Próbáltam én is összeszedni, hogy mik azok, amiket 2021-ben vettem, és megszerettem.
Smink
Charlotte Tilbury Darling paletta bár tavaly is szert tettem néhány palettára, saját magamat is meglepve ezt hoztam ki közülük győztesnek. A Cult Beauty boxában volt, és nagyon megszerettem. Kicsi, igazi utazós paletta, de többféle variáció kihozható belőle, és elég tartós is.
Maybelline Sky High szempillaspirál nem maszatolódik el, viszont nekem elég szép pillákat csinál. Egyedüli hátránya, hogy bár drogériás, nagyon nehéz hozzájutni.
A Catrice Clean ID Transparent Brow fixing gél szerencsére bőven elég a szemöldökömnek. Teszi a dolgát, szeretem. Sajnos limitált kiadás volt.
Airspun porpúder Bár alapvetően Hourglass púder rajongó vagyok, ez a púder is hatalmas kedvenc lett. Még az illatát is szeretem, egyébként pedig nagyon szépen mutat a bőrömön.
Ecset
Az Essence Disney Princess Rapunzel és Jasmine ecsetei nálam mindent vittek, ha jól emlékszem, hármat vettem mindegyikből.
Hajápolás
A Cantu sampon és balzsam lett nálam kedvenc.
Arcápolás
Kevés új terméket próbáltam, de ami ezek közül szerelem lett:
Instanatural Niacinamide szérum az első niacinamide szérum, amit szeretek használni. Sőt, olyannyira megszerettem, hogy azóta a márka több termékét is beszereztem, de egyelőre bontatlanul várják a sorukat.
Essence The Glowin Golds vitamin C-glow szérum sír a lelkem miatta, mert nyilván limitált kiadás volt. Vettem belőle három üveggel, még van belőle egy, amit hamarosan ki kell bontanom. Jó lenne, ha visszahoznák állandó termékként.
Kütyü
Panasonic epilátor nem vagyok biztos benne, hogy pontosan a linkelt típus, de ez hasonlít legjobban az enyémre. Úgy huszonsok éve volt egy Philipsem, de azt utáltam, mert nagyon fájdalmas volt és utána állandóan benőtt szőrszálak hadával kellett szembenéznem. A régi emlékekhez képest ez az epilátor egy csoda.