Uh, nehéz kérdés, hátha a többiek jobbak ebben, nekem extrém érzékeny szemem van.
Vízállóban drogériást használok, az Essence Lash Princess spirálját.
Köszönöm, kipróbálom
Essence The False Lashes
Lovely Vampire Lashes (de ezt rajtam kívül mindenki utálja)
Maybelline Lash Sensational
Maybelline Curl Bounce
Bourjois Twist Up Volume (az aranyszínű kupakos verzió)
Essence Lash Princess (a zöld)
Nekem ezek a kedvenceim, de a szempillaspirál extrém módon szubjektív kategória. Én mindig kettőt használok a műszempillahatás érdekében.
Úúú köszi szépen
tényleg, a zöld Essence…
Igen. Kicsi, mélyen ülő (de azzal vigasztalom magam, hogy mandulavágású) szemeim vannak, szeretem az erőteljes szemsminket, ezért extrán kell az optikai tuning.
Az alsó pillákra se mindegy, mit használok, a banán alakú kefékkel rendre összemaszatolom magam a reggeli kapkodásban.
A te ajánlasodra vettem meg. Nekem anno (nagyon régen) a rózsaszín volt meg, potyogott, könnyezett tőle a szemem, de ez a zöld szuper.
Remélem, valamelyik beválik. A The False Lashes és s Vampire Lashes inkább kenőcsös állagú, szerintem ők hajlamosabbak maszatolni, inkább a végén legyenek a prioritási listán.
A lovely vampire lashes formuláját én is szerettem, csak a keféje nem állt kézre
Juj, milyen sokan utálják a formuláját, és tényleg képes száraz darabkákat köpködni, de olyan hatalmas pillákat csinál(t), hogy megbocsátottam neki.
Érdekes. Azt elismerem hogy maga a formula a szárazabb fajta, de nem tapasztaltam kimondott darabosságot. Mondjuk én csak alkalmakra spirálozok, szóval ebben nem vagyok a legjobb referencia
2 vagy 3 darabot használtam el belőle, néha a szempilláim végére is göböket rakott, de a hatásért (pláne ezen az áron) megbocsátottam neki.
Remélem, jól fog viselkedni. Egyenes, elkeskenyedő keféje van, minden kis szempillát el lehet vele érni.
Majd referálok, hogy vált be
Nem nagyon használom. A legvilágosabb van meg, kissé vörösbe hajló árnyalatú.
A Hourglass nekem se jött be, viszont a Dior annál jobban. Befotózom, hogy össze tudd hasonlítani a CT-vel.
Szerintem érdemes lenne a Dior-t megnézni, elég szép színskála van. Ha most hirtelen minden bronzerem eltűnne, van még jó pár darab, Dior-t vennék.
Szépek így egymàs mellett.
Ó, köszönöm. Micsoda látvány. Főleg nekem, aki az ilyen árnyalatokat keresi.
Tényleg, mennyivel vörösesebb a CT-nél a Gucci.
Még emlékszem, hogy van Kevin Acouin bronzered is, és azzal is elégedett voltál.