fogja. :slight_smile: Nekem két MAC pirosítóm is másnap bekeményedett, pedig friss, tiszta ecsettel használtam. Nem kellett nekik több év. Mindkettő viszonylag friss vásárlás, az egyik talán egy éves, a másik pár hónapos. Irtó idegesítő tud lenni, hiszen elköltött az ember rá egy csomó pénzt és kábé rögtön használhatatlan a termék. Celluxozni meg nem feltétlenül van kedven minden egyes alkalommal, akkor inkább használok egy olyat ami nem igényli a törődést.

1 Likes

guerlain-terracotta-matte-sculpting-powder-kompakter-bronzierender-puder-fur-mattes-aussehen_

Nekem ilyenem van.

1 Likes

Nekem a Terra India változat, ő keményedett be.

Sajnos már úgy vettem egy itteni eladótól…

Az ősrégi ami még kifogástalan, ez:
https://www.beautylish.com/p/guerlain-terracotta-tan-booster

A legfrissebb ami van:

Ő is tökéletes, és imádom, hogy bronzosítónak, pirosítónak és púdernek is tudom használni. :slight_smile:

1 Likes

Rosaceás aknés bőrre milyen lemosót ajánlanátok?
A delikvens jelenleg a naturlandos mosdókenőcsöt használja. Elmondása szerint száraz az arcbőre, komplikáltnak tűnik a probléma. Szerintetek a mosdókenőcs megfelelő, vagy javasolnátok neki valami mást?

Cerave SA

1 Likes

Az egy nagyon jó lemosó, szeretem. Érzékeny rosaceás bőrre is jó lehet ezek szerint? Ennek én csak örülök. :slight_smile:

Nekem nagyon érzékeny a bőröm, meg rozis is és nincs vele gond. Kíméletes tisztít, de a patik miatt jó lenne neki BHA-zni. Összességében szerintem a tisztító simitó tulajdonsága miatt jó választás lehet. Az ára se rossz, ha nem válik be tusfürdőnek jó lesz. Nálam az összes Cerave úgy végezte. :joy: Csak az SA vált be arcra, a többit nem szerettem.

2 Likes

Pharmaceris Puri Rosalgin gélt használok évek óta. Makeup.hu-n szoktam venni, sajnos nem mindig van, de egy flakon nekem napi egy használattal 5 hónapig elég. Kímélő és jól tisztít, szerintem segített is kicsit a bőrömön, igaz nekem nem aknés, de szerintem annak is jót tesz, mert nem szárít és nem is zsírosít.

1 Likes

Sziasztok, tudtok ajánlani, ha szépen kérem, hiper szuper jó fogfehérítős fogkrémet?
Köszönöm szépen!!!