Érdemben nem tudok hozzászólni, de nekem is megvan ezen kollekció szinte minden monója, nagyon szeretem, vittem Rómába is, nem tudtam, hogy kivonták a forgalomból…
Már tavaly sem találtam belőle sehol. Szomorú is vagyok miatta.
Felkenve milyen árnyalatú az Essence mono? Pirosas-téglás, vagy inkább bronzba hajlik?
Hajnalban előkapkodtam a szóba jöhető színeket, de a fantasztikus lámpa-és LED fényben minden narancssárgának látszott.
A Nabla Ludwig swatcholva inkább barnás bronz volt, akárcsak a Juvia’s The Saharan II középső színe, a JSC Blood Sugar fényes pirosa túl világos pirosnak tűnik.
A PM Celestial Divinity és az ABH egyik piros színe tűnik nyerőnek, de ehhez természetes fényben is újra szemrevételeznem kell őket és tudnom kell, a te vágyott példányod milyen árnyalatú.
Bocs a rémes képért. A kisujjamon van swatcholva a PM Celestial Divinity színe, bár lehet, hogy az Essence sötétebb.
Fogós, ravasz kérdés. Esetleg @koalace erre biztosabb választ tud adni, mert én élőben nem láttam, csak egyszer, úgyhogy lehet nagyon mellé lövök. De netes képek alapján talán én is inkább azt mondanám pirosas-téglás.
Egyébként nagyon köszönöm a képeket és az ajánlásokat, megnézegetem őket
Pirosas téglásra szavaznék én is egyértelműen. Amúgy ezt a színt nem találom otthon egy ideje. Nem tudom befotózni.
Hmm. Hmm. Biztosan létezik dupe-ja és megtaláljuk.
Anyum szokott innen rendelni, ezen felbuzdulva egyszer én is innen rendeltem Revox cuccokat, abszolút megbízhatóak.
Ó, hova lett a kis piszok?!
Lehet, hogy jobb, ha te is rendelsz egyet a lenti linkről.
Bízom benne!
Úú, nagyon köszönöm
De már nincs is rá szükség. Még jó, hogy lehet még kapni!
A parfümutánzat készletük nem gyenge.
Britney Spears, Playboy, Police parfümutánzat…
szerintem ezeknél drágább lehet az utánzat megalkotása, mint az eredeti
Most éppen van, ma láttam.
Estée Lauder PC Envy rúzs Rebellious Rose árnyalatához milyen cerkát ajánlotok? Kösziii
Köszi az infót, de láttam, hogy a Decathlonban is van, és megvettem, ráadásul pont akció volt:
Az imént egy gyógyszertárban voltam és volt kirakva többféle, helyben kevert arckrém. Kollagénes, Q10, valami pattanástalanító, stb. A kollagénes ára 1800 Ft, kis tégely, a ml-t nem láttam.
Érdekelne, hogy ti próbáltátok már ezeket? Milyenek?
Sziasztok!
Melyik Rossmannban kapható még ez a paletta? Sehol sem láttam csak a hűlt helyét.
Köszi a segítséget!
Én Müllerben láttam, de még a nyáron, szóval kicsi az esélye, hogy még van valahol
Nekem régen a patikus barátnőm kevert egy alap hidratáló krémet, azt szerettem.
Egy bőrápolós Insta posztban is tárgyalták ezeket, elvileg minden patikáé más. Aztán a kommentelők (szokás szerint) hajba kaptak, hogy mi van a Fonóban és mi nincs.