Jé, dejó! Köszi!
Lehet, hogy erre gondolsz @zalla Praktikusabbnak tűnik a stift nagy melegben. Asszem ezt meg is veszem és ideteszem, hátha más is kínlódik ezzel
Igen, köszi hogy megkerested, ez az!
Nekem egyszer volt, még a szemműtétem előtt. Nagyon tetszett,ha jól emlékszem olyan 6-7 ig szebbek voltak spirál nélkül is a szempilláim. Amik kevesek és vékonyak.
Ha nincs műtét, biztosan rendszeresítem. ( Ez az én túlféltése a szemeimnek)
Köszi szépen!
Nem találtam még megoldást. Annyival rosszabb a helyzetem, hogy nekem vizesen is kisebesedik a strandon
Úgyhogy rajtam 22 éve nem volt szoknya vagy térd fölé érő rövidnadrág. Ha véletlenül ruha igen, akkor szigorúan harisnyával (2x volt ilyen a 22 év alatt) akkor meg már úgy vagyok vele, hogyha mindenképpen meg kell gyulladni, inkább nadrágot veszek fel és kényelmesen vagyok, arra sem kell figyelni, hogy jól üljek le stb.
Különben sem támogatom ilyen vaskos oszlop lábakkal a vizuális környezetszennyezést
Ó, nekem is tuskó és vastag lábam van, de a strandra akkor is elmegyek és évente 1x felveszek szoknyát v. ruhát azzal a rövid kisnacival alatta. Akinek nem tetszik nem nézi. Működő lábak, örülök, ha visz az úton. A genetika meg olyan amilyen. 🚶♂
És aki girnyó vagy nem szép az arca vagy 120 kilós vagy vékony szöcskelába van, de a felső teste nagy krumpli, tehát nem felel meg az “elvárásoknak” az bújjon egy barlangba?
Magam nevében nyilatkoztam, mások nem érdekelnek strandra kijárok és leszarom, ki mit gondol a szoknya más tészta
Én egyszer csináltattam. Gyönyörű volt az eredmény, mintha nagyobbra nyitottam volna a szemem. De sajnos nem szerettem. Folyamatosan úgy éreztem hogy valami húzza a szempilláimat. Emellett olyan merevnek éreztem őket, mint amilyen a zselézés után az ember haja szokott lenni. Én a hajamban sem igazán bírom a formázókat, szóval lehet csak egyéni probléma. De engem zavart annyira, hogy ne csináltassam újra.
Köszi szépen, hogy leírtad a tapasztalatod!
Sziasztok! Tudnátok ajánlani drogériában vagy patikában beszerezhető hidratáló/frissítő arcpermetet? Előre is köszönöm!
DM-ben is van.
Bobbi brown
Ó most nézem, hogy szórófejes lett (azt hiszem eddig öntögetősként láttam). Ez jó hír, lehet, hogy kipróbálom, ha elfogy a Skintegra.
A G&G tonik tényleg nagyon jó, eddig kb 4x újravettem. A Helia-d oldaláról rendeltem nemrég belőle, nekem is szórófejesen érkezett.
A patikákban vannak termálvizes sprék, (pl uriage, evian), de ezeket nem igazán szeretem mert kiérződik a hajtógáz ha közelről fújom, ha messziről akkor meg a fele lehull félúton.
Köszi! A Longwear ceruzára gondolsz?
Erre:
Erre gondoltam én is Sose próbaltam még a BB dolgokat, de van már néhány kiszemeltem
UD- urban decay 24/7 glide on eye pencil, vízálló. Nekem ez az egyetlen szemceruza, ami több òrán át megmarad a szemhéjamon, a vízvonalon nem próbáltam még de ma megnézem kìváncsiságból.