Ajánlást kérek!

Szia!
Drogériás viszonylatban nem nagyon találtam olyat, ami bevált volna. Nekem az is lemegy a szemem alá, ami ötezer másik nőnek maga a tökély. Egyetlen egy szuper volt, a Lovely híres sárga spirálja, de az hosszabb távon tönkre vágta a pilláim, hullani kezdtek.
High end kategóriában amik nekem viszonylag jól üzemeltek:
Lancome Hypnose
Hypnose Drama
Idole (tök sima drogériás színvonalat hoz, semmi extra, de legalább nem pereg vagy kenődik)
Chanel Volume
Volume Revolution
Guerlain Mad Eyes (miután kicsit besűrűsödött)

1 Likes

Köszönöm, a Hypnose szokott jóárasítva szettben lenni , azzal fogom kezdeni és remélhetőleg zárni is a sort.

1 Likes

Nekem eddig a Maybelline Lash Sensational, a Bourjois Twist Up Volume (az arany kupakos), és a Lovely Vampire Lashes az etalon. Most egy Essence-t használok, a pontos neve nem jut eszembe, de ha hazaérek, megnézem, ezt is szeretem.
Igen, sportot űzök a jó, de olcsó spirálok hajkurászásából. Eddig egy Lancome Hypnose-t próbáltam, sajnos nagyon hisztis spirál volt, nem szerettem.
Általában 2 spirált szoktam használni, hogy elérjem a kívánt műszempilla hatást (az erős szemsmink és a mélyen ülő, mandulavágású szemek miatt muszáj).

3 Likes

Köszönöm szépen a segítséget nem bánnám , ha 10 ezer Ft alatt tudnék maradni , de a Hypnosera már régóta fáj a fogam :slight_smile: ha elfogy a Bourjois ( 2-3 hét kb) akkor mindenképp váltani akarok.
Lehet egy olyan kínzóeszközt is kellene még vennem , amivel göndöríteni lehet. Volt nekem , csak kidobtam mikor a szemhéjamat göndörítettem be vele és nem a szempillám, nagyon fájt :frowning:

2 Likes

Nekem a snapscara a kedvencem a Maybellintől, szintén kedvenc a Loreal bambi spirálja. A többi amit próbáltam meg sem közelítette ezeknek a szintjét. A lovelystől nekem is drasztikusan hullott a pillám.

1 Likes

Én most a Sky high vízálló verzióját használom és lerobbanthatatlan.

2 Likes

Nekem a L’oreal lash paradise es ennek extatic verzioja a drogerias legjobb.

1 Likes

Köszönöm szépen a válaszokat :slight_smile:

Nekem is sikerült már becsípnem a szemhéjam a nagy sietségben, senkinek nem kívánom ezt az élénkítő élményt.:stuck_out_tongue: De amúgy jó kis dolog, segít kicsit tovább “dimenzionálni” a pillákat.

2 Likes

Miután lelohadt a duzzanat és felitattam a könnyeket valóban nagyon szép volt :rofl:

2 Likes

Az, hogy a szépségért szenvedni kell, nem egy mondás, hanem egy átok. :rofl:

4 Likes

Nekem is a Snapscara vált be és a Sky High. Utóbbiból nekem a sima nem maszatolódik, a vízálló egy nagyon picit igen. A Snapscara egyáltalán nem maszatolódott még soha, pedig talán már hármat is elhasználtam, viszont a Sky High szebb pillákat csinál.

Pedig egyébként rajtam is maszatolódik minden…

2 Likes

Melyik essence? megnézted esetleg?

1 Likes

Én most ezt az Essence spirált használom. A vélemények alapján nem vettem volna meg, de random vettem le a polcról, és nem bántam meg. A húgom is kipróbálta párszor, meg volt vele elégedve, sőt legközelebb ezt veszi. Nem kenődik és nem potyog, és nagyon szép igéző tekintetet eredményez.

3 Likes

Ajándék áron van ahogy elnézem , vélemények alapján én sem szavaztam volna bizalmat neki.

The False Lashes.

1 Likes

Ó igen, arról rengeteg jó vélemény van KM-en, ki kellene próbálnom nekem is.

2 Likes

Ha mégse válna be, akkor se nagy veszteség.:slight_smile: Tuti, hogy újraveszem.

Szerintem a szempillagöndörítő tipikusan az az eszköz ami tök jónak tűnik míg meg nem veszed, aztán ha megvan meg mégsem nyúlsz hozzá (lásd: tapasztalatok :weary:)

Avon Unlimited Instant Lift. Nevetséges pénzért tényleg megemeli és szétválasztja a pillákat. Vagy ami még kellemes meglepetés volt, a Mayani spirálja. Valamilyen boxban volt, teljes árat biztos nem ér de így megérte.