2020. evben vetted es kedvenc is lett termekek

Nagyon szeretem az Australian Goldot, szoliba használtam évekig , sokfélét kipróbáltam belőle, szuper krémek.
Vagy 15 éve kaptam a barátnőmtől spf- es változatot belőle , teljesen odavoltam, hogy gyártanak naptejet . Évekig vettem az SPF 15 és 30 - as krémeket tőlük , bronzosító változatban, sosem égtem le , nagyon szép színem lett nyár végére.
Az utóbbi időben felment az áruk 3500/4000- ről 8000 - re, ennyiért már Lancastert kapok… tavaly végül Pupát vettem helyette, gondoltam kipróbálom, elcsíptem egy akciót de annyira nem volt jó mint a koala macis krémecske….
Az arcra valót két éve vadászom mindig “ out of stock” makeupon ,de nem adom fel.
Most elcsábultam, hogy nyárra vissza kellene térni ehhez a jól bevált márkához.
SPF Outdoor - Napozáshoz úgy látom makacsul tartja az árát :grinning:

1 Likes

Íratkozz fel értesítőre, pár hete volt az arcra való verzióból is, gondolom töltenek készletet.

1 Likes

Igen, de csak a medium to dark árnyalatban. Sajnos a világosabb nem kapható.

Köszi :slight_smile: megnéztem és most egy csomó minden van nekik nagyon jó áron.
Öröm, boldogság :relaxed:

1 Likes

Én is pont ezt néztem. :slightly_frowning_face: Az utolsó tubusssal fogyasztom ezt a fényvédőt, jó lenne majd újra beszerezni valahonnan…

1 Likes

20220424_185409

Jobb későn, mint soha alapon közzéteszem a 2021-ben vásárolt termékek közül a kedvenceket. Mivel a nyilvántartásom nem mindig volt pontos, sok időbe telt összeszedni, mikor mit vettem, a bőrápolás terén nem is sikerült rekonstruálni a teljes képet, plusz a prioritási listán mindig hátul kullogott ez a kis tennivaló.
Nem meglepő módon jó sok szemfesték lesz rajta.:slight_smile:
Kaleidos szemfesték paletták - nem gondoltam volna, hogy egy kínai indie brand tud nekem újat mutatni, de sikerült. Mind az Escape Pod, mint a Club Nebula (utóbbi sajnos limitált volt, pedig az a hordhatóbb) csodálatos minőséget képvisel, puha, krémes, nagyon pigmentált festékek.
Terra Moon mono szemfestékek - az indie márkák fognak a sírba vinni, ezek a gyönyörűséges, puha színek, főleg a duokrómok. Csak pár darab van a birtokomban, lévén vámmal, szállítással együtt igen borsos az áruk, de sajnos első használatra szerelem lett.
Clionadh Stained Glass mono szemfestékek - végül csak beadtam a derekam, egy akció keretében rendeltem néhány darabot. Valószínűleg ők jelentik nekem a csúcsot, amit szemhéjpúderek terén el lehet érni.
Pat Mcgrath Midnight Sun paletta - használtan vettem a zsibin és nagyon nem bántam meg. Olyan szofisztikált, de látszó, szép, ízléses szemsminket vele készíteni, hogy csak csodálni tudom magam a tükörben. Mind a mattok, mind a fényes, mind a különleges állagú szemhéjpúderek gyönyörűen muzsikálnak. A csomagolása is érezteti, hogy luxustermékkel van dolgunk - baromi sokat dob az árán, de valahol jólesik az ember lelkének, hogy legalább még ebből nincs kispórolva az anyag.
Colourpop Wild Child paletta - nagyon szeretem a Colourpop palettáit, főleg azokat, amik nagyon puhák és pigmentáltak, mint ez a meleg árnyalatú, neutrális kis darab. Szükségem volt rá? Hogyne!
With Love Cosmetics multikróm pigmentek - abban különlegesek ezek a kis loose pigmentek, hogy eloszlatva krémes állagúak lesznek, bátran lehet őket ecsettel huzigálni a szemhéjon, nem fognak potyogni. Nem találkoztam még ilyennel. Angliából jön a csomag, viszonylag gyorsan és a szállítási költség sem vészes.
Tammy Tanuka pigmentek - fogalmam sincs, hogy tavaly vagy még tavalyelőtt ismerkedtem meg velük, ezért inkább őket is felsorolom. Hihetetlenül változatos színvilágban lehet őket kapni, szemkápráztatóak. Ők normál loose pigmentek, tehát hajlamosak kicsit potyogni, de megéri egy kis erőfeszítést áldozni rájuk.

