23 éves férfiak számára milyen arctisztítót,arcradirt és arcápolot, szemkörnyek ápolót ajánlotok?
Esetleg tudsz segíteni bőrtípus/bőrprobléna téren? Mi a keret?
Láttatlanban én a Geek& Gorgeous termékeket ajánlanám. A termékeik hatékonyak mindenféle fakszni nélkül (a férjemet ki lehetne zavarni a világból a színes-szagos arcápolókkal). Könnyen beszerezhetőek a drogériából és csődbe se visznek. Van egy rutinvarázsló is, ami segít kiválasztani a terméket: https://rutin.skinsmart.hu/
Hasonló megfontolásból jók lehetnek a The Ordinary, The Inkey List, Revox márkák termékei is.
A Sensainak van ez: Sensai TRANSLUCENT LOOSE POWDER Fényvisszaverő mattító púder online | DOUGLAS
Én ugyan fiatalabb vagyok (30 körül), de nagyon szeretem, ezer évee elég adag, kicsit a Laura Mercier-re emlékeztet (abból van egy mini kiszerelésűm ami még így is hatalmas adag, egy életre el vagyok látva most)
Én rendeltem, teljesen rendben volt.
Én is a Geek & Gorgeus-t ajánlanám, a drogériából simán beszerezhetők minőségi termékek:
Tudtok nekem ajánlani olyan arcpermetet, ami nem ragacsos, csak frissít?
A Liquid Hyratation azért elég rendesen ragad.
Uriage termálvizes arcpermet? Régen használtam, de úgy emlékszem, nem ragadt.
Én is az Uriage-ra szavazok. Nyaranta nagyon kellemes érzés és a sima arcbőrre fújva nagyon puha erzetet adott
Uh, köszi.
A G&G permet zseniális a panthenol miatt, a ragacsosságáért elnézem neki, de nappalra nem bírom az állagát.
https://shop.vintagebeauty.hu/vintage-beauty-gyogynovenyes-borapolo-permet-arcra-es-testre-669
Isteni illata van és nem ragad.
Az Uriage-ra pedig még egy szavazat!
Nekem ragad…ráadásul szárít is, ha a számra vagy a környékére megy. Olyan sebes tud lenni tőle az ajkam, hogy az fogalom és annyira szeretném egyébként, mert jó tudna lenni…
Még az obligát Fix+ jutott eszembe, de szörnyen köpköd a fúvókája, meg a Nyx Bare with Me, de az meg alkoholos.
A Liquid Hydration nekem is nagy szerelem. Kézzel bemasszírozva se működik rajtad?
Ha az ár és az illatanyag nem annyira számít.
Fantasztikus a fújókája, igazi ködöt készít. Hidratálni nem tud szerintem, de a frissítő funkciót ellátja.
Köszi az ajánlásokat!
@Amadea, a Liquid Hydration nagy kedvencem, iszonyatosan jól működik, csak elkövettem azt a hibát, hogy kipróbáltam az Omorovicza permetet (@umpalumpa, az tényleg a best, csak hát az ára…), és az annyira tökéletes, hogy keresem a dupe-ját. Esti rutinhoz a G&G imádás, reggel sajnálom áttörlésre használni.
A KAP permeten gondolkodtam, mert ugye az is panthenolos, de még nem volt hozzá szerencsém, ezért keresésben vagyok.
Ezek a permetek is felkeltették a figyelmem:
Van belőle uborkás, levendulás még.
Imádom a termálvizeket, ezért csekkolom az ajánlásaitokat.
Még ez jutott eszembe:
https://tinamu.hu/hu/termekek/deciem-niod/superoxide-dismutase-saccharide-mist
Ő sem a legolcsóbb, de 240 ml a szokásos 100-150 helyett. Egy egész flakonnal elhasználtam tavaly, és nem ragadt, abban biztos vagyok, viszont nagyon jól hidratált.
Sziasztok! Valaki esetleg tud olyan műanyag hajcsavarót ajánlani, aminek sima a felülete (mint a melegedős hajcsavaróknak szokott lenni)?
Sajnos csak olyat találok amin kis tüskék vannak, vagy tépőzáras, viszont mindkettőbe bele szokott akadni a hajam
Ilyesmi?
Ezen van lefogó is vagy miaszösz, nem kell hozzá csipesz. De a minőségéről fogalmam sincs.
A tüskésről kamaszkori -számomra- horror történetem van: . Fiatalabb barátnőm anyukája be akart vágòdni, és hullámos hajat varázsolni a tüskés kütyükkel a hosszù sűrű hajambòl. Hiába mondtam, hogy anyumnak is van , és az enyémbe beeragad, mint a bogáncs. Áàà dehogy ő majd tudja. Csajok, egyenként tépegette ki a hajamból , én meg zokogtam, a fájdalomtòl és hogy a " hajkoronám" felét kitépi. persze tùlélte a hajam és a hiùságom is. De valahányszor meglátom, ez a sztori ugrik be.