Ajánlást kérek!

Alapvetően a folyékony is jó lenne. A Spice egy szép szín, de rajtam az már erős lenne, viszont a vanillat érdemes lenne meglesni élőben :thinking: hátha még akad valahol :blush:

Uuu, ez ránézésre pont jó lehet, köszönöm :heart_eyes: valamiért nem gondoltam, hogy tényleg tartósak

1 Likes

Pedig azok. Persze itt is igaz, hogy az élénkebb színek tartósabbak, mint a nude-ok, de én meg vagyok vele elégedve. Szépen kopik, inkább eltűnik, és abszolúte nem szárít. Nekem ez a “kenjünk valamit gyorsan, mert elmegy a busz” rúzsom. :smiley:

Lipfinity 180 Spiritual és 160 Iced! Évekig csak ezt használtam, szerintem verhetetlen ebben a kategóriában :smiling_face_with_three_hearts:

Meggyőztél, ez jól hangzik, föleg hogy nem szárít :heart_eyes:Hidegebb időben vállalhatatlanra szarád a szám magától is, előnyös ha nem ront a helyzeten :grinning:

1 Likes

Köszönöm, megnézem majd közelebbről😊

Nektek melyik a kedvenc zöld színű palettátok?

Lassan be kell szereznem egyet, olyat, amiben inkább kékes, mint sárgás zöldek vannak.

Melt smoke Sessions

1 Likes

Chanel bronzer témában esetleg jártas valaki? Nem a krémes változatra gondolok az megvan. Mennyire tartós,igaz most beruháztam egyre mert évek óta kívánságlistás volt nálam. Remélem nem bánom még.

Köszönöm :slight_smile: A jobb oldala épp nekem való :smile:

De nem tudom, hogy kaphatò- e még, azt hiszrm, limitàlt kiadàs.

1 Likes

Nekem egy règi bronzerem ès egy multicolor puderem van. A bronzer talàn picit krèmes , vagyis jobban tapad mint a sima pùder verziò. A multi-colour pùdert vilàgos bronzosìtòkènt használom, nekem elèg. A tartòssàghoz nem nagyon tudok vèlemènyt, több òràt biztosan tart, de èn pàr òra alatt minden bronzosítòt , pùdert letapogatok a fejemről, egyedül a pirosìtò ès szemfestèk marad sokàig az arcomon. :crazy_face:
20210808_232712 20210808_232726
Screenshot_20210809-103746_Chrome

3 Likes

Köszönöm az infót!

Nézegettem dupeokat, a pénztárcám száját csücsörítenem kell. :roll_eyes:
A colourpop egyik palettája tetszik legjobban:
https://kremmania.hu/kremek/colourpop-just-my-luck-pressed-powder-shadow-palette

Megérkezett, és tényleg nagyon jó minőségű paletta. Igaz, egyik szín sem az, amit kerestem, de örülök, hogy megvettem, mert jól ki tudom használni. Köszi az ajánlást. :slightly_smiling_face:

1 Likes

A lilás szürke nem is hasonlít? Sajnos a fotókon nem mindig élethűek a színek. Ne aggódj ha nagyon szeretnéd azt a színt akkor egyszer véletlenül ráakadsz amikor nem is számítasz rá.:slight_smile:

1 Likes

Pontosan melyikre gondoltál?_20210815_135115
(A harmadik szín nagyon szép szürkés rózsaszín, már rég kerestem ilyet.)

4 Likes

Szerintem arra gondoltam én is.

Annak nagyon örülök. :slightly_smiling_face:

Lányok kinek milyen szempillaspirál vált be?
Tavaly tavasz óta nincs fent műszempillám és kb. újra kellett tanulnom spirálozni… Előtte 10- en évig volt még a jó öreg tincsessel kezdtem :grinning:
Bourjois- t használok de ez napközben nekem hajlamos elmászni.( fekete - pink kupakkal)
Tudtok olyat mondani ami beton biztosan tart? Nézegettem a Hypnose meg az Eyes to kill alatt a véleményeket de kellene valami közvetlen megerősítés, hogy ha már kiadok 12 ezret akkor az jó is lesz.
Pilla korszak előtt ha jól emlékszem akkor a pink- zöld csomagolású Maybelline volt és szerény emlékeim szerint az sem volt rossz.

1 Likes