Ajánlást kérek!

Alumíniummentes dezodort tudtok ajánlani?

Már próbáltam néhányat, jelenleg is van háromféle, de a tavasz beköszöntével még kevésbé akar beválni… Kicsit mindegyik mellett kellemetlen szagom lesz (pedig rendesen tisztálkodom😀). Már arra is gondoltam, hogy lehet, hogy nem jön le rendesen az aznapi dezodor maradvány sima tusfürdővel, ezért már a Cerave SA gélt használom hónaljra.

Sokan esküsznek az Old Spice állatos vonalra, pl. mint ez:
https://kremmania.hu/kremek/old-spice-bearglove-izzadasgatlo-stift

4 Likes

Pusztító volt, rákvörösre marta az arcomat, én nem ajánlom senkinek!

1 Likes

Köszi a véleményt akkor maradok a jól bevált Missha szérumnál.

1 Likes

Én is ezt használom, szerintem a valaha volt legjobb deom. És nincs tőle pasi illatom, senki nem tette még szóvá.

6 Likes

Valóban nem pasis illatok. Kókusz, mandarin, meg egyéb gyümölcsök.

3 Likes

Én is az old spice dezodorokra esküszöm. A legjobb izzadásgátló, és sokan megdicsérték már nap végén az illatom, pedig semmi parfüm nem is volt rajtam.

8 Likes

Hú én is gondoltam már rá, hogy kipróbálom, mert Vichyből ha nem volt a zöld kupakos golyós akkor volt, hogy a férfiaknak szánt terméket hoztam haza. Amennyi parfümöt használok, azon biztos nem üt át az illata.
Az OldSpice- ra több ismerősöm is allergiás lett, lángvörös ekcémás jellegű kiütések jelentek meg használat után, így én nem mertem megvenni.
Irigy vagyok, hogy nektek működik, mert akinek beválik az meg csak jókat mond róla, nem lenne rossz 3200 / db helyett kb a 1000 Ft- ért deot venni.

Köszi lányok a tippeket. És akkor ezek alumíniummentesek?

1 Likes

Igen. :slight_smile:

2 Likes

+1.
Kb. 10 eve hasznalom (a farkasost), annyira bevalt, hogy azota eszembe se jutott lecserelni.

2 Likes

Ez èrdekes, èn aztàn mindenre allergiàs vagyok a nap alatt, de az Old Spice deoktòl semmi bajom. De akkor azèrt fogok rà figyelni.

Nekem a kedvenc c vitaminos krémem
:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Jó akkor ha átlagolom a két véleményt még mindig nem veszem meg :grinning:
Rendelek a Missha mellé még a Vichy ampullákból éjszakára és akkor jó is lesz a rutinom.
Helia D szalonban járt már valaki?
Nagyon szimpatikus kezeléseik vannak, már szemezek velük. A Bolváryba vagy a Harangvölgyibe mentem eddig a saját kozmetikusom mellett ha valami extrára vágytam.

Sziasztok!

Színtelen fedőlakkot keresek: jó lenne ha tartós lenne és gyorsan száradna, valamint minél fényesebb, annál jobb.
Ár mindegy, a lényeg, hogy jól teljesítsen. (Bár az alsó kategóriát inkább kihagynám, az ezer forintos lakkok teljesen tönkretették a körmeim annak idején.)
Kinek mi vált be?

Alsó kategória , többet is elhasználtam belőle az a MissSporty golyócska , mindent tud amit írtál én szeretem DM- ben szoktam venni.
Közép kategória a Pupa az is jó volt, az ecsete különösen jól használható, márkaboltban vettem itthon és Olaszországban is.
Most Rimmel van, ezt annyira nem ajánlom, mert nagyon lassan szárad , igaz, hogy csak a lábujjamra kell, de ennél azért többet vártam, tavalyi balatoni fodrászkellékes szerzemény, alig várom, hogy elfogyjon.

1 Likes

Köszönöm szépen, megnézem őket! :heart:

Nekem ez az állandó fedőlakkom, nagyon szeretem. Nagyon szép fényesre szárad, tartós a lakkozás (nekem másfél hétig bírja kb) ,illetve viszonylag gyorsan szárad. :slight_smile:

https://kremmania.hu/kremek/sally-hansen-big-shiny-top-coat

2 Likes

Köszönöm szépen, ahogy elnézem, mások is elégedettek vele! Ki fogom próbálni. :blush:

1 Likes

Sally Hansen Insta Dri vagy Seche Vite Dry Fast Top Coat vált be, az előbbi most a szívem csücske.

1 Likes