Természetesen nem kell ennyi az ecsetekből, azért fotózom le a készletet, hogy érzékeltessem, milyen nüansznyi különbségek tudnak számítani, hogy az ember élvezze ezt a folyamatot és talán a fejek közti különbségek is látszanak.
Ami kell még, az a sima szhéjpúder ecset, amivel feltapogatjuk a színeket, nekem ebből a típusból a hosszúkás fejűek a kedvenceim. Lila nyelű Bősz 8-as, ebből jól jönne még pár darab.
MAC 217S, ez igazán imádat tárgya, pont éppen elég tömött, pont jó az alakja, a külső v-be is jó és a mozgó részre is, akárcsak a Zoeva 235.
Ceruzaecset: külső v megrajzolása, belső szemzugba fényes szín fekvitele, alsó pillatőben való satírozás, mélyítővonalba való koncentrált felvitel, igazi multifunkciós darab. Nekem az Essence kerekebb fejű darabja a kedvencem. Mellette összehasonlításként a Sigma E30.
Smudger ecset: nekem csak ezt viseli el az alsó pillatőben a szemem, de másnak lehet, hogy nélkülözhető.(Zoeva 226 és Ebelin filléres darabja.)
Jobbról a két szélső Zoeva 238: szintén nem alapfontosságúak, de én nagyon szeretem őket, a belső szemzugba szoktam felvinni egy pötty világos, fényes festéket.
Ha nem vágysz nagy készletre, csak még ismerkedsz velük, elégy egy nagy blender ecset (ez már megvan neked, a Sigma E40), egy kisebb fejű blender, egy sima szemhéjecset (ez is van neked, a másik Sigma), és egy ceruzaecset.
Ha nem szeretnél naponta ecsetet mosni, akkor jöhet ezekből plusz egy váltásnak.
Ha szeretnél belecsapni a lecsóba, akkor nincs olyan, hogy túl kevés ecset, mindegyik mást tud adni. Ez esetben jöhet egy szép kis készlet.
Remélem, tudtam segíteni.