Ajánlást kérek!

Érdemben nem tudok hozzászólni, de nekem is megvan ezen kollekció szinte minden monója, nagyon szeretem, vittem Rómába is, nem tudtam, hogy kivonták a forgalomból…

1 Likes

Már tavaly sem találtam belőle sehol. :frowning: Szomorú is vagyok miatta.

1 Likes

Felkenve milyen árnyalatú az Essence mono? Pirosas-téglás, vagy inkább bronzba hajlik?
Hajnalban előkapkodtam a szóba jöhető színeket, de a fantasztikus lámpa-és LED fényben minden narancssárgának látszott.

A Nabla Ludwig swatcholva inkább barnás bronz volt, akárcsak a Juvia’s The Saharan II középső színe, a JSC Blood Sugar fényes pirosa túl világos pirosnak tűnik.
A PM Celestial Divinity és az ABH egyik piros színe tűnik nyerőnek, de ehhez természetes fényben is újra szemrevételeznem kell őket és tudnom kell, a te vágyott példányod milyen árnyalatú.
20220921_063411
Bocs a rémes képért. A kisujjamon van swatcholva a PM Celestial Divinity színe, bár lehet, hogy az Essence sötétebb.

2 Likes

Fogós, ravasz kérdés. Esetleg @koalace erre biztosabb választ tud adni, mert én élőben nem láttam, csak egyszer, úgyhogy lehet nagyon mellé lövök. De netes képek alapján talán én is inkább azt mondanám pirosas-téglás.
Egyébként nagyon köszönöm a képeket és az ajánlásokat, megnézegetem őket :slight_smile:

1 Likes

Pirosas téglásra szavaznék én is egyértelműen. Amúgy ezt a színt nem találom otthon egy ideje. :slight_smile: Nem tudom befotózni. :frowning:

Hmm. Hmm. Biztosan létezik dupe-ja és megtaláljuk.:smiley:

1 Likes

Anyum szokott innen rendelni, ezen felbuzdulva egyszer én is innen rendeltem Revox cuccokat, abszolút megbízhatóak.

3 Likes

Ó, hova lett a kis piszok?!
Lehet, hogy jobb, ha te is rendelsz egyet a lenti linkről.

1 Likes

Bízom benne! :smiley:

1 Likes

Úú, nagyon köszönöm :star_struck:

2 Likes

De már nincs is rá szükség. Még jó, hogy lehet még kapni!

A parfümutánzat készletük nem gyenge.
Britney Spears, Playboy, Police parfümutánzat…

:laughing::laughing::laughing: szerintem ezeknél drágább lehet az utánzat megalkotása, mint az eredeti

2 Likes

Most éppen van, ma láttam.

1 Likes

Estée Lauder PC Envy rúzs Rebellious Rose árnyalatához milyen cerkát ajánlotok? Kösziii

Köszi az infót, de láttam, hogy a Decathlonban is van, és megvettem, ráadásul pont akció volt:

1 Likes

Az imént egy gyógyszertárban voltam és volt kirakva többféle, helyben kevert arckrém. Kollagénes, Q10, valami pattanástalanító, stb. A kollagénes ára 1800 Ft, kis tégely, a ml-t nem láttam.

Érdekelne, hogy ti próbáltátok már ezeket? Milyenek? :thinking:

Sziasztok!

Melyik Rossmannban kapható még ez a paletta? Sehol sem láttam csak a hűlt helyét.
Köszi a segítséget!

bronze away

Én Müllerben láttam, de még a nyáron, szóval kicsi az esélye, hogy még van valahol :frowning:

Nekem régen a patikus barátnőm kevert egy alap hidratáló krémet, azt szerettem.
Egy bőrápolós Insta posztban is tárgyalták ezeket, elvileg minden patikáé más. Aztán a kommentelők (szokás szerint) hajba kaptak, hogy mi van a Fonóban és mi nincs.:smiley:

1 Likes