Ajánlást kérek!

Az elsőt használom és nagyon szeretem, köszi a tippeket :smiling_face_with_three_hearts:

Az első úton van felém, a héten meg is jön. Köszi a tippeket :slightly_smiling_face:

1 Likes

Szívesen :blush: Majd légyszi írj a Joseon fényvédőről, az nekem is rajta van a kívánságlistámon az incije alapján.

2 Likes

Ez a fényvédő nekem is kívánságlistás.:slightly_smiling_face:

2 Likes

Sziasztok :blush: nem tudom, jó helyen kérdezem-e…marionnaud rendelés mellé kapni most egy sommerset kézkrémet (csatolom a fotóját). Nem tudjátok véletlenül, itthon be lehet valahonnan ezt a verziót szerezni? A M. weboldalán csak egy másik, más összetevőkkel rendelkező változatot találtam :pensive: AAA-Hand-Cream-Rose-Petal

1 Likes

Kérdése van?|100%x100%KÉRDÉSED VAN?

Bármilyen jellegű kérdés, panasz vagy kérés esetén írj email-t a vevoszolgalat@marionnaud.hu email címre, vagy hívd a +3614060406 telefonszámot.
Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre minden hétköznap 9:00 és 17:00 között.

Többször beszéltem már velük, nagyon segítőkészek. A telefonos ügyfélszolgálat - tapasztalatom szerint - érdemben múlja felül a webáruház “felhasználóbarát” felületét.

1 Likes

Párszor használtam már és eddig nagyon jó. Nagy mennyiséget is jól el lehet kenni, beszívja a bőröm, nem kukacosodik. Eleinte fehér a krém, de ez eltűnik, miután elkentem. Erre még tettem egy fizikai fényvédőt is, és erre jött a smink (cc krém/alapozó + púder) és nem vesztek össze. Nem tudom hogyan tudnak ilyen fényvédőt csinálni, hogy semmi fehérség + kényelmes viselni is.

3 Likes

Köszönöm🙂 be fogom én is szerezni ezt a fényvédőt, ígéretesen hangzik, mindennapi használatra smink alá ilyet keresek.

1 Likes

Rms Beauty vagy Ilia Beauty terméket használt valaki közületek? Elsősorban a krémes pír és bronzer érdekel. Rákattantam a témára, valamit be kell szereznem. :joy:
Ajánlásokat szívesen fogadok.

1 Likes

Rms bronzert jó ideje nezegetem Tinamuban. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Igazából a Jones Road Miracle Balm-ra várok, lesz EU forgalmazása, de azt nem írták mikor.

1 Likes

Nekem csak egy préselt mini highlighterem van, amit szeretek, bár nem sokszor került elő mostanában, mert én is a krémes pírekre és fényesítőkre vagyok rákattanva :grin:

1 Likes

Ilia szempillaspirálom van, atyám, minden spirált félredobtam.
Baromi érzékeny szemem van ugyebár, és majd’ minden spiráltól ömlenek a könnyeim, a Clinique spirálokat szerettem használni, és az Hourglass-ét.
DE amióta kipróbáltam az Ilia spirálját (szigorúan miniben), azóta szerelem van. Még mindig szokatlan, hogy nem gyullad be a szemem, úgyhogy CSODA számomra. Én a Sephora-ban vettem, de itt is van:

A bronzert kipróbáltam, elloptam a sminkestől egy próbára, gyönyörű, meg is fogadtam, hogy beszerzem a hideg tónusú palettájukat is a bronzerrel együtt, csak aztán valahogy elmaradt a vásárlás, mert még mindig a hideg, világos bronzereket vadászom.

2 Likes

Húha, ránézek, köszi.
Ma felfedeztem a Douglasban a Honest Beauty-t és a Cream Cheek Blusht már nézegettem a CultB-n, szóval ő lett az áldozat.

Van a Douglasban Honest Beauty? Zseniális, nekem ez a nap híre. :heart_eyes:
Én is kinéztem a krémes pirosítójukat. Amióta megvettem a Denona krémes duo pirosítóját, csak azt használom.

1 Likes

Ma került fel. Egyre jobb a Douglas. :star_struck: Rendeld meg, csak pár darab van.

Azt olvastam, hogy lila spiràlod van ès nem èrtettem :grinning_face_with_smiling_eyes:

Nekem megvan már egy ideje és nagyon szeretem, szerintem szuper kis pirosító. Szépen lehet építeni és tartós is. :slight_smile:

1 Likes

Jó drogériás vízálló vagy nem vízálló spirált keresek :slight_smile:

Jelige: pandamacit a természetben, nem pedig a szemen szeretek :panda_face:

5 Likes

Szia, hogy vált be a Gucci bronzer?
Épp egy HIDEG tónusú, extrém VILÁGOS bronzert keresek (CT Filmstar and Bronze már a végét járja)
Amit legutóbb vettem, és nem vált be, az az Hourglass Nude Bronze Light-ja. Világos, ám sárgás rajtam, amit nem szeretek.