+1 a heti 1x hajmosos taborban!
@Kokapu, en is arra jutottam a szaraz samponnal, hogy jobb nelkule, mint vele. A latvanyon ugyan segit par ora erejeig, de a nap vegere dupla olyan koszosnak erzem tole a fejem, hajam. Arrol nem is beszelve, hogy mennyire szaritja es kocossa teszi a hajam. Alig birom kigubancolni a hajmosas utan.
Szoval egyetertek veled, inkabb nem hasznalom, csak ha mar nagyon muszaj.
A hajmosos rutinom pedig nagyon hasonlit a @Luiselotte -hoz. Szombat este megmosom, lefekszek vele, masnap pedig formazom es ugymarad a kovetkezo egy hetre. A het masodik feleben nalam is egyre gyakoribb a lofarok, konty es tarsai.
Na akkor azt is ki fogom próbálni, ha elfogy a Hair Growt , köszi, hogy mondtad.
Holnap fogok rendelni a Profimedtől , de most a Coco Loco szettet néztem ki, eszméletlen jó áron van, kifejezetten nyaraláshoz veszem , mert kelleni fog a hidratálás, az illata pedig kókusz, így idén is kiteljesedhetek mint Kókusz Maca Sampon, balzsam és hővédő van benne.
De, hogy @Kokapu -nak is válaszoljak, a száraz samponokat teljesen elhagytam, egyszerűbb a hintőport használni , nekem pedig külön öröm, hogy nem kell aeroszolos terméket vennem.
Nekem a száraz sampon maximum 2 napig volt jó, utána olyan érzésem volt , mintha többet ártana mint használna, pedig a Lee Staffordokat vettem és az jó minőség.
Èn is heti 1x mosom, nekem az segìtett nagyon sokat, amikor àtàlltam a szilàrd samponokra (a N.A.E samponjai a kedvenceim) ès elkezdtem fejbőr masszírozó samponozò kefèt hasznàlni mosàs közben. Előtte nagyon sokat hullott a hajam, azóta alig hullik pàr szàl
Ne irigykedj Nem vagyok büszke rá, de az életmódom (home office) lehetővé teszi hogy kicsit lazábbra vegyem a figurát.
A Battiste-t használom és sajnos azt vettem észre hogy romlott a minősége. Mióta az új, kicsi kupakkal forgalmazzák, nem érzem olyan hatékonynak mint az eredeti, hagyományos henger formájú kupakkal gyártottakat. Feltételezem nem is ugyanott gyártják, mint addig.
Igen, engem is az zavar benne, hogy koszosabbnak érzem tőle a hajam.
Ráadásul, mivel barna hajra valót használok, ha véletlenül elfelejtkezem magamról, és megvakarom a fejem, akkor koszos lesz a körmöm is.
Hát ez szomorú, ha nagy ritkán veszek, én is azt szoktam.
Ez nálam is így van mire rájöttem miért koszos mindig a körmöm…
Nekem van amit bír a fejbőröm, van amit nem. De hintőporból se bírt mindent (a Caola narancsvirágosa pl bejött, de a kamillás nem, meg a j&j sem). Egy darabig keményítőkkel meg bambuszliszttel is próbálkoztam de azt meg nehéz volt kimosni. Manapság úgy tartok otthon szárazsampont, mint ragtapaszt - vészhelyzet esetére.
Viszont régebben használtam egy kevés szárazsampont a hajmosást követő reggel, dúsítás/hajtőemelés céljából. Vagy mondjuk ha be akartam fonni - a frissen mosott hajam mindig szétcsúszik, ezen pl sokat segít.
Hát voltak időszakok mikor fésülködés után félve néztem a tükörbe maradt e még…
Visííítok! Még az a hamuba’ sült pogácsa!
Jaj, hát a Notino… Ők árulnak többek között utántölthető hölgyeknek parfümöt.