Sziasztok!
Ha valaki tudna ajánlani egy megbízható camouflage smink szettet azt nagyon megköszönném? Annyi csupán, hogy inkább testre, nem arca kellene. Várom a véleményeket és hogy kinek mi vált be. Előre is nagyon szépen köszönöm.
Szép napot mindenkinek. Andi
Szia! Nálunk az egyik kozmetikai boltban láttam Malu Wilz camouflage korrektorokat, állítólag azok tartósak testen is, csak egy jó púderrel kell fixálni. illetve asszem a vichy csinálta a dermablend rendszert egy darabig, nem tudom azok kaphatóak-e még, de láttam egy videót róla, hogy vitiligo-s emberek próbálgatták a termékeket, és szerették.
meg van az a dermacol alapozó, ami mindent takar, na, esetleg annak is adhatsz egy esélyt. én anyajegy eltüntetésére használtam, arra bevált.
Őszintén szólva már kb. 15 éve próbáltam mindenféle eljárást és anyagot a vitiligós bőrömre, de igazából egyik sem segített. Az interneten találtam rá egy olyan módszerre, ami teljesen mellékhatások nélküli, alig kerül pénzbe és tényleg segít a vitiligó gyógyításában. Többször elolvastam a vitiligó gyógyítás könyveket és alkalmaztam az ott leírtakat és hála istennek hosszútávon ugyan, de meg lett az eredménye. Ha valakit érdekel, akkor itt a link, azt hiszem még elérhető.: