Köszi szépen a tippet.
Remélem hamar lemegy a dudor és nem kell tesztelned a módszert
Lehet, hogy már késő, de az azonnali jegelés nagyon hatásosan leviszi a púpot.
Tudom, de mire lehűlt a zselé, addigra megnőtt a púp. Semmilyen normális zacskós cucc nem volt a mélyhűtőben.
Nekem anno azt tanította nagyanyám, hogy a homlokra kell szorítani egy tiszta kést. (Gondolom nem kell feltétlen késnek lennie, jó a tortalapát is, csak nagy legyen, lapos és acél.) Talán egy próbát megérhet, bár őszinte leszek, homályos emlékeim vannak a módszer hatásosságáról
Hmm nekem is homályos emlékem van arról hogy le ment-e a fejemen lévő pup :D, mikor b 6 évesen neki mentem egy ablaknak. ráadásul nem tudtam miért közelít a keresztapám késsel, totál megijedtem kiskoromban :DD.
Tisztán emlékszem, 4 éves lehettem mikor bevertem a fejem az asztal sarkába, és amikor anyukám mondta hogy hoz egy kést, azt hittem, hogy le akarja vágni a puklit sosem felejtem el azt a pánikot ami átfutott rajtam
Köszi mindenkinek. Én is a kést hallottam gyerekkoromban. Valószínűleg a fém hidegsége meg a nyomás a lényeg. Kicsit már lejjebb ment a púp.
Tudtok ajánlani olyan szempillaspirált, mint a snapscara? Tehát hogy nem nehezíti el a szempillákat?
Illetve melyik szemhéjfesték palettát éri meg venni a colourpoptól? Melyik a kedvencetek tőlük?
A Colourpop paletták ár-érték arányban szerintem verhetetlenek. Nekem a Boudoir Noir és a That’s Taupe van meg, mindkettővel meg vagyok elégedve.
Nekem az essence I need a miracle spirál a kedvenc nem nehezít, nincs pókláb, de mégis hosszú pillákat csinál, van egy ezüst csomagolású maybellinem még, az kicsit nehezít de szeretem… Az avon super shock sem nehezít, viszont régen jobb volt, most nem csinál hosszú pillákat, de pl egy boltba leszaladós sminkhez megfelel
Szerintem a Maybelline High Sky spirál is ilyen, vékonyan fedi be a pillákat, már, ha lehet így fogalmazni.
Nekem pont ezért nem lett kedvenc, a drámai szempillákat kedvelem.
Colourpoptól én nagyon bírom a The Child palettát, ha szereted a zöldes színeket, akkor ez működhet. Illetve nekem nagy kedvencem a Stone Cold Fox, ami hideg tónusú természetsebb színeket tartalmaz. Nincs olyan túl sok hideg paletta a piacon szerintem, úgyhogy ezért is különleges számomra, mert nekem ezek jobban állnak, mint a meleg színek. De eddig bármilyen Colourpop szemfestéket próbáltam, nem csalódtam. Pigmentáltak, szépen eldolgozhatóak, és elég tartósak is. Plusz a szemhéjtusaikat is imádom
Van egy pár palettám nekem is tőlük: Going Coconuts, Making Mauves, Love birds, Elsa, és most a legújabb szerzeményem a Through my eyes (sajnos még nem tudtam kipróbálni). Mindegyiket szeretem, nem tudnék kedvencet választani.
Szerintem a Colourpop paletták minősége nagyjából egységes, így leginkább abban gondolkozz, neked milyen színösszeállítás tetszik, mit tudnál jól kihasználni.
Drogériás fedőlakk ajánlást kérek szépen
Essence BTGN (nem tudom, hogy kapható-e még, Müllerben nem szoktam járni, nyár elején pinkpandáról táraztam be), Moyra gyorsszárító, és ugyan nem drogériás, de Avon Mark fedőlakk. Én ezeket szoktam használni, mikor melyikhez tudok hozzájutni. Mindhárom gyorsan szárad, nekem ez a legfontosabb, hogy ne kelljen órákig eltartott kézzel ülni, alaplakktól és a színes lakk minőségétől, meg persze igénybevételtől függően nekem 5-7 napig tökéletes a manikűröm. (A múltkor mondjuk úgy jött ki a lépés, hogy nem tudtam körömlakk lemosóhoz jutni, úgyhogy 2,5 hetet volt a körmömön Catrice iconails + Avon fedőlakk kombó, és nem pattogott le, csak lenőtt )
Miss Sporty - ból többet is elhasználtam, múltkor nem volt és Rimmelt vettem az is nagyon jó.
Essence BTGN egész jó, több üveggel elhasználtam belőle, de ami nekem minden mást leköröz az a Sally Hansen Big shiny, pikk-pakk szárad és tartós, és az Essie All-in-one, dm-ben kapható, ez lassabban szárad, viszont extra tartós és egyben alaplakk is.
Nekem a Moyra Gyèmànt fedőlakk az ami mindent leköröz.
Lányok, most nem termékajánlást, hanem tárolási és használati trükk ötletet szeretnék kérni. Van egy porpúderem, ami a szokásos lyukacsos belső szűrős kiszerelésű, de akkora lyukai vannak, mint ide Lacháza. Olyan, mintha nem lenne rajta ez a lyukacsos cucc. Az állandó óvatoskodásból elegem van, a sok elveszített púder fáj, szóval: van valakinek ötlete mi a fenébe tegyem, hogy kezelhető legyen? Leragasztani nem lehet, mert képtelenség visszatuszkolni a port, már próbáltam.
Köszi!