Én is így vagyok vele, szerintem a cukornak igazából egy (jó) sütinél nincs alternatívája. A folyékony édesítőknek nincs tömege - ugye nem mindegy, hogy a tojást 20 deka cukorral kevered habosra vagy 20 csepp édesítővel - a nyírfacukortól az egész családnak khm, emésztési problémái lettek, a steviának is mellékíze van, még a kókuszvirágcukor ami jó, de abban van cukor is és szénhidrát is, meg nem is mindenhez passzol a jellege. Én nem diétázom de a férjem cukros, a kedvéért kísérleteztem egy darabig a diabetikus sütikkel, de aztán úgy voltunk vele hogy időnként egy szelet normál süti belefér, de az legalább legyen finom. Ettem egy méregdrága mindenmentes cukrászdában egyszer sütit, de mondhatom rosszabbat még nem ettem. Roszogott a fogam alatt a valamilyen műcukor és még a nyelvem is csípte, egyszerre volt émelygősen édes és mégsem IGAZÁN édes.
Viszont a gyümölcsleves tökéletes folyékony édesítővel, a válogatós fiam is megeszi, és a kólák közül a cukormentes tényleg sokkal jobb!
Az a baj, hogy ez igaz.
Bagoly mondja verébnek, plusz micsoda képmutatás attól, aki egy halom édességgel marketingeli magát…
Viszont nem kéretlenül osztotta a tanácsot, ez javára szolgál.
De akkor edzős ruhát és/vagy kondibérletet hozzon ajándékba!
Évek óta hagyomány, hogy karácsonykor az irodában nevet húzunk az ajándékozáshoz. Ha van lehetőségem, igyekszem valami személyeset adni, így kolléganőm egyik ajándéka most is egy saját alkotás lesz
Már nem tudom, hogy itt találtam e a képet, vagy instán, de vászonra kívánkozott.
Vászon, vízfesték, alkoholos filc.
És az eredeti netes kép:
Csak hétvégén szexelek kabátban
Mostantól nem iszom részegen.
Reggelente nem fújok buborékot a konyhában
Egyik este sem pókerezek szomjasan… hátő, négy éve nem pókereztem, de oké
Hétfőnként nem vezetek terhesen.
Inkább a hét többi napján se, mert nincs jogsim.
Mostantól nem röhögök álmosan.
Ez nem fog menni, mert mindig álmos vagyok…
Ezentúl nem iszom hisztisen
Barátnőm küldte ezt a képet, reggel ültem a kádban és írtam Neki, hogy nem megy a rejtvény, mert nem jut eszembe a telefonszámom
Dettó
Nálunk nem így van, de…
Hangosan röhögök az irodában