A JSC spirált próbálta valaki?
Semleges, inkább icipicit hideg pirosba hajló, de élénk vörös szájkontúr ceruzát milyet ajánlanátok? Van Egy Nobea Valentine folyékony rúzsom, de a meglevő cerkáim túl “pinkesek” hozzá.
Én is magányos sportot űzök abból, hogy megtaláljam a tökéletes drogériás spirált. Sajnos eddig nem sikerült.
Sky High rajtam nem bírja estig, sem a szelet, sem a meleget nem szereti rajtam, a vízállót pedig képtelen vagyok lemosni. Pedig nagy reményeket fűztem hozzá.
Nars Climax és Climax Extreme hatalmas kedvenc, de nem tudom könnyen beszerezni, így a drogériából a Lash Paradise spirált szoktam venni, ha épp nem kísérletezgetek.
Ó, én minden alkalommal használom, amióta megvan. Akkor én vagyok a kivétel.
Akkor te ügyes vagy, és/vagy olyan szemhéjjal amilyenhez ezeket tervezték
A második.
Lelógó szemhéjam van sajnos, mar be van tervezve egy szemhéjplasztika ősszel.
Hú, erről szívesen olvasnék.
Családtagom nemrég esett túl rajta, ezért bátorodtam fel.
Ez engem is érdekelne:) múltkor rákérdeztem a klinikán ahova járok, azt mondta az adjunktus úr, hogy még nem időszerű ez a kezelés de az agyam hátsó szegletében már ott van, hogy majd meg kell csináltatnom.
Jó lenne élménybeszámolót olvasni róla
Látom felpezsdült a fórum
És kihez mész?
A Jouer-t használ valaki? Minőségben hova tennétek? Mondjuk Bobbi, Nars, Hourglass tengelyen? Köszi.
Még nem tudom, családtagom az Astethica-ban volt.
Én egy pirosítót használok csak tőlük, ezt:
https://www.cultbeauty.co.uk/jouer-cosmetics-blush-bouquets.html
Nagyon tartós, szép termék, egész nap fennmarad, szerintem abszolút a Bobbi-Nars vonalat képviseli a márka.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni alapozó ügyben. Nem tudom, hogy másnak is van-e ilyen problémája és megoldása rá, de hátha Szóval alapvetően eléggé száraz tud lenni az arcbőröm, kisebb hámlásokkal, de ezt megfelelő bőrápolókkal sikerült kb megoldanom. Ha csak hidratálót és fényvédőt használok, akkor szép a bőröm. Viszont mostanában, ha erre alapozót kenek fel, akkor azt nem tudom szépen megtenni. Próbálkoztam többféle alapozóval, jobban aláhidratálva, argánolajjal keverve, stb, de olyan mintha az alapozó megtalálná a nem létező kis bőrhámlásokat, és nem tudok egy szép és egyenletes végeredményt létrehozni.
Amilyen alapozókat próbáltam mostanság: Catrice true skin, Clinique even better serum foundation, Colourpop no filter foundation, Juvia’s place I am magic, l’oréal infallible 24h fresh wear (tán még ez az egyik legszebb), MAC Studio fix fluid (általában mindig ehhez térek vissza, mert ebből tudom a legtöbbet kihozni), de valahogy úgy érzem, h nem sikerül megtalálni a tökéletes alapozót. Amúgy mindig nedves beauty belndert használok felvitelhez, és próbálok minél kevesebb terméket felvinni.
Ismerős ez esetleg valakinek, és ha igen, akkor mivel sikerült megoldani?
Köszi, ha írtok!
Néha én is tapasztalom ezt, bár nekem kombinált a bőröm, de nekem mindehhez társul az is - főleg télen -, hogy a vízhiánytól kipirosodik a bőröm, és néha felületi hámlást produkál.
Én is kínlódom az alapozókkal, szóval nem biztos, hogy én vagyok az, aki a megfelelő választ adja, de biztosan a bőrtípusodnak megfelelő alapozót használsz?
Ezek, amiket felsoroltál, nem épp száraz bőrre valók, a true skin is csak a nevében hydrating, a Studio Fix kifejezetten erős fedésű, az Infallible is.
Szerintem egy hidratáló primer segítene. Úgy tűnik a hidratálás nem elég, de egy primer tudna segíteni, hogy ne a “sima” bőrödön üljön az alapozó.
Nekem is ez volt az első tippem, mint @Mse -nek . Próbálj meg száraz bőrre való alapozókat! Hátha köztük van az igazi.
https://kremmania.hu/kremek/shiseido-radiant-lifting-foundation
Néha nálam is jellemző amit írsz, főleg télen az orrom környékén, hámlasztással és hidratálással lehet jól kordában tartani a dolgot, a lényeg, hogy megszabadulj az elhalt hámsejtektől. A Shiseido alapozóját ajánlom, száraz bőrre tökéletes, én is ezt használom , csak simán kézzel viszem fel aláhidratált bőrre, gyönyörű fénye van, nem emeli ki a szárazabb részeket és egész nap tart. Közepes fedésű. Az ára húzós , cserébe sokáig tart, napi 1 pumpálásnyi adag fogy nálam.
amúgy simán lehet, h eddig mindig benéztem, mert a szárazság mellé pattanásos-mitesszeres is időnként (ez is egyre kevésbé szerencsére), és sose kifejezetten száraz bőrre való alapozókat kerestem, mert félek, h hamar átfényesedek (amit szoktam pár óra után, főleg nyáron), de akkor lehet, h tényleg ennyi