Ajánlást kérek!

A JSC spirált próbálta valaki?

Semleges, inkább icipicit hideg pirosba hajló, de élénk vörös szájkontúr ceruzát milyet ajánlanátok? Van Egy Nobea Valentine folyékony rúzsom, de a meglevő cerkáim túl “pinkesek” hozzá.

1 Likes

Én is magányos sportot űzök abból, hogy megtaláljam a tökéletes drogériás spirált. Sajnos eddig nem sikerült. :frowning:

Sky High rajtam nem bírja estig, sem a szelet, sem a meleget nem szereti rajtam, a vízállót pedig képtelen vagyok lemosni. Pedig nagy reményeket fűztem hozzá.
Nars Climax és Climax Extreme hatalmas kedvenc, de nem tudom könnyen beszerezni, így a drogériából a Lash Paradise spirált szoktam venni, ha épp nem kísérletezgetek.

2 Likes

Ó, én minden alkalommal használom, amióta megvan. Akkor én vagyok a kivétel. :upside_down_face:

Akkor te ügyes vagy, és/vagy olyan szemhéjjal amilyenhez ezeket tervezték :wink:

A második. :wink:
Lelógó szemhéjam van sajnos, mar be van tervezve egy szemhéjplasztika ősszel.

2 Likes

Hú, erről szívesen olvasnék. :sunglasses:

1 Likes

Családtagom nemrég esett túl rajta, ezért bátorodtam fel. :grin:

5 Likes

Ez engem is érdekelne:) múltkor rákérdeztem a klinikán ahova járok, azt mondta az adjunktus úr, hogy még nem időszerű ez a kezelés de az agyam hátsó szegletében már ott van, hogy majd meg kell csináltatnom.
Jó lenne élménybeszámolót olvasni róla :slight_smile:

7 Likes

Látom felpezsdült a fórum :wink:
És kihez mész?

1 Likes

A Jouer-t használ valaki? Minőségben hova tennétek? Mondjuk Bobbi, Nars, Hourglass tengelyen? Köszi.

Még nem tudom, családtagom az Astethica-ban volt.

1 Likes

Én egy pirosítót használok csak tőlük, ezt:

https://www.cultbeauty.co.uk/jouer-cosmetics-blush-bouquets.html

Nagyon tartós, szép termék, egész nap fennmarad, szerintem abszolút a Bobbi-Nars vonalat képviseli a márka.

2 Likes

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni alapozó ügyben. Nem tudom, hogy másnak is van-e ilyen problémája és megoldása rá, de hátha :slight_smile: Szóval alapvetően eléggé száraz tud lenni az arcbőröm, kisebb hámlásokkal, de ezt megfelelő bőrápolókkal sikerült kb megoldanom. Ha csak hidratálót és fényvédőt használok, akkor szép a bőröm. Viszont mostanában, ha erre alapozót kenek fel, akkor azt nem tudom szépen megtenni. Próbálkoztam többféle alapozóval, jobban aláhidratálva, argánolajjal keverve, stb, de olyan mintha az alapozó megtalálná a nem létező kis bőrhámlásokat, és nem tudok egy szép és egyenletes végeredményt létrehozni.
Amilyen alapozókat próbáltam mostanság: Catrice true skin, Clinique even better serum foundation, Colourpop no filter foundation, Juvia’s place I am magic, l’oréal infallible 24h fresh wear (tán még ez az egyik legszebb), MAC Studio fix fluid (általában mindig ehhez térek vissza, mert ebből tudom a legtöbbet kihozni), de valahogy úgy érzem, h nem sikerül megtalálni a tökéletes alapozót. Amúgy mindig nedves beauty belndert használok felvitelhez, és próbálok minél kevesebb terméket felvinni.
Ismerős ez esetleg valakinek, és ha igen, akkor mivel sikerült megoldani? :slight_smile:

Köszi, ha írtok!

1 Likes

Néha én is tapasztalom ezt, bár nekem kombinált a bőröm, de nekem mindehhez társul az is - főleg télen -, hogy a vízhiánytól kipirosodik a bőröm, és néha felületi hámlást produkál.
Én is kínlódom az alapozókkal, szóval nem biztos, hogy én vagyok az, aki a megfelelő választ adja, de biztosan a bőrtípusodnak megfelelő alapozót használsz?
Ezek, amiket felsoroltál, nem épp száraz bőrre valók, a true skin is csak a nevében hydrating, a Studio Fix kifejezetten erős fedésű, az Infallible is.

3 Likes

Szerintem egy hidratáló primer segítene. Úgy tűnik a hidratálás nem elég, de egy primer tudna segíteni, hogy ne a “sima” bőrödön üljön az alapozó.

1 Likes

Nekem is ez volt az első tippem, mint @Mse -nek . Próbálj meg száraz bőrre való alapozókat! Hátha köztük van az igazi. :slight_smile:

1 Likes

https://kremmania.hu/kremek/shiseido-radiant-lifting-foundation

Néha nálam is jellemző amit írsz, főleg télen az orrom környékén, hámlasztással és hidratálással lehet jól kordában tartani a dolgot, a lényeg, hogy megszabadulj az elhalt hámsejtektől. A Shiseido alapozóját ajánlom, száraz bőrre tökéletes, én is ezt használom , csak simán kézzel viszem fel aláhidratált bőrre, gyönyörű fénye van, nem emeli ki a szárazabb részeket és egész nap tart. Közepes fedésű. Az ára húzós , cserébe sokáig tart, napi 1 pumpálásnyi adag fogy nálam.

amúgy simán lehet, h eddig mindig benéztem, mert a szárazság mellé pattanásos-mitesszeres is időnként (ez is egyre kevésbé szerencsére), és sose kifejezetten száraz bőrre való alapozókat kerestem, mert félek, h hamar átfényesedek (amit szoktam pár óra után, főleg nyáron), de akkor lehet, h tényleg ennyi :slight_smile: