Ajánlást kérek!

Nem vagyok egy fotogen ember, utoljara a szemelyimhez keszult ilyen kep, az mar regen volt. Az a kep is eleg gaz lett.

Engem a The Ordinary Azelaic acid teljesen lemattit, de en csak estere kenem fel neha.

Nyaron idonkent az Essence Oil control paper volt nalam. Olcso, atmenetileg felszivja a felesleges olajat.

1 Likes

Nos, sajnos én se vagyok fotogén, borzasztó nehéz volt az önéletrajzba fotót készíteni. Mintha plusz karikák nőttek volna a szemem alá, a bőröm rózsás tónusú lett (wtf kategória), csoda, hogy plusz fejem nem nőtt.:smiley:

3 Likes

Pontosan ezt akartam én is írni :slightly_smiling_face:

Melyik kommentre gondolsz? Remélem, nem arra, amiben az előnyteken fotózás gyönyöreit ecsetelem.:joy:

Jaj nem :smile: Amiben azt írtad, hogy sok korrektor és kevés fókusz a szemre!

2 Likes

Szerintem érdemes erősebb sminket feltenni mint az átlag. Csak néhány alkalommal készült fotós által készített kép rólam. Hiába sminkeltem úgy, ahogy átlagosan szoktam, iszonyatosan sápadtnak és “laposnak” tűnt az arcom. Egy természetes pirosító és az ajkaid színénél kicsit erősebb színű rúzs szerintem jól néz ki a fotókon is.

5 Likes

Jelentem megmaradtam, és reggelre elég szépen helyre is jött. Ténylegesen azt hittem, hogy kész vége, a látásom szép fokozatosan, de rohamos tempóban beadja a kulcsot, a munkahelyemen már megértem tagadni, hogy nem rendesen látok. Tegnap nem használtam semmilyen sminket, ezért tetőződött szerintem, viszont késő délutánra már ténylegesen minden összefolyt, a szemkörnyékem megdagadt, kipirosodott. Valószínű egyéni érzékenységről van szó, mert a párom is ugyanezt a szemkrémet használja, és neki az ég adta világon semmi gondot nem okozott. Nekem sajnálatos módon már több Helia-D okozott problémát, csak nem ekkorát. Enyhe szemcseppet viszont még azért használom.

4 Likes

Én sem vagyok fotogén, sőt, pontosan az ellentéte anti fotogének közül a világbajnok győztes. Aki látott már rólam fényképet (ritka nagyon) és élőben is ismer, kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy élőben teljesen más, sokkal jobb, ne erőltessem a képeket. Az én igazolvány képeim, a nemzetközi körözési terror lista élén lennének.
Én is a szép bőr, korrektorozás, és szolidabb szem mellett voksolok.

5 Likes

Ez nagyon félelmetes… nem kellene ezt jelezni a márkának? Nem arra gondolok, hogy borítsd rájuk az asztalt, csak egy ilyen mellékhatás, ami ennyire negatív hatással van az egészségre, talán jobb, ha a tudomásukra jut.

Lennél olyan kedves és linkelnél majd be egy ilyen videot? Utána már könnyebben megtalálom a többit is… Köszi! :blush:

Visszapörgettem az utóbbi hozzászólásokat, de nem tudtam rájönni… szóval bocsi, milyen videóról volt szó?

Ezt írtad:

Tudom, nagy segítség, de ázsiai videókat érdemes lehet nézni, kb. nulla szabad szemhéjjal is nagyon szép, nyitott tekintetet tudnak varázsolni.
A highlighter (vagy a fehér szemhéjpúder) szerintem jó dolog, képes optikailag nagyítani - a szemöldökcsont alá felvíve - a szemet, és a belső szemzugba is szoktam tenni. Nekem is kicsi szemem van, ráadásul aszimmetrikusak.

1 Likes

Okés, amint lesz időm, túrom a Youtube-ot!

1 Likes

Nem kell kapkodnod semmiképp! Nekem akár napok múlva is bőven ráér!

Ázsiai szemsmink pl. https://www.youtube.com/watch?v=skZ-nUB_b00

1 Likes

Ez még jó vidi rejtett szemhéjra, hogyan ne, és hogyan igen: https://www.youtube.com/watch?v=5FFgApDnyp0

1 Likes

Már korábban is akartam írni, hogy szívesen adok egy kis mintát a by Terry újabb színezett változatú hyaluronos porpúderéből, ha érdekel, a Fair és Natural színekben van meg: https://www.lookfantastic.com/by-terry-hyaluronic-tinted-hydra-powder-10g-various-shades/12262426.html
Itt 20%-al kedvezőbben is meg lehet venni, és van az eredeti fehér változatból is,ez mattításban nekem egészen jó volt.

2 Likes

Az jutott eszembe, hogy mielőtt újra felviszed délután a púdert, fel szoktad itatni a faggyút? Én napközben többször is felitatom, úgy vettem észre, jobban mutat rajta minden, ha nem a faggyúval keveredik össze. (A felitatáshoz egy papír zsebkendőt rétegeire szedek és egy réteget a tenyeremmel erőteljesen rányomok a kritikus területre, többször ismétlem.)

3 Likes

Nálam a Kat Von D Lock-it púder egészen szépen jeleskedik ebben a témában. Nem ad annyira szép bőrképet, mint a Hourglass (bár olyat szerintem semmi más nem ad), de elég szép, és tényleg észrevettem már, hogy később zsírosodik vele a bőröm. Na azért az egész naptól messze van.
A JSC porpúderem még nem bontottam ki, arról nem tudok beszámolni.

Ezt a Clearface mattító lapot viszont nagyon ajánlom, ez a legjobb, amit próbáltam!

2 Likes

Köszönöm szépen!

1 Likes