torolve lett
Morticia Addams az Addams family-ből
Hahaha! Ezen jót nevettem, szerintem inkább a kislányuk, Mortisa nagyon ló fejű.
De Morticia elegánsabb De a kislány is hasonló sminkben nyomul
Igen! Regen sokat neztem. Nekem a kedvencem az volt, aki igazabol egy haj volt.
Jaj ő tök aranyosan “beszélt” Halloween környékén meg szoktam nézni, nekem tipikusan őszi film
Nekem nagyon bejött. Tényleg jó lesz novemberi buliba:). Hogy érezted magad amúgy benne? Egy fekete rúzst már én is olyan rég tervezek kipróbálni, de most nem volt ilyen hangulatom, így még várat magára.
Látszik a képen mennyire megijedtem a feketétől. Annyira, hogy igyekeztem a lehető legkevesebbet használni a sminkemhez:D. Szerintem sikerült is:D. A lényeg, hogy nekem kel la fekete eg ypalettába és mindig van a sminkemben, mert máshogy nem tudok dimenziót adni a szemeimnek, de a túl sok fekete nem az én világom. Nem is fekete szemceruzában gondolkodom a jövőben. Minden más színben, csak nem feketében.
Hát úgy éreztem magam benne, mint valami ‘fekete démonok királynője’ Nem volt rossz, jobb lett volna teljes sminkben kiprobalni. Ugye rajtam csak a szempilla volt más nem
Nem tudom ti ,hogy vagytok vele, de én kezdem unni a csillogást és egyre inkább a matt színvinlág felé húz a szívem.
Sziasztok! Előre is bocsánat hogy ilyenekkel rontom el itt a szép posztokat, viszont külön kérésre a Krémmánia.hu megengedte hogy posztoljak az oldalán illetve javasolta hogy a Fórumot is használhatom erre a célra.
Szakdolgozatom fő témája a Krémmánia.hu használata a vásárlások során, így nagyon hálás lennék ha kitöltenétek az alábbi kérdőívet, ami csupán 1-2 percet vesz igénybe. A kérdőív elsőkörben előfeltétele annak, hogy részt vehessetek egy fókuszcsoportos interjún ahol arról lesz szó hogy Ti mennyire használjátok az oldalt 1-1 kozmetikai termék megvásárlása során. Maga az interjú inkább egy kötetlen beszélgetés lenne, némi innivaló és aprósüti társaságában
Minden kitöltést előre is nagyon köszönök!
Szorgalmasan kontúrozok minden reggel, de én tulajdonképpen utána semmi változást nem látok az arcomon. Már megkérdőjeleztem magamnak többször, hogy egyáltalán van-e értelme számomra, hogy reggelente időt szánjak erre az egészre?
Valamit bizonyára rosszul csinálok!
Lehet, hogy alapból olyan a csontozatod, hogy nincs rá szükség, és/vagy nem maszkos az alapozó hogy újra kelljen alkotni az arc dimenzióit. A kontúr nem feltétlenül kell a sminkben, csak akkor, ha pl. olyan durva fedésű az alapozó hogy eltüntetni az arc dimenzióit, vagy ha az arc maga nem olyan, hogy az arccsont szépen árnyékolja magától is a megfelelő pontokat. Én mostanában kontúrozok, mert kicsit pufibb az arcom, de alapesetben nem szoktam mert az arccsontom magától is árnyékot vet oda, ahová a kontúrt tenném hogy imitáljam az árnyékot. Illetve amikor tavaly vagy tavalyelőtt még aktívan EL Double Wear-t használtam, akkor muszáj volt mert olyan szinten “lárvaarcot” varázsolt, mintha hiányozna minden bemélyedés, kiemelkedés az arcomról (jó értelemben, az extrém fedés miatt).
Tehát lehet hogy nem is kell neked kontúrozás Ha visszafogy a pofim akkor én is elhagyom újra.
Olyan “csendben voltál”, azt hittem, már eljött az idő! De akkor még nem…
A szögletes arcberendezésem igényelné a csontosítást. Akkor biztos is, hogy az alapozó a “hibás”, mert tényleg nem maszkos, csak egy gyenge/közepes fedésű. Na ismét okosabb lettem!