Dec. 16-20.
Szállodai pipereszappan, testradír, gyerekeknek szánt tusfürdőhab, gyertya, testpermet
Rituals 21. ablak: testápoló hab, ami olajjá alakul a bőrön. Erre nagyon kíváncsi leszek, főleg, hogy mint kiderült, a Rituals of Mehr régen a Happy Buddha nevű illat volt, ami nekem az egyik kedvencem.
Dec. 21.
Ritual of Sakura testápoló. Ebből a családból volt már kézkrémem és isteni az illata.
Rituals 22. ablak: még egy testpermet. Na én ezektől bevallom nem vagyok elájulva, ehelyett szívesebben láttam volna mondjuk egy sminkterméket vagy tusfürdőhabot.
Hát igen, ez a permet talán nyáron lesz jó, ahogy magamra spriccelem, de parfüm helyett nem lehet használni, mert annyira meg nem tartós. Illatos víz.
Dec. 22.
@zalla : Hát, megőrülök, mennyi minden van ebben a kalendáriumban Neked! Rendelhető még vajon? Nekem is kell(ene) ilyen
Rituals 23. ablak: az egyik kedvenc illatomban egy nagyobb méretű testápoló.
Dec. 23. Illatpálcák
Nekem még nem volt ilyenem. Csak bele kell tenni a pálcákat és kész?
Elvileg, ha van folyadék a flakonocskában, akkor egy idő után illatozni fog. A pálcák mennyiségével szabályozhatod az illat intenzitását.
De ha kiveszek a pálcák közül, akkor jobban szellőzne a lötyi, és azt gondolnám, hogy úgy jobban párolog. Majd kísérletezek, köszi Az van ráírva, hogy hónapokig kellene tartania.
@Vicus
Hátööö…, akkor benne hagynám mindet, hogy ne maradjon lyuk a nyílás és a pálcák között?
Dec. 24. Rêve de Hanami EDP miniparfüm. Nagyon jó illata van. Utolsó négy nap ajándékai tetszettek a legjobban
Rituals 24. ablak: teljes kiszerelésű kézkrém. Összességében nem bántam meg, hogy megvettem a naptárat, de jövőre szerintem vagy egy Essie-re, vagy egy Kushmi teásra fogok beruházni.
Ezek a kis házikók honnan lettek rendelve?Anyira hangulatos.
Rituals Mármint maga az adventi kalendárium néz ki így.
- nap:
Youth To The People Kale + Green Tea Spinach Vitamins Superfood Cleanser (59 ml - 12 font)
Hivatalosan gyengéd lemosó, bár ezzel nem mindenki ért egyet. Kíváncsi vagyok rá, de most éppen két lemosót is tesztelek, így vár a sorára.
Megvenném teljes áron? Egyelőre nem.
- nap:
Algenist GENIUS Collagen Calming Relief (40ml - 55 font)
Leírás alapján az az Algenist Cicaplastja. Nyugtatja a bőrt, és hidratál. Biztos el fogom használni, télen tökéletes darab.
Megvenném teljes áron? Nem. Féláron? Igen.
- nap:
Charlotte Tilbury Eyes To Mesmerise - Amber Gold (7ml - 22 font)
Krémes szemhéjpúder, óarany színben.
Megvenném teljes áron? Nem.
A poszt írása után kipróbáltam a terméket, és meglepően jól működik. Az olivás bőrömön nagyon jól néz ki (bár nem túlzottan feltűnő), és a zsíros szemhéjamon sem állt össze, pedig nem használtam alá szemhéjbázist. Szóval lehet inkább a megvenném kategóriába teszem át.
- nap:
ESPA Modern Alchemy The Grounding Crystals (55g - kb. 10,7 font)
Fürdősó.
- nap (erről nincs kép)
Bella Freud Loving Candle (Tuberose & Sandalwood) (190g - 50 font)
Illatgyertya.
Egy kis összefoglaló vélemény a Cult Beauty Adventi Kalendáriumával kapcsolatban:
Alapvetően egy drága, de jó ár-érték arányú adventi kalendárium. Elég változatos a termék felhozatal: a kis indie márkáktól a nagynevű brandekig minden megtalálható benne. Elsősorban a bőrápolási termékek (ezen belül a hidratáló szérumok) dominálnak, de sok smink termék is megtalálható a kevés test- és hajápoló mellett.
A kiszerelések jók, sok a teljes méret, és a kis utazó méretek is kiadósak.
Kinek ajánlom?
Azt gondolom jó vétel kísérletező kedvű krémmániásoknak. Vagy bárkinek, aki szeretne kicsit extrább ajándékokkal elhalmozni a szeretteit.
Kinek nem ajánlom?
A feketeöves tudatos bőrápolóknak (idegbajt fognak kapni a túlárazott nem bizonyított hatású szérumoktól), és a kísérletező sminkmániásoknak (alap, netrális színvilágú termékek miatt).
Számomra megérte-e?
Igen is meg nem is. Mivel egy ideje nem vettem új dolgokat, így feltöltöttem a készleteimet (lemosó, arckrém, tus, szempillaspirál), közben új márkákat ismertem meg. Viszont hozzám került egy halom hidratáló és ragyogást fokozó szérum amivel nem tudok mit kezdeni.
Pénzügyileg viszont egyértelműen jó döntés volt: 12 terméket vennék meg magammtól is.
Glow Recipe toner (14), Live Tinted Hueglow (32), Sweed Mascara (22), Sunday Riley Autocorrect (60), Summer Fridays Coud Dew Gel Cream (39), TO Niacinamide+Zinc (5), Molton Brown tusfürdő (7), It Cosmetics ecset (30), Medik8 (16), The Inkey List Tranexamic Acid szérum (15), Youth To The People 12), Westman Atelier Eye Pod (28)=280 font.
Ha egy nagyobb 25%-os akcióban szeretném megvenni a termékeket, is 210 fontot fizetek (215 volt a kalendárium ára).
Sajnos az az egyetlen negatívuma, hogy nagyon rövid ideig rendelhető. Általában október közepén kerül ki, és egy napon belül el szokott fogyni.
Nekem nagyon tetsztett ez a kalendárium. Amennyire követtem a bontogatásod, nem láttam egy olyan terméket se, ami abszolút felesleges, sőt nagyon izgalmas dolgokat válogattak össze. Az is feltűnt, ahogy írtad is, hogy az utazó kiszerelések is kiadósak. Bőven lehet őket tesztelni, nem az a tipikus egy adag krém/ tusfürdő. Az meg csak hab a tortán, hogy mind a kalendárium, mind a termékek is szépek, letisztultak. Nekem legalábbis sokszor az a benyomásom, hogy a csiricsáré színes szagos külső általában a beltartalom rovására megy. Tény, hogy nem egy olcsó kalendárium, de tekintve a mennyiséget, minőséget és a felhozatalt, szerintem abszolút megéri. Legyen sok örömöd a termékekben