Sok por van még benne? Nekem sikerült úgy visszatuszkolni port ilyen lyukakon, hogy a tégelyt kocogtattam és akkor visszament a lyukakon. Ez macerás, csak kis mennyiséggel van értelme.
https://webshop.cosmio.hu/csomagoloanyagok/212-muanyag-szorodoboz.html
Esetleg egy ilyenbe áttölteni?
Amíg nincs benne tudsz variálni a lyukakkal, leragasztani belőlük stb.
Itt van mini dobozka is
Igen, elég sok van benne
Ó, eszembe se jutott, hogy ilyesmik létezhetnek. De aranyosak! Köszi!
Szívesen
Feszíts rá egy harisnyát, az meggátolja a szanaszét szóródást
Nem is mondasz hülyeséget
Szoktam én?
(Igen. De nem most!)
Bocs, úgy értettem, hogy nagyon jó ötlet és ki fogom próbálni
És valóban nem szoktál dőreségeket írni
Tudom csak viccelni próbáltam azt hiszem.
Átjött
Milyen ajándékot kérnétek kollégáktól 9000 ft értékben? (úgy működik a szülinapi ajándékozás, hogy lehet célozni mit szeretnénk.)
@Bianka , de jó , így sokkal jobban van értelme az ajándékozásnak. Most hülyén hangzik, de lehet mindenkinek össze kellene állítania egy kis listát, ahonnan az ajándékozó könnyen tudna választani valamit, így te is és az ajándékozó is örültök, semmi haszontalan ajándék nem lesz.
A másik gondolatom, hogy weboldal megmutatásával stb lehet célozni pl: páromnak elküldtem a bodyshop oldalát, hogy innen barmivel megajándékozhatsz karácsonyra, illetve mutatok majd neki konyveket, aztán abból választ valamit ajándékba :D. Vagy sminkkel, kozmetikumokkal bármivel lehet ezt játszani. Csak az most nekem elég van, meg úgy is veszek magamnak :D.
Közben rájöttem, hogy nem is erre vonatkozott a kérdés :D. Én jelen pillanatban könyvet kérnék, illatos gyertyát, szép füzetet stb apróságokat, amit szeretsz/gyűjtesz stb. Vagy olyan márka kozmetikumjaiból kérnék, amelyet szeretek. Sminket szerintem nehéz ajándékozni. Szóval ha van hobbid, arra is lehet célozgatni. Vagy kedvenc sorozatos ajándéktárgy, pl:most a Friends sorozat éve van, rengeteg ajándéktárgyat készítenek belőle. Ha valaki mondjuk meglepne pl: Egy La Casa de Papel vagy bármilyen sorozatos polóval stb, amit szeretek annak nagyon örülnék :D. De lehet hogy csak én vagyok ilyen, mert fiatal vagyok :D, és szerintetek tök béna dolog ilyen pólóban/pulcsiban lenni :D.
Sziasztok, barátnőm dekoltazsa elegge megtöredezett. Tudtok e rá vmi tutit? Én hámlasztót, c vitamint, retinolt, kremezest javasoltam. Van bevalt tuti termeketek esetleg? Köszi szépen előre is!
Én is csak ezt tudnám javasolni, amit te is.
Ilyenkor emlékeztetem magam, hogy mennyire fontos lenne erre a területre is külön odafigyelni.
Háton alvás akkor nem gyűrődik.
Köszönöm Csajok!
Hason alszok én is sajnos, viszont nagyon figyelek a dekoltázsomra. Kenem mindennel, amit arcra is kenek, vastagon. Arcomhoz hasonlóan vastagon fenyvédőzöm is. Sok folyadékot fogyasztok. Nagyon nekem sincs mas tippem… Köszönöm azért!
Szia, én kicsit más jellegű problémára használom,de szerintem a natúr vajak/olajak is segíthetnek. Szóval, nekem minden hónapban elég sokat nő, aztán csökken a mellméretem (szerintem legalábbis) és már nagyon fiatalon is emiatt gyakran csíkos volt… kb egy éve kezdtem avokádóvajjal krémezni és nem látok csíkokat persze lehet, hogy sok más kence is használ,de ez nekem bevált, úgyhogy maradok ennél, természetes és olcsó. Lehet, hogy dekoltázsra is jó, talán csak nagyon zsíros bőr esetében nem.
Ezen kívül lehet, hogy a melltartó is sokat számít. Ha sima bralette vagy sportmelltartó van rajtam, akkor oké, de ha olyan, ami kicsit összébbnyomja a melleket, akkor én is látok néha a dekoltázsomon függőleges csíkokat… (de ezen még segít az avokádóvaj vagy más kence). Szóval lehet, hogy az sem mindegy, hogy napi szinten milyen melltartót hord valaki.
Hívjanak fel egy random péntek reggel azzal, hogy nyugodtan visszaaludhatok, mert készítettek rólam egy életnagyságú karton másolatot, amit beültetnek a helyemre, ők pedig egyesítik erejüket és elvégzik aznap a munkámat. Majd jöjjön tőlük egy üzenet, hogy “nézd meg a postaládád”. A postaládában legyen egy oda-vissza vonatjegy egy szép és számomra érdekes helyre, egy szaunabelépő vagy bármi, aminek örülnék egy fotóval, amin a kartonpapír másolatom társaságában vigyorognak a kollégáim. De lehet, hogy ez egy kicsit elrugaszkodott
viccet félretéve, szerintem csak mondd meg feketén-fehéren, hogy “ezt és ezt szeretném”, akkor legalább azt is kapod és ők is örülnek, hogy örülsz neki