2019-es sminkkihívás

Úúúú, deszép a hajad!
Nagyon ismerős az első osztályban hosszú haj levágatás sztori, velem is ez volt :slight_smile: Előtte mindig hosszú volt, fenékig érő. Igazából csak arra emlékszem, h egy nyűg volt a hajmosás és szárítás, mert ráadásul elég dús is, és órákig tartott a folyamat, meg belelógott a wcbe :smiley: Aztán ovi után le lett vágva vállig érőre, én elvoltam vele, anyukám is, egyedül apukám akadt ki :smiley:
7.-8. környékén volt egy kis megzuhanás, és olyan rövidre lett vágva, hogy hátul wax-szal fel is lehetett állítani. De ez nem igazán illett a fejformámhoz :smiley:
Azóta kb folyamatosan növesztem, és párévente levágatom vállig érőre nyár elején, mikor megunom kicsit. Utána pedig mindig vágyok vissza a hosszabbra. Ilyen nagyon hosszúra viszont még sose sikerült, kb mellig ér max, aztán valahogy megáll. De ez simán lehet azért, mert volt, h évekig nem vágattam, mert, h növesztem. Ez is butaság volt, mert így csak eltöredezett, aztán néha kell egy kis egészségügyi vágás :slight_smile:

2 Likes

Abszolút igazad van. Én mindig elfeküdtem és össze-vissza állt. Borzalmas volt.

2 Likes

Egyszer azzal kérdeztem vissza egy hasonlóan indiszkrét kérdésre, hogy: “Miért fáj ez neked?”. Annyira ledöbbent a másik fél, hogy pár másodpercig csak pislogott.
Remélhetőleg a sokkhatás kigyógyította a hülyeségből.

3 Likes

Azta, nagyon szép hosszú hajad van! Nekem bármennyire küzdöttem, max hátközépig nőtt. Na jó, az elég is nekem végülis most már, meg hát én szőkítem, de huszas éveimben szerettem volna jó hosszút. Most 34 vagyok, megint hátközépig ér, de mindig gondolkodom a long bobon, az nagyon jól állt. Csak mindig ha levágatom, max pár hétig tetszik aztán megunom és hosszút akarok :sweat_smile:

1 Likes

Igazad volt! Borzasztó tapintatlanság beleszólni más ízlésébe.

1 Likes

Gyönyörű a hajad. Pofátlan kérdések nekem is jutottak már. A kedvencem az volt mikor valaki megkérdezte, hogy beleér-e a wcbe :smiley: Mondtam neki, hogy nem, de az övé mindjárt bele fog…
Én régebben gyakran álmodtam, hogy kihullik a hajam, olyankor szoktam megtapogatni, hogy megvan-e még. Hálás vagyok a hajamnak, hogy hajlandó volt megnőni.

4 Likes

Gyönyörű! Szerintem azok nyúznak vele, akik irigykednek miatta! :wink:

2 Likes

Szóval nekem ez a cut crease nem jött össze, egyszer sem, pedig többször próbáltam többféleképp, de nem az én szemformámhoz találták ezt ki. Szerintem elengedem:D

3 Likes

Legalább megpróbáltad, végül is erre találtad ki a kihívást. Én még nem mertem hozzáfogni, mert ezt semmiképpen sem élesben akarom, hanem csak itthon próbálgatni.

1 Likes

Igen, én is igyekszem így nézni, nem mehet minden senkinek, meg hát amúgy is igyekszem legyőzni a teljesítménykényszert és inkább a folyamat élvezetére helyezni a hangsúlyt.

1 Likes

Nekem nagyon tetszik ez a sminked, a zöldes szín jól feldobja a natúr színeket. A szádon nem tudom, mi van, de tök jól néz ki!

1 Likes

A zöld az Ace Flair libafoszöldje:D, köszönöm szépen. A számom pedig egy Catrice baby doll vagy valami hasonlónevű nude-ja van, csak előtte lealapozóztam a szám, hogy még világosabb legyen. Nekem ezek az irizáló arany-zöldek nagyon bejönnek.

1 Likes

Valahogy sejtettem, hogy az lesz.:slight_smile: Én is nagyon szeretem ezeket a színeket, meg mindenféle meghatározhatatlan, kettő közötti átmeneti színt is.

1 Likes

:D:D, igen, a libafoszöld 50 árnyalata:D

3 Likes

Tekintettel arra, hogy most kezdtem el gyűjteni a sminkeket, nem csatlakoztam még a kihíváshoz. A feladatokhoz meg igazából türelmem nem volt, mert be kéne pótoljak pár hetet… De ez az utolsó feladat nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Rá kellett keressek, hogy mit is takar a kifejezés, és rájöttem, hogy a cut crease sminkek egyszerűen sosem tetszettek. Muszáj volt kipróbáljam! :smiley: A végére egészen megtetszett. Nem tökéletes, de fogok még ezzel kísérletezgetni.
IMG_20190324_210650
IMG_20190324_210554
IMG_20190324_210538

Egyébként egy krémmánia zsibis Revolution palettát és egy avonos szemceruzát használtam hozzá. A színválasztás pedig úgy történt, hogy mondtam a férjuramnak: “Mondj egy színt! - Zöld.” Egyébként a zöld sosem tartozott a kedvenc színeim közé, most kezdtem el kísérletezni ezért csak vele a szememen. (Ja meg a kékeszöld szemszínem miatt is óvatoskodom.) Sok bátorságot merítek a ti sminketitekből, amiből eddig szuper jó dolgok sültek ki, mint a fenti smink is. Köszi a kihívást @Natulcien!

8 Likes
1 Likes

Annyira örülök, hogy tudott a feladat valami újat adni neked, és hogy örömöd lelted benne, köszönöm, hogy csatlakoztál hozzánk. A smink pedig szuper, tetszenek a színek, várom a többit is:).

1 Likes

Hú, ez izgi, csütörtökön megcsinálom szerintem :smiley:

1 Likes
7 Likes

Heti kihívás teljesítése. Igaz, nem teljesen kék, de már régen ki szerettem volna próbálni a kék-arany párosítást. :blush:

IMG_20190330_131601

IMG_20190330_131437

6 Likes