Propa Beauty rúzsok - még a vámolás előtti hajrában rendeltem őket egy akcióban, annyira le voltak árazva, hogy négy darab se érte el a régi szép idők 20 eurós értékét. Nem gondoltam volna, hogy ennyire szeretni fogom őket. Krémes, ápoló hatású rúzsok, nagyon szép Cupido ívet lehet velük festeni és a barnás, nude színektől se leszek vízihulla, ami nagy szó.
Chanel Rouge Coco Bloom - ez a termék is meglepetést okozott. Először egy kártyás mintacsomagra csaptam le a zsibin, ami tkp. nagy hiba volt, mert követte egy teljes kiszerelés valamelyik Müller szombaton. Nagyon, nagyon tápláló, mégis nagyon, nagyon pigmentált rúzs, ez az egyetlen, aminél érzem, hogy szereti a szám bőre. Sajnos vele nem tudok ügyesen bánni, muszáj szájceruzát használnom hozzá, de ez sem szegi kedvemet. A csomagolása pillekönnyű, elég csalódott vagyok ebben a tekintetben.
Catrice Demi Matte rúzsok - nagyon szeretem a púderesen matt finish-t és ezek a Catrice rúzsok csodálatosan hozzák ezt, mégsem szárítanak, könnyű őket használni és gyönyörű piszkos árnyalatú színeik vannak, buzgóságomban hármat is vettem belőlük.

Pat Mcgrath Divine Blush - az anyagi romlásba visz ez a nő, nemcsak szemfestéket, hanem pirosítót is tud gyártani, gyönyörű préselt mintával, mert tudja, hogy az a gyengém. Az Hourglass mellett a kedvenc pirosítóm, csak a pattintós zárral kell megküzdenem, hogy használni is tudjam.

Catrice Cheek Lover Oil-Infused Blush - a Catrice az ára ellenére nagyot tud alkotni. Imádom ezt a pirosítót, azért dugtam el hátra a fiókban, hogy mások is sorra kerüljenek, ne mindig őt használjam.

Catrice Bronzed Away To… highlighter és bronzosító paletta - a Catrice nyári kiadásait nagyon szeretem. Annak ellenére, hogy égetett formula, nagyon pigmentált, gyönyörű fényes minden darabja, legszívesebben megfürödnék benne. Nagyon örülök, hogy megvettem.

Colourpop Créme Gel Liner Wildcat árnyalat - nem igazán jöttek be a CP szemceruzái, de ezt annyira imádom, hogy tartalék is van belőle. Sárgás beütésű fényes zöld szín, az alsó vízvonalra szoktam használni. Tényleg krémes az állaga, olyan könnyedén siklik, hogy élmény használni.

Essence The False Lashes szempillaspirál - sokaknál nem működik, nekem gyönyörű, hatalmas pillákat varázsol egymagában is, eddig kettőt használtam el belőle és lapul egy harmadik a fiókban.

Ebelin blender ecset - azokat a szemre való blender ecsetek a kedvenceim, amelyeknek a vége elkeskenyedik, így könnyen tudok velük satírozni a mélyítővonalban. Ez pont ilyen. Jó darabokat lehet kifogni az Ebelinnél.

Essie körömlakkok - nagyon szkeptikus voltam, aztán nagyon rajongó lettem. Amellett, hogy szép színeik vannak és tetszetős az üvegük, az ecset kialakítása nagyon jó, egyáltalán nem maszatolom velük össze a körömágyam. Tartósak is.

ILNP Eclipse Holo lakk - sötét, duokróm scatter holo gyönyörűség.

Disciple Good Skin Face Oil - kíváncsiságból csaptam le a zsibin és nagyon megszerettem, pedig igazából utálok az olajokkal bíbelődni. Nagyon kellemes, gyógynövényes illata van, élmény használni, a bőröm nagyon szerette.

A313 Pommade - na, ez már retinol. Az eddig próbáltakra meg se rezzent a bőröm (és nem a bizsergő, égő érzésre gondolok), ennek valóban látom a hatását, tényleg segít az aknén is.

Cosrx Advanced Snail blabla arckrém - fantasztikusan hidratálta a bőrömet, a TO NMF utáni második nagy szerelem-arckrémem. Nem untam rá a tégely végére sem, ha nem lenne egy izmos készletem, újravenném.

Serge Lutens Five O’Clock Au Gingembre és Fort&Manle Charlatan - nem tudok szépen, érzékletesen parfümöket elemezni és biztos egy halom mintát vettem 2021-ben, de ezeket nagyon szeretem. Az előbbit az ötórai tea komponálásáért, az utóbbit a dögletes rózsáért.

14 Likes

Jó kis lista, vannak átfedések az én kedvenceimmel. :slight_smile:
Pl. Essie lakkok, Catrice Oil infused pirosító, amit emlékszem itt egy csomóan megvettünk anno. :smiley: Meg a Demi matt rúzs is.

A Chanel rúzzsal pont ugyanígy vagyok, nem tudom szépen felvinni ceruza nélkül, nem tudom miért…az állaga, formula vagy a technikám miatt? Fogalmam sincs, de valószínűleg csak ilyen fajta.

Életem korrektor ecsete , pedig pont egy Ebelines. Az arcom minden pontjára tökéletes felvinni és eldolgozni vele a korrektort.

2 Likes

Ó, igen, a nők között ragályszerűen terjedő akarom-vírus egy neves áldozata.:laughing:
Szerintem a Chanel rúzs kialakítása a ludas, túl bumszli. Lehet, hogy az állaga miatt nem tudták a klasszikus, elkeskenyedő rúzs alakba önteni. A Propa, az EL Envy (ezek is ugye nagyon krémesek) tudom a legszebb formát rajzolni, szóval nem az állaga az oka.

Tök jó, hogy ennyi közös kedvencünk van.:slight_smile: Van kedvenc púdered? Hátha beleszeretek én is.

1 Likes

Pont púderes vagyok a legkevésbé :smiley: de mostanában Hourglass a kedvenc, előtte pedig NYX púdereket koptattam, de azok közül egyik se lett szerelem.

Pedig már majdnem úgy feküdtem le, hogy nekem mindenem megvan a kollekciómban amire vágyok :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 Likes

A loose setting púderük?

Óó, ez csupán egy törékeny illúzió szegény krémmániások életében.:smiley:
Mi tetszett meg a listából?

2 Likes

Igen, az

1 Likes

Nehéz választani, de Pat McGrath-tól kb bármit kipróbálnék és ezzel a Chanel rúzzsal is felcsigáztál, pedig nem vagyok nagy rúzsos. De talán pont emiatt kellene kevés, de minőségi darab.

1 Likes

PM-nek is vannak kevéssé jó termékei (sajnos), úgy néz ki, nincs hibátlan márka. Az alapozóját nem próbálnám ki az alkohol miatt. A zsibin fenn van a kis fehér tokos palettája kábé öt példányban, szerintem semmi extra, annak a minőségét a Colourpop is hozza. De a nagy paletták… azok már tudnak valamit. A Mattetrance rúzsait is szeretem.
Ó, az a Chanel csodás! A kártyás mintacsomagból szokott lenni zsibin, szerintem megéri kipróbálni, így, ha nem is tetszik a formula, nem volt akkora beruházás, és sok szín szerepel benne.

1 Likes

PM-től talán a karácsonyi palettákra éri meg leginkább beruházni, nem? Igaz, nincsenek benne olyan különleges formulák, mint a nagy palettákban, viszont gyönyörű színek vannak bennük, és talán azok képviselik a legjobb ár/érték arányt. Legalábbis ahányszor azokkal sminkelek (mondjuk ez mindegyik Pat palettámra igaz), valahogy elfog a “hú, de jó, hogy megvettem” érzés. :relaxed:

1 Likes

Szerintem a mini 5-ös paletták is jó minőségűek. Csak egyik sem elég önmagában. A karácsonyi paletták a legjobbak szerintem, főleg hogy azok élhető áron vannak (múltkor néztem, 40 ezer akciósan a hagyományos paletta :flushed:).

2 Likes

Igen, de az önvédelmi fegyvernek beillő, “nagy” paletták extrábbak a karácsonyiakhoz képest, még a sima fényes színek is. Szerintem. Hétvégén néztem a webshopot, 40 ezret nem adnék értük, de egy jó állapotú, ennél olcsóbb példány a zsibiről megéri, de ez csak az én véleményem.

3 Likes

@Luiselotte szerintem ide jöhetnek a 2022. évi kedvenc termékek. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Csináltam egy évszám nélkülit is :slight_smile:

2 Likes