Ajánlást kérek!

Eleinte igen, nagyon szép árnyalatú, de ugyanúgy megkeményedett a teteje mint a Guerlain-nek szokott. Legalábbis nekem ez a tapasztalat, kettővel is így jártam. :smirk:

1 Likes

Végül nem vettem meg a Guccit, lemondtam róla a vöröses tónus miatt.
Kipróbálok egy Hourglass árnyalatot, és utolsó porszemig elhasználom a CT bronzeremet.
Most azon gondolkodom, hogy KAP ecsetet, vagy Scott Barnest vegyek hozzá, az utóbbira van 20%, plusz 10% kedvezmény, csak hát…tudjuk.
Sőt, láttam egy utazó Scott Barnes ecsetkészletet… :heart_eyes: Jaj nekem.

BB krémet, vagy alacsony fedésű alapozót keresek száraz bőrre, ami viszonylag tartós, ebben a nagy nyári melegben is. Van bevált tippetek? Olyat keresek, ami itthon könnyen beszerezhető, lehetőleg külföldi rendelés nélkül. De ha a szent grált külföldről rendelitek, azért meghallgatom a tippeket!

Holika Holika BB (van többféle is, nekem a zöld flakonos van).

2 Likes

https://kremmania.hu/kremek/holika-holika-watery-petit-bb-spf25-pa
Ez? És ennek a színe mennyire sötét/világos? Egy hófehér barátnőmnek lesz, az ő “barnult” állapota fehérebb, mint az én téli színem.

Nekem nem sötét; szerintem elég jól igazodik a bőrhöz, pedig nincs nyári vagy téli arcszínem, fényvédőzöm annyit, hogy mindig fehér maradok😊
Így 30 fok felett nincs más, amit el tudnék viselni magamon, hála a KM lányoknak, hogy megtaláltam😍

1 Likes

Ugyanez jutott eszembe! Szerintem a rozsaszinu meg jobb valasztas lenne, mert:

• picit zsirosabb az allaga, mint a zold tarsae, igy kellemesebb lehet egy szaraz borunek;
  • igazan vilagos a szine. Rajtam a zold nyaron jol mukodik, de maskor sotet;
  • SPF 45.
3 Likes

Én tavaly nyáron használtam a Bobbi Brown Skin alapozóját, nekem bejött. Kényelmes, alacsony fedésű, és púderrel nekem tartós is volt. Ha van üzlet a közelében, akkor tud kérni próbaadagot, és mindenféle nagyobb kiadás nélkül tesztelni

1 Likes

A tubusból kinyomva ijesztően sötét, de igazodik a bőr színéhez (szintén Hófehérke vagyok, nyáron is világítok).

1 Likes

Lehet, ki kell próbálni. Az nagyon jó, hogy ilyen magas faktorszámú, az Aqua Petit asszem, csak SPF25-ös.

Én is erre tenném le a szavazatom. :slight_smile:

1 Likes

Ha már volt, akkor bocsi:
Lányok, ki mivel szedi ki a ruhákból a napvédő nyomokat? Nekem előmosással (kézzel dörzsölés mosószerrel) és magas hőfokon több mosószerrel nem sierült. 2 éve volt olyan pólója a fiamnak, amiből nem jött ki amíg ki nem dobtam, amikor kinőtte. Vagy 25x mostam. Hálóruhaként funcionált, mert jó puha lett a sok mosástól.
Van valakinek tuti módszere?

1 Likes

Nálam a Vanish szappan/gél a tuti befutó, ha az nem szedi ki a foltot, akkor tényleg semmi.
Próbáltam a Blink (Müller márka) spay folttisztítóját is, ami kiszedi a ruha színét (2 nadrágot tettem tönkre vele), de a sima foltot bennehagyta az anyagban.
Lehet, hogy a fényvédő anyagok mellékhatása, hogy beleégeti a Nap a textilbe…

1 Likes

Köszi a tippet! Vettem folttisztítió szappant, azt még megpróbálom, aztán veszek Vanish-t, ha ez a szappan sem válik be.

1 Likes

Sziasztok!:blush: Nem tudom, jó topicban kérdezem-e…de nem tudja valaki véletlenül, melyik Budapesti Douglasben lelhetők fel a Sol de Janeiro testpermetek? Úgy megszimatolnám már őket de eddig nem jártam sikerrel :frowning:

Ti használtok nyáron szárazolajat? Ha igen, melyik vált be? Előre is köszönöm a válaszokat! :blush:

Tud esetleg valaki olyan parfümöt ajánlani, amiben a tea és citrusok dominálnak, esetleg emellett virágos jegyekkel is bír, megfizethető áron? Nem vagyok nagy szakértője az illatoknak, és a kedvencemet, a Burberry The Beat EDT-t sehol nem találom, itthon igencsak fogyóban van, úgy néz ki, hogy sajnos alternatívát kell találjak rá :confused: Előre is köszönöm :blush:

1 Likes

Nekem ezen akadt meg a szemem a Douglasban.
25%-os akcióval tűrhető az ára is.

IMG_20220706_194120

4 Likes

Hű, köszönöm! Sosem hallottam még a márkáról, de ez mindenképp érdekes lehet a gyors Fragrantica-kutatás alapján, felekerül a listára :slight_smile:

1 Likes

A Calvin Klein CK IN2U EDT-je jutott eszembe arrol, amiket leirtal. :slight_smile: Pontosan igy szoktam leirni ezt az illatot, amikor beszelek rola valakinek: olyan, mint egy frissito citromos tea. Igazan finom, egyaltalan nem tolakodo. EDT-hez kepest szerintem meg tartos is. Az ara is baratsagos. Egy probat talan megerhet.
A Burberry The Beat EDT-t en is szeretem. Arra viszont mar nem emlekszek, hogy a ket illat mennyire hasonlit.

2 Likes