Remélem hamar akad jó gazdija egy ideális helyen
De édes, úgy sajnálom A család nem tud segíteni az ellátásában, hogy maradhasson?
Gazdikeresésben a Fogadj örökbe menhely tud talán még segíteni.
Köszönöm! Sajnos az áremelkedés volt az utolsó csepp, mert nagy mozgásigényű kutyus, a nagymamám pedig 83 éves. Nagypapám még élt, amikor lett és kettejük közül ő volt jobban kutyás. Egy ideje mondogatta, hogy fárasztó neki, de most ez betette sajnos a kaput és kérte, hogy keressünk neki új helyet. Megszakad érte a szívünk, mert tényleg tünemény kutya, ha lenne rá lehetőségem, biztosan magamhoz venném. Ezt a menhelyet is megpróbálom, köszönöm szépen a tippet!
Ó, ígymár értem. Nagyon nehéz lehet nektek is akkor
Remélem hamar lesz gazdija, olyan tüneményes a fotókon
Még FB jutott eszembe valami kutyás örökbefogadós gazdikeresős csoport. Cicásból sok van, nekünk így lett szobapárducunk
@Kinga79 , köszönöm az ajánlást, megvettem. Szuper kis száraz sampon, ennél maradok, újra fogom venni, ha elfogy.
Ha megengeded megosztom a szöveget és a képeket is a Gazdikeresők és örökbefogadók fb csopiban.
Köszönöm szépen Igyekszünk minden lehetőséget felkutatni, remélem ő is olyan szerencsés lesz, mint a cicátok
Nagyon kedves tőled, oda úgy tudom, még nem raktuk ki, így hálásan köszönöm! Privátban írhatok egy elérhetőséget?
Hogye, várom
Nagyon drukkolunk neki Lestat cicával
Még eszembe jutott pár menhely: Tetovált Állatmentők, Olt Alom Állatotthon
Majd írd meg légyszi, ha gazdisodott a kutyus
Őket is megpróbálom, köszönöm! Mindenképpen megírom, ha sikerül!
Nagyon szívesen. Örülök,hogy bevált.
Jó hírrel szolgálhatok, tegnap sikerült új gazdihoz adni Cukit (igen, hivatalos nevén is az, ami valójában😄) Nagyon köszönöm nektek @umpalumpa -val a szurkolást és segítséget, igazán sokat jelentett és jól esett!
Úristen ez a nap legjobb híre esküszöm
Nomen est omen, tényleg nagyon cuki kutyi
Használ valaki alapozóhoz világosító cseppeket?
Mik a tapasztalatok?
Gondoltam átverem a rendszert és továbbra is venném a kedvenc BB- m , nem baj ha sötét, csak tennék bele világosító anyagot
Én rendszeresen. Sőt, volt alapozóm amihez nem csak fehéret, de zöldet is adnom kellett, akkora mellé volt a szín. Nekem a Gosh Mix&fix cseppek eddig még minden alapozóhoz beváltak, kevés is elég, és nem változtatja meg az alap attribútumait - a márka van Müllerben, de azt nem tudom hogy ez a termék pont kapható-e
Uuuuuu szuper köszönöm!
Egy próbát megér, sajnos képtelen vagyok elengedni azt a BB- t. Már volt aki azt tanácsolta, hogy szolizzak és akkor jó lesz a medium árnyalat is
Sziasztok !
Rephr ecsetekkel kapcsolatban érdeklődöm. Megéri a borsos árát ? Most van akció, de azért egy-két tapasztalat érdekelne. Köszönöm.
Nekem van pár ecsetem tőlük (az első néhány szemre való darab és egy pirosítóhoz való). Nagyon tömöttek, de puhák az ecsetek. A nyelük súlyozott, egy szál sem áll ferdén. Érezhetően minőségű darabok. Viszont nekem egyszerű mezei sminkelőként nem adott akkora pluszt, ami miatt akár féláron újravenném.
Köszönöm, akkor lehet kihagyom.