Az elsőt használom és nagyon szeretem, köszi a tippeket
Az első úton van felém, a héten meg is jön. Köszi a tippeket
Szívesen Majd légyszi írj a Joseon fényvédőről, az nekem is rajta van a kívánságlistámon az incije alapján.
Ez a fényvédő nekem is kívánságlistás.
Sziasztok nem tudom, jó helyen kérdezem-e…marionnaud rendelés mellé kapni most egy sommerset kézkrémet (csatolom a fotóját). Nem tudjátok véletlenül, itthon be lehet valahonnan ezt a verziót szerezni? A M. weboldalán csak egy másik, más összetevőkkel rendelkező változatot találtam
KÉRDÉSED VAN?
Bármilyen jellegű kérdés, panasz vagy kérés esetén írj email-t a vevoszolgalat@marionnaud.hu email címre, vagy hívd a +3614060406 telefonszámot.
Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre minden hétköznap 9:00 és 17:00 között.
Többször beszéltem már velük, nagyon segítőkészek. A telefonos ügyfélszolgálat - tapasztalatom szerint - érdemben múlja felül a webáruház “felhasználóbarát” felületét.
Párszor használtam már és eddig nagyon jó. Nagy mennyiséget is jól el lehet kenni, beszívja a bőröm, nem kukacosodik. Eleinte fehér a krém, de ez eltűnik, miután elkentem. Erre még tettem egy fizikai fényvédőt is, és erre jött a smink (cc krém/alapozó + púder) és nem vesztek össze. Nem tudom hogyan tudnak ilyen fényvédőt csinálni, hogy semmi fehérség + kényelmes viselni is.
Köszönöm🙂 be fogom én is szerezni ezt a fényvédőt, ígéretesen hangzik, mindennapi használatra smink alá ilyet keresek.
Rms Beauty vagy Ilia Beauty terméket használt valaki közületek? Elsősorban a krémes pír és bronzer érdekel. Rákattantam a témára, valamit be kell szereznem.
Ajánlásokat szívesen fogadok.
Rms bronzert jó ideje nezegetem Tinamuban.
Igazából a Jones Road Miracle Balm-ra várok, lesz EU forgalmazása, de azt nem írták mikor.
Nekem csak egy préselt mini highlighterem van, amit szeretek, bár nem sokszor került elő mostanában, mert én is a krémes pírekre és fényesítőkre vagyok rákattanva
Ilia szempillaspirálom van, atyám, minden spirált félredobtam.
Baromi érzékeny szemem van ugyebár, és majd’ minden spiráltól ömlenek a könnyeim, a Clinique spirálokat szerettem használni, és az Hourglass-ét.
DE amióta kipróbáltam az Ilia spirálját (szigorúan miniben), azóta szerelem van. Még mindig szokatlan, hogy nem gyullad be a szemem, úgyhogy CSODA számomra. Én a Sephora-ban vettem, de itt is van:
A bronzert kipróbáltam, elloptam a sminkestől egy próbára, gyönyörű, meg is fogadtam, hogy beszerzem a hideg tónusú palettájukat is a bronzerrel együtt, csak aztán valahogy elmaradt a vásárlás, mert még mindig a hideg, világos bronzereket vadászom.
Húha, ránézek, köszi.
Ma felfedeztem a Douglasban a Honest Beauty-t és a Cream Cheek Blusht már nézegettem a CultB-n, szóval ő lett az áldozat.
Van a Douglasban Honest Beauty? Zseniális, nekem ez a nap híre.
Én is kinéztem a krémes pirosítójukat. Amióta megvettem a Denona krémes duo pirosítóját, csak azt használom.
Ma került fel. Egyre jobb a Douglas. Rendeld meg, csak pár darab van.
Azt olvastam, hogy lila spiràlod van ès nem èrtettem
Nekem megvan már egy ideje és nagyon szeretem, szerintem szuper kis pirosító. Szépen lehet építeni és tartós is.
Jó drogériás vízálló vagy nem vízálló spirált keresek
Jelige: pandamacit a természetben, nem pedig a szemen szeretek
Szia, hogy vált be a Gucci bronzer?
Épp egy HIDEG tónusú, extrém VILÁGOS bronzert keresek (CT Filmstar and Bronze már a végét járja)
Amit legutóbb vettem, és nem vált be, az az Hourglass Nude Bronze Light-ja. Világos, ám sárgás rajtam, amit nem szeretek.