Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Ezt csak úgy beleírta olyan fordulat ez mint ahogy minden nagyobb használt Mercedes svájci fogorvos házaspártól, a kisautók pedig kizárólag női nemdohányzó előző tulajtól vannak. :grinning:

3 Likes

Megadták a módját, többet is csináltak, aztán a robikáéké lett a szebb :joy: tiszta sor :joy:

1 Likes

Sztem a kp- t részesíti előnyben :rofl:

1 Likes

Turiban utálok vásárolni, mert más már hordta alapon nem vagyok halandó használtat venni (tudom, van hogy sortiment csere miatt még sosem használt ruhák kerülnek be), más meg a mama alól pakolja ki a koporsót :roll_eyes: kétség kívül az én készülékemben van a hiba :grimacing: és akkor a járványügyi kérdésekről nem is beszéltünk…óbammeg :flushed:

1 Likes

Csak egy órát volt benne a mama nem is értem mi bajod van “ fulos” kitakaritas , fertotlenites utan adja oda. :rofl:

5 Likes

Arról nem beszélve, hogy a következő alanynak, aki majd belefekszik, mindegy lesz már, járvány ide vagy oda :joy:

2 Likes

FB_IMG_1653382709575

13 Likes

A muslicákat se hagyjuk ki, náluk 0-24 órás ügyelet van.

9 Likes

Uh, ne is mondd, nekem tegnap belerepült egy a szemembe :expressionless:

Ó, sajnálom, sajnos szemre mennek a kis dögök, futás közben mindig merényletet szenvedek el tőlük. Remélem, sikerült áldozat nélkül eltávolítani.

1 Likes

Nem tudom mennyire vicces… :sunglasses:

IMG_20220525_144123

12 Likes

Akkor most már ide merem tenni az új oltási igazolványomat :rofl:Kép

15 Likes

IMG_20220527_202419

15 Likes

Milyen sokszínű a magyar nyelv ezt nagyon szeretem benne. :grinning:

1 Likes

Gyerekek reggel óta ezen vinnyogok : ugyan nem vagyok HR- es de a részlegemen én kezelem a beérkező önéletrajzokat, ha épp van futó álláshirdetésünk …
Kislány küldött egy CV- t szerintem a párja mail címéről, mert XYZ Béla volt a feladó…
Az önéletrajz szövegével még nem is lett volna gáz, de sikerült egy valószínű nyaralós képet betenni, ahol fürdőruciban áll és a válla felett hátranéz szexisen, hátközépnél van levágva a kép, az sem látszik , hogy egyáltalán van e rajta valami vagy tök meztelen .
Zseniális.
:rofl:

14 Likes

Ez gáz. Valószínűleg azt hiszi, hogy ez kell, ettől lesz befutó. És valószínűleg esélyes!

Lehet más típusú munkára is jelentkezett és az ahhoz tartozó önéletrajzot csatolta. :crazy_face:

4 Likes

Nem tudom mire gondolt vagy egyáltalán gondolkozott- e, de 2022- ben vér ciki ha nincs egy saját e- mail címed és szexi képet raksz be magadról CV - be, bármilyen munkára is jelentkezel.
Nem lesz esélye legalábbis nálunk nem…

9 Likes

Ezeken sírok :smiley: ugyan nem HR, de hasonló. Ismerős, komoly helyen, komoly poziban lévő csaj. Más kérdés, hogy tudom róla, hogy nem egy atomfizikus. Ezen lépjünk túl. Közösségi médiafelületein kvázi bambinak van öltözve, posztok olyan stílusban és témákban, hogy a fejemet fogom. Szerintem nem erre a világra való vagyok :smiley:

3 Likes

Néha azon gondolkodok, hogy néhány, a későbbi életben alapvető dolgot oktatni kellene a középiskolában. Oké, hogy az én fejemben sosem fordult meg, hogy nyaralós képpel menjek az interjúra, de az első önéletrajzomat külső segítséggel állítottam össze.
Biztos fontos az énekóra, meg az etika, de lehet többet érne, ha az ember tudná, hogy töltse ki az adóbevallását, vagy éppen hogy írjon meg egy hivatalos emailt.

13 Likes