Ennyi telt tőlem a heti sminkkihívás keretében. Igaz, jobban indult, mint amilyen végül lett. Pontosabban tetszik a végeredmény, csak nem felel meg annyira a kihívásnak, mint ahogy indult.
Szóval azt eleve eldöntöttem, hogy barnás lesz a smink mert munkahelyre erős lenne a fekete. Kiválasztottam a megfelelő barnás burgundi szemceruzát (Pupa Made to Last a Privee kiadásból), és hajrá. Szépen megcsináltam az alapot, csak aztán nem nagyon bírtam elsatírozni. De azért valamennyire csak összejött. Az volt a terv, hogy erre feltapogatom a Juvia’s Tribe paletta Chaga színét, gondolván, hogy ez olyan fényes, barnás szín. Ehelyett egy igazi mély sötét aranyban kezdett játszani a szemem, adva egy nagy pofont a tervemnek. Hogy mentsem a menthetőt, erre a Lorac Pro pewter színnel másztam rá, a külső V-be pedig a ugyanebből a palettából az espresso került, de persze a Juvia’s-nak annyira erőteljes a fénye, hogy mindenen átlátszik.
Szóval én már ezzel nem erőlködöm, esetleg vasárnap, ha lesz időm, de asszem inkább elengedem a témát.