Ja, a szérumokat elfelejtettem írni, mindegyik szérumom Skinceuticals volt, rengeteg mintám volt, azokat használtam/használom, mindegyik zseniális volt a bőrömön.
Köszi!
A DW elérte nálam, hogy bármilyen mennyiségű krémet fel tudtam kenni az arcomra egy hétig. Ami tök jó volt, mert úgy szeretnék mindenféle szérumot, meg krémet magamra locsolni, meg fényvédőt használni rendszeresen, de normál állapotában a böröm nappa max. tonik+alapozó kombót visel el. Éjjel van csak az, amit én akarok. Plusz annyi szép highlighter van és nekem azt sem lehet…
A púderalapozó tök jó télen is, ha zsíros a bőr, akkor simán! Melyiket használod?
Ezt a púderalapozót használom:
Igazából a koromból adódóan MÁR nem olyan zsíros a bőröm, mint rég (azaz nem csillog úgy, szóval jöhet bőven highlighter), de pl. nem tudok agyonhidratálni a DW alá, tehát csak úgy tudok “működni” napközben, hogy lemosó + szérum + fényvédő, könnyű alap, semmi mást nem bír, inkább éjszakára táplálom.
A reggeli sminkelésnél két kedvenc szemöldökceruzám eszembe jutott (szőkéknek a Blonde pazar):
Maybelline
Laura Mercier
Az nagyon jó, hogy visszavették a romlott termékeket!
Nagyon érdekelnek a poralapozók, de nálam csak nyáron jöhet szóba, most a folyékony DW is parkolópályán van, hiába kenem alá a fél fürdőszobát, a nap végére borzalmasan néz ki.
A MAC Studio Radiance jó választás volt, igaz, átfénylik, de nem szikkasztja ki a bőrömet.
Akkor a DW poralapozót mindenképp próbáld ki. A legszebb végeredményt vele tudom elérni, az eddig próbáltak közül ő fed a legerősebben (DW, Dior, Guerlain, régi Dior, régi Shiseido), viszont itt is működik, amit máshol írtatok, hogy a kevesebb több.
Reggel elkezdem felpakolni az arcomra, és amikor azt látom, hogy porcelánbaba vagyok, akkor abbahagyom. Végeredmény: nap végére olyan a fejem mint egy vastagon vakolt ház.
Helyette vigyél fel valamennyit, várj egy fél órát, és ami még kevésnek tűnt felvitelkor, az nagyjából fél óra múlva már nagyon szép és bőven elég. A fél órát elég lazán mondom, mert nagyban függ attól, hogy a te bőröd mennyire zsírosodik és mennyi idő kell, hogy a poralapozó felszívja. Ami először még kicsit foltos volt és száraz hatású, az nálam fél óra múlva maga a tökély. (És onnantól kezdve jön a lejtmenet, de ez a bőröm hibája, meg el is túlzom picit a vicc kedvéért, és persze odafigyeléssel kezelhető. )
Nem vagyok benne biztos, hogy a poralapozók nekem valók, de köszi az ajánlást, nyáron lehet, hogy jó barátom lesz.
Szerintem én ezt a DW poralapozót mindenképp ki fogom nyáron próbálni…