Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

+1 a heti 1x hajmosos taborban! :smiley:
@Kokapu, en is arra jutottam a szaraz samponnal, hogy jobb nelkule, mint vele. A latvanyon ugyan segit par ora erejeig, de a nap vegere dupla olyan koszosnak erzem tole a fejem, hajam. Arrol nem is beszelve, hogy mennyire szaritja es kocossa teszi a hajam. Alig birom kigubancolni a hajmosas utan.
Szoval egyetertek veled, inkabb nem hasznalom, csak ha mar nagyon muszaj.
A hajmosos rutinom pedig nagyon hasonlit a @Luiselotte -hoz. Szombat este megmosom, lefekszek vele, masnap pedig formazom es ugymarad a kovetkezo egy hetre. A het masodik feleben nalam is egyre gyakoribb a lofarok, konty es tarsai.

4 Likes

Na akkor azt is ki fogom próbálni, ha elfogy a Hair Growt , köszi, hogy mondtad.
Holnap fogok rendelni a Profimedtől , de most a Coco Loco szettet néztem ki, eszméletlen jó áron van, kifejezetten nyaraláshoz veszem , mert kelleni fog a hidratálás, az illata pedig kókusz, így idén is kiteljesedhetek mint Kókusz Maca :slight_smile: Sampon, balzsam és hővédő van benne.
De, hogy @Kokapu -nak is válaszoljak, a száraz samponokat teljesen elhagytam, egyszerűbb a hintőport használni , nekem pedig külön öröm, hogy nem kell aeroszolos terméket vennem.
Nekem a száraz sampon maximum 2 napig volt jó, utána olyan érzésem volt , mintha többet ártana mint használna, pedig a Lee Staffordokat vettem és az jó minőség.

2 Likes

Èn is heti 1x mosom, nekem az segìtett nagyon sokat, amikor àtàlltam a szilàrd samponokra (a N.A.E samponjai a kedvenceim) ès elkezdtem fejbőr masszírozó samponozò kefèt hasznàlni mosàs közben. Előtte nagyon sokat hullott a hajam, azóta alig hullik pàr szàl

1 Likes

Ne irigykedj :wink: Nem vagyok büszke rá, de az életmódom (home office) lehetővé teszi hogy kicsit lazábbra vegyem a figurát.

A Battiste-t használom és sajnos azt vettem észre hogy romlott a minősége. Mióta az új, kicsi kupakkal forgalmazzák, nem érzem olyan hatékonynak mint az eredeti, hagyományos henger formájú kupakkal gyártottakat. Feltételezem nem is ugyanott gyártják, mint addig.

1 Likes

Igen, engem is az zavar benne, hogy koszosabbnak érzem tőle a hajam.
Ráadásul, mivel barna hajra valót használok, ha véletlenül elfelejtkezem magamról, és megvakarom a fejem, akkor koszos lesz a körmöm is. :see_no_evil:

1 Likes

Hát ez szomorú, ha nagy ritkán veszek, én is azt szoktam.

1 Likes

Ez nálam is így van :upside_down_face: mire rájöttem miért koszos mindig a körmöm… :sweat_smile:

1 Likes

Nekem van amit bír a fejbőröm, van amit nem. De hintőporból se bírt mindent (a Caola narancsvirágosa pl bejött, de a kamillás nem, meg a j&j sem). Egy darabig keményítőkkel meg bambuszliszttel is próbálkoztam de azt meg nehéz volt kimosni. Manapság úgy tartok otthon szárazsampont, mint ragtapaszt - vészhelyzet esetére.
Viszont régebben használtam egy kevés szárazsampont a hajmosást követő reggel, dúsítás/hajtőemelés céljából. Vagy mondjuk ha be akartam fonni - a frissen mosott hajam mindig szétcsúszik, ezen pl sokat segít.

1 Likes

FB_IMG_1687799247336

12 Likes

FB_IMG_1687891935156

19 Likes

FB_IMG_1688051810769

15 Likes

Hát voltak időszakok mikor fésülködés után félve néztem a tükörbe maradt e még… :astonished:

1 Likes

@Kokapu egyből te ugrottál be erről a videóról :smiley:

6 Likes

IMG_6763

17 Likes

smink

20 Likes

Visííítok! :joy::joy::joy::joy: Még az a hamuba’ sült pogácsa!

5 Likes

Jaj, hát a Notino… Ők árulnak többek között utántölthető hölgyeknek parfümöt. :smiley:

12 Likes

IMG_6830

15 Likes

FB_IMG_1689011731015

23 Likes