Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Én nem láttam a maszkban, gyalogosan. Mindig orra akartam esni. :joy:

3 Likes

Elképzelem, ahogy csetlünk-botlunk maszkban, ki így, ki úgy :joy: (bocs :sweat_smile:)

2 Likes

És amikor télen még kint is kötelező volt…, az szemüveggel maga volt a csoda!

6 Likes

Erről eszembe jut egy aranyos eset: amikor a nagymamámmal beszélgetek telefonon és folyton visszakérdez, mert nem hallja amit mondok, akkor mindig meg kell kérdeznem, hogy levette-e már a szemüvegét :sweat_smile: Nála úgy működik, hogy ha lát, akkor nem hall és fordítva :joy:

10 Likes

Az igen. Én a kötelező maszkviselés alatt jöttem rá hogy sokkal többet olvasok szájról, mint amennyit hallás után megértek, főleg angolul

5 Likes

IMG_6693

9 Likes

Ez nekem is volt, hogy kevésbé hallottam jól a másikat maszkban :laughing: :hear_no_evil: :hear_with_hearing_aid:

1 Likes

Ismerős :laughing:

FB_IMG_1687271585743

11 Likes

Hű, nekem ez fix, vasárnap és szerda, ha nem akkor van alkalom tudom sajnálni. :joy:

2 Likes

Ilyenkor azért mindig a homlokomra csapok, hogy jó ég, ez én vagyok :rofl: mondjuk be kell vallanom, az elmúlt fél évben simán elrohangálok 5 napos hajjal is, amit mondjuk még kiengedve is vállalhatónak titulálok.

3 Likes

Csak dolgozni meg boltba megyek, és mégis heti kétszer találkozom ezzel a dilemmával

3 Likes

Fúú…ez sokáig dilemma volt nálam is. Azonban mióta rövid a hajam (kb 5 éve ismét) és nem tudom a koszosnak ítélt állapotokban takarítónéni kontyba vagy japánharcos copf-ba fogni, így inkább 2 naponta mosom, hogy (szerintem :smiley: ) vállalható legyen :smiley:
Épp növesztek, szóval ha van isten, idén év vége felé ezt már egy copf-al tudom rendezni :smiley:

5 napos… :rofl: nem vagyok hajlandó hajat mosni egy hétnél gyakrabban. Száraz sampon, vagy ha úgy is vállalhatatlan, lófarok. Állítom, a hajnak sem tesz jót az állandó mosogatás-szárítás (már ha valaki olyan silány hajjal van megverve mint én)

3 Likes

Én is heti 1x mosok hajat… kinek van ideje többre, főleg, hogy követem a CGM rutint is mellé… vasárnap hajmosás, 3 napig kiengedve horsom, néha 4. napon is de akkor már kell a száraz sampon, utána a lófarok/konty stb van. Szerintem se tesz jót a gyakori hajmosás.

2 Likes

Szintén zenész, heti egy hajmosással :see_no_evil::grinning: Utálok hajat mosni, hosszadalmas és macerás, szárítani meg főleg, még jó, hogy nem zsírosodik gyorsan a hajam. Ha fontosabb jelenés vagy program van hétvégén, esetleg elutazunk, akkor hajlandó vagyok hamarabb, de akkor is 5 nap a minimum.

2 Likes

De irigy vagyok! Heti egy hajmosással valószínűleg nem tudnék létezni. Nem mintha annyira zsíros lenne, csak egyszerűen zavar. A 4 napot igyekszem tartani, de 5, esetleg 6 nap is bele szokott férni.

Bírja a hajatok, fejbőrötök a száraz sampont?
Nekem valamiért az a fixa ideám, hogy inkább a rendes hajmosás, mint a száraz sampon. Persze azért mindig van itthon, mert néha muszáj.

Én általában a 4. napon mosok hajat, de ha úgy jön ki, akkor inkább korábban, mint később.

3 Likes

Heti 2 mosásról átálltam heti 1- re.
Nekem nagyon bejött a “ nem piszkálom” metódus, annyi hajam nőtt mint még soha, fodrászom a múltkor mondta, hogy több festék is kellett rá :slight_smile:
Én vasàrnap mosom meg és hétfő reggel formázom. Annyira jó a Lee Stafford Hair Growt sampon, hogy hajtőemelőként is működik, teljesen olyan a hajam mintha tupíroztam volna pedig nem.
Csütörtökön szoktam este egy kör hintőport tenni a tövekhez és így vasárnapig teljesen vállalható kiengedve is.
Amióta megvan az új Philips vasalóm azóta végig tartanak a loknik egész héten.
A száraz samponokat teljesen elhagytam szerintem vagy 2-3 éve csak hintőport használok.
Ezen kívül napi 2x megfésülöm és a nap további részében nem nyúlok hozzá, sokkal egészségesebb, nem törik, nem hullik egy szál sem, pedig a termékpalettában nem változtattam semmit.

2 Likes

Hintőporozok én is, bár áprilisban megrendeltem a Garnier új száraz samponját, nem rossz, de maradok a jól beváltnál.

A Scalp love sampon is egy álom, tavaly ősz óta azt használom :blush:

1 Likes