Alapvetően a folyékony is jó lenne. A Spice egy szép szín, de rajtam az már erős lenne, viszont a vanillat érdemes lenne meglesni élőben hátha még akad valahol
Uuu, ez ránézésre pont jó lehet, köszönöm valamiért nem gondoltam, hogy tényleg tartósak
Pedig azok. Persze itt is igaz, hogy az élénkebb színek tartósabbak, mint a nude-ok, de én meg vagyok vele elégedve. Szépen kopik, inkább eltűnik, és abszolúte nem szárít. Nekem ez a “kenjünk valamit gyorsan, mert elmegy a busz” rúzsom.
Lipfinity 180 Spiritual és 160 Iced! Évekig csak ezt használtam, szerintem verhetetlen ebben a kategóriában
Meggyőztél, ez jól hangzik, föleg hogy nem szárít Hidegebb időben vállalhatatlanra szarád a szám magától is, előnyös ha nem ront a helyzeten
Köszönöm, megnézem majd közelebbről😊
Nektek melyik a kedvenc zöld színű palettátok?
Lassan be kell szereznem egyet, olyat, amiben inkább kékes, mint sárgás zöldek vannak.
Melt smoke Sessions
Chanel bronzer témában esetleg jártas valaki? Nem a krémes változatra gondolok az megvan. Mennyire tartós,igaz most beruháztam egyre mert évek óta kívánságlistás volt nálam. Remélem nem bánom még.
Köszönöm A jobb oldala épp nekem való
De nem tudom, hogy kaphatò- e még, azt hiszrm, limitàlt kiadàs.
Nekem egy règi bronzerem ès egy multicolor puderem van. A bronzer talàn picit krèmes , vagyis jobban tapad mint a sima pùder verziò. A multi-colour pùdert vilàgos bronzosìtòkènt használom, nekem elèg. A tartòssàghoz nem nagyon tudok vèlemènyt, több òràt biztosan tart, de èn pàr òra alatt minden bronzosítòt , pùdert letapogatok a fejemről, egyedül a pirosìtò ès szemfestèk marad sokàig az arcomon.
Köszönöm az infót!
Nézegettem dupeokat, a pénztárcám száját csücsörítenem kell.
A colourpop egyik palettája tetszik legjobban:
https://kremmania.hu/kremek/colourpop-just-my-luck-pressed-powder-shadow-palette
Megérkezett, és tényleg nagyon jó minőségű paletta. Igaz, egyik szín sem az, amit kerestem, de örülök, hogy megvettem, mert jól ki tudom használni. Köszi az ajánlást.
A lilás szürke nem is hasonlít? Sajnos a fotókon nem mindig élethűek a színek. Ne aggódj ha nagyon szeretnéd azt a színt akkor egyszer véletlenül ráakadsz amikor nem is számítasz rá.
Pontosan melyikre gondoltál?
(A harmadik szín nagyon szép szürkés rózsaszín, már rég kerestem ilyet.)
Szerintem arra gondoltam én is.
Annak nagyon örülök.
Lányok kinek milyen szempillaspirál vált be?
Tavaly tavasz óta nincs fent műszempillám és kb. újra kellett tanulnom spirálozni… Előtte 10- en évig volt még a jó öreg tincsessel kezdtem
Bourjois- t használok de ez napközben nekem hajlamos elmászni.( fekete - pink kupakkal)
Tudtok olyat mondani ami beton biztosan tart? Nézegettem a Hypnose meg az Eyes to kill alatt a véleményeket de kellene valami közvetlen megerősítés, hogy ha már kiadok 12 ezret akkor az jó is lesz.
Pilla korszak előtt ha jól emlékszem akkor a pink- zöld csomagolású Maybelline volt és szerény emlékeim szerint az sem volt rossz.