Ajánlást kérek!

Ugyanazt használom, mint télen (csak a megelőző hidratálókrém változik): EL DW és MAC Blot vagy Cosrx Cica púder (utóbbi az egyetlen, ami szép finish-t ad rajtam).
Ill. annyi a különbség, hogy a Nars Soft Matte alapozót tudom magában használni, nem kell BB krémmel kevernem.
Kipróbáltam a Kiko Dolce Viva púderalapozóját (normál alapozó fölé), nem volt nyerő ötlet, szétszárította az arcom.

2 Likes

Nálam a Blot állandó, örök darab. A DW enger már nagyon szárít, de az is alapdarab.

2 Likes

Gondolom, ha nagyon aláhidratálsz, akkor is (?). Keverni esetleg?
A Blot púdernek annyira a végén járok, hogy újrapréseltem. Vagy megszokta a bőröm, vagy már nem működik rajtam, de már ez is átfénylik (most, fél 11-kor).

Bare Minerals original loose puder mineral foundation
Vagy csak egy könnyebb alapozó, pùder nélkül

1 Likes

Tud valaki alapozó világosító cseppet ajánlani ami nem NYX?
Az ő Hue Shifter termékéküket most vettem meg, de alapos felrázás után is olyan mint a tej, konkrétan kevésbé fehér a kezemen egy csepp mint ugyanekkora mennyiségű fizikai fényvédő.
Végignéztem az üvegét, sehol nincs lerakódva a pigment, úgyhogy ez most óriási csalódás.

A Gosh-nak van (ez az, csak nem zöld hanem fehér), talán Müllerben elérhető.

1 Likes

https://kremmania.hu/elado/umpalumpa-douglas-drop-mix-customized-complexion-drops--light-yellow
Ezt szívesen elküldöm Neked ingyen, ha érdekel. Ez nagyon pigmentált, jó a fedőképessége.

1 Likes

Hogy én ezt hogy nem vettem észre? Láttam is régebben, csak akkor még nem volt rá szükségem, mostanában meg már nem találtam a Douglas oldalán. Nagyon köszönöm, le is ütöttem a terméket, de természetesen kifizetem. :blush: Még így is bőven ajándék az NYX-hez képest ami egy vagyon és semmire se jó. Azt talán majd primerként fogom elhasználni.
Megbeszéljük a részleteket e-mailben amint jóváhagyod a vásárlást. :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen, szuper tipp, ennek is utána fogok nézni! :heart:

Mi a véleményetek erről az ecsetről? Aki használja annak szívesen venném a tapasztalatait.Screenshot_20220713_090801_com.android.chrome

Az a baj, hogy nagyon látszik a bőrömön a púderes textúra. Fura, de néha így érzem. Ahogy öregszem, öregszik a bőröm, annál kevésbé előnyös a púder a bőrömön, mintha állna rajta.
De lehet, hogy csak bebeszélem magamnak.

Nem használtam, de nem is láttam, de gyönyörű…

Értem, miről beszélsz. Nehéz belőni az egyensúlyt. Van, aki ápoló összetevőkkel bíró misttel veszi el a púderes hatást és még finishing púderekkel játszik.

1 Likes

@Gloria @Andee90
Köszönöm az ajánlásokat :slightly_smiling_face: Pont ilyen calluxos kezelés van a pedikűrösnél is, csak eddig a sima szikéset választottam. Következőleg ki fogom próbálni.
Többi termékre is ránézek mindenképpen.

Az Essence egész jó tényleg, az Artdecost ki fogom próbálni :relaxed: köszönöm!

Mi a tapasztalatotok a lash liftinggel/tartós szempillagöndörítéssel? Érdemes csináltatni, megéri…?
Előre is köszönöm szépen az ajánlásokat és az ellenvéleményeket is! :blush:

1 Likes

Dundi combú vagy összeérő belső combú Lányok, tippeket kérek szépen: szoknya, ruha alatt megoldom egy vékony, száras fehérneműre húzható nacival a dörzsölődés problémáját. Viszont strandon csak vizesen “csúszik” egymáson, szárazon brutálisan rossz érzés. Van valami praktika, ami segít ezen? Pl. Kentem deo stifttel, de pár lépésig tartott csak.

1 Likes

Hintőpor? Habár az se lesz túl tartós valószínűleg.

Próbáltam, de köszönöm! :slight_smile:

A futóknak van erre külön waxuk, a férjemnek stift formában van, de neten csak ezt találtam meg:

2 Likes