Köszi őt láttam. De most csak emiatt nem rendelnék onnan.
Rémlik, hogy okosszepseg-nél volt talán egy ilyen poszt…? Egyszer beruházok majd egy ilyen kencére, ha a jelenlegi készletem leépítettem, kíváncsi lettem.
Igen, valószínűleg nála volt. Még az jutott eszembe, hogy a skincare esküdtszék pozitívan ítélte meg a gyógyszertári krémeket.
A kollagénest mondjuk fenntartásokkal kezelném, de amíg nem 10 ezret kérnek el érte, ám legyen.
Volt már receptre kikevert arclemosóm és hidratáló krémem ( 2000 körül,100 forint körül voltak),azok nagyon szuperek voltak.
Az éjszakai krémem fogyóban van, illetve másért mennem kell patikába. Ha ott is lesz ilyen, lehetséges,hogy veszek egyet és majd referálok
Úgy emlékszem nekem is volt A-vitaminos ilyen kikevert hidratáló krémem pattanásos bőrre anno, mikor még nem létezett ennyi okos kence, csak Nivea volt kb.
Sziasztok!
Fekete mono szemhéjpúdert tudnátok ajánlani? Tus helyett jobban szeretem és ügyesebben dolgozok szemhéjpúderrel. Jelenleg egy IsaDora-s fekete monom van, de nem vagyok vele elégedett, sajnos szemhéjalappal is hamar lepereg, nem túl tartós.
S.o.s, ötleteket szeretnék kérni. Úgy néz ki, hogy kedves Biotherm krémeiről olcsóbbra váltok. Eddig nyáron az Aquasource Hyalu Plump Gél és az Aquasource Night Balm volt, ami bevált, illetve télen az Aquasource Cica Nutri Cream.
Szeretnék hasonlóan jó, de egy kicsivel barátibb árú krémeket használni.
Ezek nagyon szépen működtek az arcommal, a bőrproblémáim kordában tarthatók voltak (t-vonal, télen száraz orcák, pigmentfoltok, rosacea - igen ez mind az én kis pofámon van… ).
A Biotherm milyen árkategóriába tartozik?
50 ml 15-e körül.
Úgy szoktam, de valahogy ritkán esik egybe az elfogyás és az akció.
Ez nem tudom,jó -e,de legalább le van értékelve
Sziasztok!
Akinek van tapasztalata Turbucz Tímea ecsetjeivel megosztaná?
Sziasztok!
Elkezdett érdekelni a fejbőr hámlasztás. Van valakinek esetleg tapasztalata benne? Milyen terméket ajánlanátok kezdésnek?
The Ordinary 7%os glikolsavát néztem ki magamnak. Ahogy olvastam a véleményeket, igazi Jolly Joker mindenre.
Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan színű körömlakkot,mint ami a “Szeretem a férjemet” c. Netflix film Leonoráján van az elején -közepén (a végét még nem láttam,ott nem tudom,ugyanaz e még) Elnézést,képet nem tudok csatolni. Lazacos,barackos kategória. Köszönöm szépen
Köszönöm Közben találtam otthon egy maybelline tégelyes szemhéjtust, amivel nagyon könnyen tudok dolgozni, még jobb mint szemhéjpúderrel, szóval most az lett a befutó
Lányok, segítsetek nekem
Sötét, szem alatti karikákra, vékony, átlátszó bőrre 40+ éves hölgynek milyen krémet ajánlanátok? ami nem túl drága és praktikusan drogériában is kapható
Unokasógornőm szorul egy kis segítségre, én viszont ehhez nem konyítok
köszi
Sziasztok!
Elég off topic tudom, de ha valaki tud olyan állatmenhelyet vagy családot, aki be tudna fogadni egy kistermetű 7 éves ivaros szukát, nagyon megköszönném. Próbálkozunk folyamatosan csoportokban, ismerősi körben és menhelyeknél, de sajnos egyelőre semmi.
A nagymamámé, már idős és egyedül él, a jelenlegi gazdasági helyzet miatt sajnos nem tud róla tovább megfelelően gondoskodni. Hozzánk sajnos nem tud jönni, jelenleg a testvéremnél van, de az ő kutyájukkal nem jönnek ki, így sürgősen gazdit keres. Egészséges, 7 éves, chipelt, frissen oltott, féreghajtott, korábbi oltásai is mind megvannak. A gyerekeket imádja, nem domináns kutyákkal kijön, cicával nem. Házikoszt és bolti táp vegyesen van az étrendjében, speciális igénye nincs. Barátságos mindenkivel, viszont jelez is, ha kell. Kertes házba szeretnénk adni, kinti kutya, kutyaóllal, ahová be tud menni, ha szeretne. Ingyen adjuk természetesen, a szállításában tudunk segíteni. Ha nem ide való, akkor bocsánat és törlöm!
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan sminkszivacsot, aminek olyan az állaga mint a Real Techniques-nek?
Köszönöm.