Ajánlást kérek!

:broken_heart: Remélem hamar akad jó gazdija egy ideális helyen
:crossed_fingers: :crossed_fingers: :crossed_fingers: :pray:

2 Likes

De édes, úgy sajnálom :cry: A család nem tud segíteni az ellátásában, hogy maradhasson?
Gazdikeresésben a Fogadj örökbe menhely tud talán még segíteni.

1 Likes

Köszönöm! Sajnos az áremelkedés volt az utolsó csepp, mert nagy mozgásigényű kutyus, a nagymamám pedig 83 éves. Nagypapám még élt, amikor lett és kettejük közül ő volt jobban kutyás. Egy ideje mondogatta, hogy fárasztó neki, de most ez betette sajnos a kaput és kérte, hogy keressünk neki új helyet. Megszakad érte a szívünk, mert tényleg tünemény kutya, ha lenne rá lehetőségem, biztosan magamhoz venném. Ezt a menhelyet is megpróbálom, köszönöm szépen a tippet!

Ó, ígymár értem. Nagyon nehéz lehet nektek is akkor :cry:
Remélem hamar lesz gazdija, olyan tüneményes a fotókon :heart:
Még FB jutott eszembe valami kutyás örökbefogadós gazdikeresős csoport. Cicásból sok van, nekünk így lett szobapárducunk :blush:

2 Likes

@Kinga79 , köszönöm az ajánlást, megvettem. Szuper kis száraz sampon, ennél maradok, újra fogom venni, ha elfogy. :slight_smile: :hugs:

1 Likes

Ha megengeded megosztom a szöveget és a képeket is a Gazdikeresők és örökbefogadók fb csopiban.

2 Likes

Köszönöm szépen :heart: Igyekszünk minden lehetőséget felkutatni, remélem ő is olyan szerencsés lesz, mint a cicátok :slight_smile:

1 Likes

Nagyon kedves tőled, oda úgy tudom, még nem raktuk ki, így hálásan köszönöm! Privátban írhatok egy elérhetőséget?

1 Likes

Hogye, várom :slightly_smiling_face:

Nagyon drukkolunk neki Lestat cicával :heart_eyes_cat:
Még eszembe jutott pár menhely: Tetovált Állatmentők, Olt Alom Állatotthon

Majd írd meg légyszi, ha gazdisodott a kutyus :relaxed: :dog:

2 Likes

Őket is megpróbálom, köszönöm! :relaxed: Mindenképpen megírom, ha sikerül! :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szívesen. Örülök,hogy bevált. :+1:

1 Likes

Jó hírrel szolgálhatok, tegnap sikerült új gazdihoz adni Cukit (igen, hivatalos nevén is az, ami valójában😄) Nagyon köszönöm nektek @umpalumpa -val a szurkolást és segítséget, igazán sokat jelentett és jól esett!:smiling_face_with_three_hearts:

20 Likes

Úristen ez a nap legjobb híre esküszöm :star_struck: :heart_eyes: :partying_face: :dog: :dog2: :guide_dog: :service_dog:
Nomen est omen, tényleg nagyon cuki kutyi :smiling_face_with_three_hearts: :heart_eyes:

3 Likes

Használ valaki alapozóhoz világosító cseppeket?
Mik a tapasztalatok?
Gondoltam átverem a rendszert és továbbra is venném a kedvenc BB- m , nem baj ha sötét, csak tennék bele világosító anyagot :slight_smile:

Én rendszeresen. Sőt, volt alapozóm amihez nem csak fehéret, de zöldet is adnom kellett, akkora mellé volt a szín. Nekem a Gosh Mix&fix cseppek eddig még minden alapozóhoz beváltak, kevés is elég, és nem változtatja meg az alap attribútumait - a márka van Müllerben, de azt nem tudom hogy ez a termék pont kapható-e

2 Likes

Uuuuuu szuper köszönöm!
Egy próbát megér, sajnos képtelen vagyok elengedni azt a BB- t. Már volt aki azt tanácsolta, hogy szolizzak és akkor jó lesz a medium árnyalat is :rofl:

Sziasztok !

Rephr ecsetekkel kapcsolatban érdeklődöm. Megéri a borsos árát ? Most van akció, de azért egy-két tapasztalat érdekelne. Köszönöm.

2 Likes

Nekem van pár ecsetem tőlük (az első néhány szemre való darab és egy pirosítóhoz való). Nagyon tömöttek, de puhák az ecsetek. A nyelük súlyozott, egy szál sem áll ferdén. Érezhetően minőségű darabok. Viszont nekem egyszerű mezei sminkelőként nem adott akkora pluszt, ami miatt akár féláron újravenném.

2 Likes

Köszönöm, akkor lehet kihagyom.