Persze, megmondom, nem az a kérdés, hanem hogy ti mit kérnétek
jaaaa…
Köszönöm!!
Melyik avokado vajat hasznalod?
Még régebben egy ismerősöm mondta, hogy az arcunk, ha krémezésről van szó akkor a hajvonalunktól a mellbimbónkig tart ezt az elvet követve krémezek+ napi 2x testápoló.
Az arckrém maradékot a kézfejemre is mindig felkenem.
A lézert ajánlom még nagyon jó eredményeket lehet elérni vele, de ha nagyon nagy a baj akkor már csinálnak hyaluronos töltést is dekoltázsba.
Nincs mit, remélem használni fog a Natúrpolc vaját használom, szimplán csak azért, mert papírdobozban van műanyag helyett. A Herbaházban szoktam venni. Közben viszont eszembe jutott, hogy a korona alatt felszaladt rám kb. 8 kiló (ami különösebben nem zavar, mostanában kezdem érezni, hogy inkább leadnám, ha lehet, szóval majd próbálkozom). Nem tudom, hogy ennek lehet-e köze a csíkok megszűnéséhez… valószínűleg nem, mert a méretnövekedés-csökkenés ugyanúgy megvan, szóval szerintem az avokádónak tudható be a változás
És ne haragudj, hogy ilyen későn válaszolok, csak eléggé el vagyok havazva mostanában
milyen igaz… eddig csak a nyakamra kentem az arckrémet, de mindig is éreztem, hogy itt nem kéne megállnia a dolognak… viszont a kézfejemre én is felkenem a maradékot. Az mindig olyan luxusérzés, ha mondjuk egy drágább arckrémmel (ami nálam ritkán fordul elő) jó sokáig masszírozom a kezem de bármilyen arckrémmel hasonló a helyzet és szerintem látszik is a különbség a kezemen.
Dehogy haragszom, köszönöm szépen!
Azt hiszem, rám férne egy szem alatti gélmaszk. Ti milyeneket használtatok? Melyik csökkentette leginkább a puffadást?
Volt pár koffeines kencém, azok semmit sem értek, sőt, durvává, ráncossá tették a finom bőrt.
Lányok van valakinek ezzel tapasztalata?
Ahogy elnézem ez lehet a Japán Meteorites?
https://kremmania.hu/kremek/shiseido-7-lights-powder-illuminator
Tapasztalt bőrápolási rutinozók! Ki milyen retinolos szérumot ajánlana? A TO emulziót nézegetem, mert a squalane-osnak elriaszt az olajossága.
Első körben nagy összeget nem költenék rá.
Tudom, sok topikban előjött, de nehéz összegereblyéznem az infókat.
Köszönöm szépen
TO emulzio kényelmes retinol. De a G&G úgyszintén.
+1 szavazat a TO emulzióra.
Ha vízhiányos, száraz a bőröd a G&G is jó lehet az 5-ös retinal, tehát ez is +1.
Ha most kezded a retinolozást, akkor talán a TO emulziót elsőnek, mintha gyengébb lenne emlékeim szerint. Amúgy mindkét formula a gyengédek közé tartozik.
Szia, nekem szárazabb bőröm van és tavaly több üveg squalane-os TO retinolt elhasználtam, imádtam. Most ősszel viszont az A-game erősebb verziójával indítottam ősszel, ez is jó. Megkockáztatom, hogy a TO-tól szebb volt a bőröm viszont.
Én is ezt tapasztaltam, sajnos a A-game szárított, szóval max. nyáron tudom használni, de a TO emulsiontól másnap reggel mindig olyan összeszedett az arcom. Az állagát nagyon szeretem és tényleg hatásos.
A TO emulziónak van esetleg valamilyen illata ( nem hozzáadott illatanyagra gondolok)? TO termékkel már jártam úgy, hogy volt valamilyen mellékillata, ami miatt nem tudtam elhasználni.
Én a TO emulzióval kezdtem, szerintem jó választás. Azóta a G&G-t használom, szeretem, a gyengébb verzió jó lehet kezdésnek is. Nem tudom, mennyire zsíros a bőröd, én retinolfélék melé mindig hidratálok, így nem érzem a szárító hatást (T-vonalban zsírosodik az arcom).
Köszönöm szépen mindenkinek
Szerintem az emulzióval teszek egy próbát. Aztán lehet hogy váltok majd a GG a-game10re esetleg.
Egyébként elég macera a bőröm, mert nagyon olajos tud lenni, de alatta borzalmasan hámlik.
Koreai olajos lemosó ajánlást szeretnék kérni. Előny, ha van egy pici, kellemes illata (nem nekem lesz…)
A Missha Blackhead volt használatban, de nyilván nem kapható…
Sminket nem kell lehozza, inkább a könnyed állag, és a jó illat a lényeg.
Emlékeim szerint van egy kis műanyag szaga, de nem vészes, mire felkened nem érzed. Bevallom ezt már régen használtam, nem annyira emlékszem. Erős jellegzetes illata vagy szaga nincs.