Hú köszi, megnézem én. Notino-n van és ingyenes most a szállítás is.
Számoljatok majd be mindenképp, ha kipróbáljátok
Mit pròbàltàl eddig ami narancsos volt? Milyen tònusù az arcod? Drogèriàs vagy high end màrkàkat keresel?
Amit sokan dìcsèrnek az a KatvonD ès az abh contour palettàk. A nix taupèròl èn is hallottam , hogy hideg szìnű. Ìgy kèp alapjàn a Drogèriàs termèkek is hideg barnànak tűnnek.
Az utóbbi 2 évben ezeket használtam. Bár a Bell paletta egész jó volt, egy idő után az sem tetszett az arcomon. Az Essence paletta az én arcomon inkább bronzosítónak tűnik.
Sajnos nem tudom, hogy milyen tónusú a bőröm, minden márkától a legvilágosabb alapozót, korrektort szoktam használni. (Pl. Fenty Beauty, Urban Decay, Nyx)
Néztem a KVD-t és az ABH-t is, de képeken azok is túl melegnek tűnnek.
Drogériás és high-end is szóba jöhet. A Nyx-et most lehet megrendelem, de a KVD-n is gondolkozom. Valakinek tapasztalata vele?
Nekem a The Balm Desert jut még eszembe (szintén a legvilágosabb alapozó kell).
Ugyanezen okból kerestem hideg tónusú palettákat.
Itteni tippek alapján vettem meg a NARS Vallarta matt bronzert, Charlotte Tilbury Filmstar kontúr palettát.
Illetve Gucci bronzer 1-es árnyalat és Kevyn Aucoin bronzer Sunrise ligth árnyalat.
Az életben nem fogynak el, de ha újra vásárlás mellett kellene dönteni a CT Filmstart és a KA Sunrise -t választanám. A CT a leghűvösebb (de még mindig nem mondanám nagyon hidegnek) viszont a KA a legszebb árnyalat, azt újra is fogom venni (mert sérülten érkezett, és màr a fele sincs meg)
A netes képek alapján nem könnyű a választás, az tuti.
A CT Filmstarnak van egy dupe-ja, Notino-n van is.
Nekem is hasonlo a problemam. A sminktermekek nagyresze tul meleg arnyalatu a boromhoz.
Konturozasra ezt vettem meg nemreg, eloben sokkal semlegesebb az arnyalat, mar-mar szurke.
Egy lehelletnyi ebbol, aztan felviszem a bronzositot is a helyere, amit picit lesatirozok a csontositora is. A ketto egyutt szerintem eleg szepen mutat. A bronzosito epp annyi eletet visz a szurkesegbe, amennyi kell.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az ajánlásokat.
Én -Tilburyn kívül a Trend it up-ot mondanám, itt vannak a swatchok.
Nem tudom, kapható-e még.
Egyébként én pont az Essence palettát akartam megvenni, hidegnek tűnt.
Nekem is valami hidegebb árnyalatú bronzosító kéne…
Nekem is minden bronzosító túl meleg volt, végül kikötöttem a Physicians Formula Butter Blush-ból a Plum Rose árnyalatnál.
Elvileg pirosító lenne, de olyan hideg árnyalatú, hogy nekem ez lett a tökéletes bronzer. Most fogyasztom a harmadik darabot és mindenki dícséri, hogy milyen természetes rajtam.
Ismeri vagy pròbàlta esetleg vki?
Sziasztok! Sikerült ma egy óvatlan pillanatban leszednem szemöldök trimellővel a szemöldököm egy részét (nagyon ügyes vagyok), ideiglenesen megoldottam fekete szemceruzával (nem rossz, de azért jujj :D) persze végig kellett vele menni az egész szemöldökömön. De mindenképp inkább valami barna szemöldök terméket szeretnék. Ami jól fog, de mégis természetes, könnyű vele szemöldököt rajzolni. Szerintem több félét is veszek holnap, mert még se mehetek a tesóm ballagására hiányos szemöldökkel :D.
Ilyen vészhelyzetben mindenképpen ajánlanám, hogy vedd elő az összes meglévő szürke és barna szemhéjpúderedet, és próbáld fel szemöldökként azokat, amiket odaillő árnyalat akkor érzel. Biztos lesz olyan, amit ki tudsz zárni, és esetleg pár árnyalat amit jónak találsz, ez megkönnyítheti a holnapi bevásárlást.
Konturozos ,hideg barna a the balm bahama mamaja, halvanyabb bőrre a CT filmstar hibatlan, de nekem epitve is megallja a helyet, illetve a Smashbox calicontour palettajaban is szuper a hidegbarna, ha meg esetleg varsz tippet erre a temara;-)
Sziasztok Lányok!
Akinek megvan a Catrice új Clean ID palettája annak hogy vált be? Mennyire tartós,pigmentált stb.?
A bronzerről is érdekelne vélemény.
Szerintem @Anheszenamon-nak megvan a paletta.
Megtaláltam:
Vele beszélgettünk erről .